2015 m. balandžio 18 d., šeštadienis

Makiažas Vamp: tamsios lūpos su PUPA I'm PUPA

Aš po truputį ruošiu labai ilgą atsiliepimą apie PUPA I'm PUPA lūpų dažus, turiu net 8 atspalvius, šį kartą makiažui pasirinkau patį tamsiausią atspalvį, kuris puikiai tinka vakariniams ir proginiams makiažams, naudojant tokius tamsius lūpų dažų atspalvius, akis reikia dažyti matiniais atspalviais, jie neturi būti labai ryškūs, taip pat daug dėmesio skyriau blakstienoms, jos turi būti ilgos ir tankios.  O pats svarbiausias makiažo akcentas lygus veido tonas, veidas turi būti šviesesnio atspalvio, galima naudoti pudrą suteikiančia vos matomą spindesio efektą, aš naudojau savo naują MAC kompaktinę pudrą. O tam kad veidas būtų tobulai gražus naudojau PUPA makiažo pagrindą ir labai lengvą kreminę pudrą. 





Makiažui naudojau:

Makiažo pagrindas ir kreminė pudra:

PUPA Prfessionals žalios spalvos makiažo bazė ir PUPA Active Light kreminė pudra, spalva 200


Pudra MAC Studio sculp defining powder, spalva Medium



Akių makiažo pagrindas:
Make Up Factory akių makiažo pagrindas


Blakstienų tušas Gosh No Limit Lush:






Akių makiažas ir antakiai:

PUPA Art šešėlių paletė (spalvos numeris 006)




Skaistalai Sleek (paskutinis atspalvis) Pink Sprint


lūpos PUPA I'm PUPA lūpų dažai spalva 309


Rezultatas:





Gautu rezultatu aš likau labai patenkinta, veidas gavosi labai gražus ir spindesys (aš nenaudoju photo shop ar kitų nuotraukų pagražinimo programų, manau skaitytojai turi matyti realų rezultatą). PUPA žalios spalvos makiažo pagrindas gerai išlygina veido reljefą, poros tampa mažiau matomos, kreminė pudra vos pamaskuoja veido odą (aš jau paruošiau atsiliepimą apie šią pudrą, rytoj paskelbisu), o MAC kompaktinė pudra suteikia spindesio. Lūpų dažai pagrindinis makiažo akcentas, jie kreminės tekstūros, tepasi labai maloniai ir išsilaiko ilgai. Aš nenaudojau lūpų pieštuko, nes lūpų dažai leidžia nubrėžti labai lygų kontūrą ir be jo. Pupa I'm Pupa labai geros kokybės ir mano mėgstamiausi lūpų dažai, o spalvų pasirinkimas tikrai labai didelis, tokių atspalvius surasti labai sunku, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį. Panašios tekstūros ir konsisitencijos lūpų dažai Guerlain G, tačiau ten ir kaina keturis kartus didesnė.

Na ir galiausiai auskarai. Pirkau čia:










SHARE:

4 komentarai

  1. Esu išbandžiusi ir aš šiuos lūpų dažus, ir jie tikrai ilgai nesilaiko, maždaug po pusantros valandos pradeda blukti (ir tai naudojant lūpų pieštuką), reikia būtinai atnaujinti spalvą. Eiliniai lūpų dažai ir tiek, tik kad firma garsi... ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai to nepastebėjau, nes lūpų dažai laikosi puikiai, o kokie jūsų mėgstamiausi lūpų dažai?

      Panaikinti
  2. Labailabai graži lūpų dažų spalva!! Bet veidas kiek blyškokas atrodo, šiek tiek net vaiduokliškai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš manau veidas ir turi buti kiek balkšvas prie Vamp makiažo ;)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig