2015 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Rituals Eve's kiss lūpų balzamas




Labas vakaras, brangieji, šiandien vakariniam skaitymui siūlau mano naują įrašą apie Rituals kosmetiką. Iki šiol niekada nebandžiau Rituals kosmetikos, man buvo baisu užeiti į parduotuvę, viskas atrodė labai prabangiai ir brangiai, nebuvo motyvacijos išbandyti. Girdėjau atsiliepimus, kad kvapai, žvakės ir kambarių kvapai yra nuostabūs, bet išbandyti neteko. Neseniai gavau testavimui kelis produktus, užėjau į internetinį kompanijos saitą apžiūrėti siūlomą asortimentą, labai nustebau, labai daug skaniai kvepiančiu ir nelabai brangių produktų. Kvapai superiniai, kokybė verta kiekvieno cento. Šiandien apie nuostabų lūpų balzamą Rituals papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:





Eve's Kiss lūpų balzamas.
Suteikia lūpoms geidulingumo ir blizgesio. Apsaugo nuo saulės.
Subtilaus, gardaus obuolių skonio. Ilgalaikis minkštinamasis poveikis.
Ypač maistinga kreminė tekstūra nuramina ir saugo Jūsų lūpas.

Sudėtis:
POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, CERA ALBA (BEESWAX), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, ISOPROPYL MYRISTATE, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, SORBITAN ISOSTEARATE, STEVIA REBAUDIANA, PORTULACA PILOSA EXTRACT, SUCROSE COCOATE, ALCOHOL, MALUS DOMESTICA (APPLE) FRUIT EXTRACT, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Talpa: 12 ml.

Kaina: 8,50 EUR

Kur pirkti: www.rituals.lt

Įpakavimas:







Konsisitencija:



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Rituals lūpų balzamo įpakavimas nuostabus, atrodo gražiai ir prabangiai, negaliu nepalyginti su EOS, čia ir dizainas, ir skonis ir kokybė žymiai aukštesnio lygio, tik reklamos tiek nėra, kaip EOS balzamų, bandysime taisyti padėtį. Balzamo skonis saldus (taip, aš jį paragavau, nes balzamo skonis irgi yra svarbus), kvepia obuoliais. Tepasi labai maloniai, turi riebią konsistencija, labai gerai drėkina ir atstato lūpas. Nors balzamas baltos spalvos, jis bespalvis, lūpos tiesiog gražiai blizga, spalvos nesuteikia, į baltą liniją nesubėga. Kaip aš jau pasakojau, balzamas labai gerai atstato lūpas, nes po Mados Infekcijos, kondicionierių ir matinių lūpų dažų, mano lūpos buvo tragiškos būklės, man užteko tik vieną kartą užtepti balzamą, kad iš ryto vėl galėčiau naudoti matinius lūpų dažus (kas juos naudoja, puikiai žino, kad lūpos turi būti lygios, matiniai lūpų dažai paryškina visus nelygumus ir šerpetojimus). Būtinai išbandysiu lūpų balzamą su rožėmis ir nueisiu į parduotuvę padaryti daugiau asortimento nuotraukų, man pasidarė labai įdomu.

Ar Jus naudojate Rituals produktus? Kas patinka?
Aš dar turiu dušo želę- putas, labai patinka kvapas, o konsisitencija labai nustebino, bet apie juos papasakosiu kitą kartą.

PR sample



SHARE:

6 komentarai

  1. Anonimiškas2015-04-03 09:22

    Esu išnaudojusi ne vieną Rituals dušo putų pakuotę, labai smagi priemonė. Ypač nuostabus Yogi Flow kvapas - kvepia saldžiais migdolais ir rožėmis. Dar naudojau dušo aliejų, irgi fantastiškas produktas. Praktiškai SPA duše :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą, kur migdolai ir rožės, ten ir aš. Man tokie lavapai labai patinka, būtinai išbandysiu. Kol kas turiu Zensation (ryžių pienelis ir vyškios), kvapas pasakiškas. Jeigu rožės kvepia panašiai (konsisitencija ir kvapo stiprumas) jos bus mano ;-)

      Panaikinti
  2. man su Rituals parduotuve buvo lygiai tas pats. sunkiausia būna kai eini į naują parduotuvę nežinodamas, ko tikėtis ir ką joje nori įsigyti, tačiau galiausiai perlipau save :) pati esu išmėginusi Rituals kūno šveitiklį su Sakura, asmeniškai, jo pirkti nerekomendučiau (nors produktas odą palieka itin švelnią, nes yra pripildytas gausybės vertingų aliejų, yra neįtikėtinai švelnus ir savo, šveitiklio, paskirties neatlieka). tačiau esu didelė Hammam Happiness plaukų šampųno ir kondicionieriaus gerbėja. tai patys geriausi ir kartu mažiausiai pažeidžiantys plaukus produktai, suteikiantys jiems apimties. tikrai patarčiau išmėginti! :)
    na o jūsų apratras lūpų balzamas mane ir pačią labai suintrigavo, reikės išmėginti!


    http://mintbubbletea.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip gerai, sužinai daug naujo, aš mačiau tik dušo priemones, dezodorantus ir kvapus namas, apie šampūnus ir balzamus negirdėjau, jau žinau, ko ieškoti parduotuvėje. Ačiū labai

      Panaikinti
  3. O aš į parduotuvę žengiau drąsiai, nes buvau ankščiau girdėjusi apie Rituals... ir nusipirkau gelį-putas. Kadangi ankščiau nebuvau bandžiusi tokio tipo priemonių, buvau labai labai nustebinta, ir patenkinta priemonės poveikiu. O balzamas atrodo labai įdomiai :)

    http://ilovemanythings.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man drąsiau į Creme de la Creme parduotuvę užeiti, ten jau viska žinai, ir kainas ir asortimentą. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig