2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Gosh Forever Lip Shine lūpų blizgesiai (spalvos 001 Baby Baby ir 003 Love Story)


Gražaus sekmadienio ryto mano brangieji, aš vakar važiavau ir galvojau, nu kiek dar galima žiemos, jau balandžio pabaiga, šalta ir sninga. Prieš gerą mėnesį, kai tik išlindo saulė aš galvojau, kad prasidės tikras pavasaris - ištraukiau visus savo pavasarinius drabužius, pripirkau vasarinių drabužių iš ebay.com, siuntiniai jau beveik visi atkeliavo, o pavasario ir šilumos vis nesimato. Oro prognozė irgi nedžiugina, vis dar snigs ir bus šalta. Bet gana apie orą, geriau pašnekame apie įdomesnius dalykus, apie Gosh naujus produktus. Man labai įdomu gauti dar nematytus parduotuvėje produktus, šį kartą dėžutėje bloggeriams buvo du lūpų blizgesiai Gosh Forever Lip Shine, šiandien apie juos pašnekėsime plačiau.


Gamintojo aprašymas:

Gosh Forever Lip Shine lūpų blizgesiai suteikia tavo lūpoms ryškų atspalvį, tai ne tik satininis blizgesys, bet ir lūpų drėkinimas. Paletėje 10 nuostabių atspalvių, sudėtyje nėra parabenų.

Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:







Mano spalvos:






Rezultatas:

001 Baby Baby







003 Love Story







Mano nuomonė:

Prisiminate nuostabius Gosh Forever akių pieštukus? Labai graži spalva ir išsukamas mechanizmas. Gosh lūpų blizgesių Forever Lip Shine principas toks pat, spalvos labai gražios, aš gavau dvi šviesias, manau tamsūs atspalviai irgi verti dėmesio, bet kol kas naujienų parduotuvėje nėra, todėl kažką sakyti  iš užsienio bloggerių nuotraukų labai sunku. Man labiausiai patiko Love Story spalva, nes ji gražiai atrodo ant lūpų, tiri satininį finishą ir išsilaiko apie 2 valandas, naudoti ją labai paprasta, pieštuko nereikia. Švelniai rožinis atspalvis labai kaprizingas- jis subėga į lūpų raukšlelės tai nėra labai kritiška, tačiau tikrai negražu. Iš tolo to beveik nesimato, po kiek laiko jis susigeria į lūpas ir lieka vos matomas rožinis atspalvis. Lūpų blizgesiai turi saldų skonį, man  jis patinka, tačiau prieš pirkimą  būtina susipažinti su kvapu ir tekstūrą.
Rekomenduoju atkreipti dėmesį į tamsesnius atspalvius, jų paletėje labai daug, o vasarai norisi ryškių lūpų. Laukiame naujienos parduotuvėje.




PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig