2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Lush Shanpoo bars: Brazilliant, Godiva, Squaky Green (kietieji plaukų šampūnai)


Kietieji šampūnai mano manymu, pats įdomiausias ir neįprastas Lush produktas, jų pasirinkimas tikrai labai didelis - sausiems, riebiems, normaliems plaukams, skirtingų spalvų ir kvapų, vienintelis klausimas kaip jie veikia? Aš gerai pūtuoja? Kaip juos naudoti? Koks poveikis? Man pačiai buvo be galo įdomu išbandyti, pagaliau visi turimi šampūnai išbandyti, ir aš galiu parašyti savo nuomonę apie juos.





Su LUSH savo plaukų neįmanoma nemylėti!

Vienos moterys nuolat užduoda šį klausimą, tuo tarpu kitos visad šio klausimo sulaukia: „Kokia tavo gražių plaukų paslaptis?" Iš pradžių toks klausimas gali sugluminti - nežinia, ką čia ir atsakyti! Kita vertus, malonu išgirsti, kad jūsų plaukai atrodo kerinčiai, ir klausiančiojo smalsumas glosto ausis tarsi komplimentas. Tad kokia gi žvilgančių ir sveikų plaukų paslaptis? LUSH žino atsakymą.



Žemiau pateikiame spalvotus ir žaismingus LUSH plaukų produktus, kuriuos išbandę - neabejojame - pamilsite net ir nepaklusniausias savo garbanas! 






Braziliant kietas šampūnas






Atrodo taip pat karštai, kaip ir Brazilijos saulė, tiesa? Esame tikri, kad su šampūne esančių citrusų aromatu mintimis akimirksniu nusikelsite į saulėtąjį Rio de Žaneirą. Beje, šis šampūnas - kaip tik garbanotiems ir neklusniems plaukams!

Kaina: 9,00 EUR 


Sodium Lauryl Sulfate  , Whole Fresh Organic Orange (Citrus Aurantium Dulcis)  , Andiroba Oil (Carapa Guaianensis)  , Sweet Orange Oil (Citrus sinensis)  ,Ylang Ylang Oil (Cananga odorata)  , *Benzyl Benzoate  , *Benzyl Salicylate  , *Farnesol  , *Limonene , *Linalool  , Alpha-Isomethyl Ionone  , Amyl Cinnamal , Geraniol  , Hydroxycitronellal  , Fragrance  , Orange 4


Kaip gaminamas Lush šampūnas:



Kaip jis veikia:







Ledi Godiva kietas šampūnas:







Stiprinantis plaukus šampūnas su makadamijų aliejumi, kakavmedžio sviestu bei jazminų absoliutu. Mūsų du viename šampūnas (tai šampūnas ir plaukų kondicionierius kartu) puikiai valo sausus ir pažeistus plaukus, suteikia jiems minkštumo ir švelnumo, jazminų absoliutas suteikia tavo plaukams ypatingą blizgesį.


Kaina: 8,10 EUR

Sudėtis:

Sodium Lauryl Sulfate  Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao)  Cetearyl Alcohol and Sodium Lauryl Sulfate  Glycerl Stearate & Peg - 100 Stearate  Propylene Glycol  Hibiscus Extract (Hibiscus Sabdariffa)  Stearic Acid  Shea Butter (Butyrospermum parkii)  Cetearyl Alcohol  Fragrance  Cetrimonium Bromide  Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera)  Camellia Oil (Camellia Japonica)  Cold Pressed Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis)  Organic Macadamia Nut Oil (Macadamia ternifolia)  Cupuacu Butter (Theobroma Grandiflorum)  Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum)  Ylang Ylang Oil (Cananga odorata)  Cypress Oil (Cupressus sempervirens)  Palmarossa Oil (Cymbopogan martini)  Jasmine Flowers (Jasminum officinale)  Gardenia Extract (Gardenia jasminoides)  *Benzyl Alcohol  *Geraniol  *Limonene  ,*Linalool



Squaky Green kietasis šampūnas







Mūsų žaliasis žolėlių šampūnas tinka riebiai ir probleminiai galvos odai. Sudėtyje esančių pipirmitės, rozmarino ir arbatmedžio ekstraktu dėka šampūnas puikiai valo plaukus, o ramūnėlių ir vanilės ekstraktai nuramina net pačia sudirbusią odą. Mes galime didžiuotis sakydami, kad mūsų kuriami šampūnai ne tik ekologiški (be pakuotės ir konservantų), bet ir ekonomiški, kiekvienas šampūnas atstoja 3buteliukus paprasto plaukų šampūno.

Kaina: 8,10 EUR

Sudėtis:

Sodium Lauryl Sulfate  , Fragrance  , Alpha-Isomethyl Ionone  , Rosemary (Rosmarinus officinalis)  , Nettle (Urtica Dioica)  , Water (Aqua)  , Tea Tree Powder (Melaleuca Alternifolia)  , Peppermint (Mentha piperita) , Rose Absolute (Rosa damascena)  , Chamomile Blue Oil (Matricaria Chamomilla)  , Vanilla Absolute (Vanilla planifolia)  , *Coumarin  , *Geraniol  , *Benzyl Benzoate  , *Limonene  , *Linalool  , Hydroxycitronellal  ,Chlorophyllin

Kaip jie veikia:

Šampūnus naudoti labai paprasta, įsivaizduokite kad naudojate paprastą muilą plaukams. reikia kelis kartus su kietuoju šampūnu perbraukti per plaukus tam, kad gautųsi standžios putos.


Mano nuomonė:

Kaip gaila, kad rašant apie Lush produktus aš negaliu Jums perduoti produktų kvapo, nes nuo jo dažniausiai ir prasideda susidomėjimas Lush kosmetikos priemonėmis. Šnekant apie šampūnus, man labiausiai patiko ir tiko mano plaukams Lrdi Godiva šampūnas, jo kvapas labai stiprus, jazminų. Laikosi ant plaukų ilgai, aš dar kitą dieną jį jaučiau. Šampūno "briketas" ne vientiesos tekstūros, matosi balzamo  dalelės. Šampūnas puikiai tinka sausų plaukų priežiūrai, gerai plauna, tačiau ir drėkina plaukus. Jeigu plaukai normalūs, po šampūno du viename, kondicionieriaus naudoti nereikia, mano plaukai ypatingai sausi, todėl aš dar naudoju Lush plaukų kaukę.
Braziliant plaukų šampūnas tinka normaliems plaukams, suteikia jiems blizgesio, mano plaukus jis sausina, kvapas citrusinių vaisių, labai malonus.
Ir galiausiai, Squaky Green plaukų šampūnas, kuris iš karto nukeliavo pas mano tėvą, jis labai ilgai kovoja su riebios odos problemos, pleiskanos  ir galvos niežėjimu. Po kelių plovimų Lush šampūnu simptomai sumažėjo, pleiskanų buvo žymiai mažiau, o galvos sudirginimas beveik praėjo. Šampūnas kvepia žolelėmis, mėtomis ir rozmarinu. Po keliu panaudojimu matosi sausas rozmarinas ir žolelės.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Lush šampūnų pasirinkimas tikrai labai didelis, kiekvienas gali surasti pagal savo plaukų tipą ir poreikius. Jos gaminant naudojami ekologiški produktai, dažniausiai šampūnų sudėtis yra veganiška. Lush šampūnų kvapai nuostabūs, ilgai išsilaiko ant plaukų. Naudoti juos labai paprasta, jei gausiai pūtuoja ir gerai plauna plaukus, o svarbiausiai atlieka visus gamintojo pažadus. Kaip greitai pasibaigia? Nežinau, aš naudoju juos gana ilgai, jie atrodo toks pat kaip ir buvo.
Dar vienas svarbus dalykas: perkant du šampūnus Lush metalinė dėžutė dovanu, būtent tokią akciją aš mačiau Lush parduotuvėje, taip šampūnus lengva pasiimti su savimi, pvz. į lėktuvą, jeigu bagažo kiekis yra ribotas.
Rekomenduoju išbandyti.

PS. Kai kurie Lush produktų kvapai mane veikia kaip katiną veikia valerijonas. man jie taip patinka, kad aš juos naudoju ir naudoju, tepu ir tepu. Mano mėgstamiausiai Lush kvapai: Bubble Gum dušo želė, Ledi Godiva plaukų šampūnas ir Yummy Mummy dušo želė ir kūno kremas.

PR Sample








SHARE:

1 komentaras

  1. Sveiki, gal žinot, kur galima šio šampūno įsigyti Lietuvoje?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig