2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Rituals Zensation dušo želė


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie Rituals dušo želę, aš jau pasakojau apie Rituals lūpų balzamą, galiu pasakyti, dušo želė nustebino savo konsistencija - gelis, kuris virsta putomis, ir nuostabus kvapas, kuris ilgai išsilieka ant kūno odos. Šiandien apie Rituals Zensation pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:





Zensation. Japoniškos vyšnios ir ryžių pieno aromato, švelnios tektūros dušo putos.
Unikali technologija! Lašelis želė susitikęs su vandeniu virsta švelniomis drėkinamosiomis putomis. Pasimėgaukite rytietišku ryžių pieno ir vyšnių žiedų aromatu.

Sudėtis:

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOBUTANE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, GLYCERIN, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Talpa: 200 ml.
Kaina: 8 EUR
Kur pirkti: www.rituals.lt
Įpakavimas:






Konsisitencija:





Kvapas:





Mano nuomonė:

Mane labai nustebino produkto konsistencija, tokios tikrai nesitikėjau. Permatomos spalvos želė virsta putomis, jų reikia labai mažai, nes tiek, kiek ant mano rankos ryškiai per daug. Putos labai švelnios, kvapas labai malonus, lengvas vyšnių ir ryžių pienelio, apibūdinat kvapą, galiu pasakyti, taip kvepia žydinčios Sakuros. Kvapas labai ilgai išsilieka ant kūno odos, nesausina, malonu naudotis. Spausti putas reikia priprasti, pirmus kelis kartus pas mane visa vonia buvo putose, kol supratau, kad buteliuką reikia laikyti ne visai tiesiai, o truputi kampu ;-)

Apibendrinat noriu pasakyti, mane tikrai nustebino Rituals produktų kokybė, dar labiau, nedidelė kaina, todėl būtinai išbandysiu kitus produktus. Parduotuvėje galima išbandyti visas dušo putas ir kūno šveitiklius, tai pat labai įdomiai atrodo maži rinkinukai, su mini produktų įpakavimais. Man kaip bloggeriui, tokie įpakavimai labai patinka, tai galimybė išbandyti daugiau įvairių produktų. Taip pat parduotuvėje atkreipia dėmesį ir į kitus produktus: namų kvapus ir žvakes. Būtinai nusipirksiu pabandymams.

PR Sample


PS. Parduotuvėje man labai patiko šitie Rituals produktai:


ir


Būtinai išsirinksiu kvapą namams ir skaniai kvepiančią žvakę






SHARE:

5 komentarai

  1. Anonimiškas2015-04-08 21:28

    Į tas kvepiančias lazdeles tikrai verta atkreipti dėmesį. Turiu Under a fig tree kvapą - kvepia neišpasakytai skaniai, laikau vonioje. Jau kokius du mėnesius turiu, bet kvepas vis dar neišblėsęs. Tikri vertas dėmesio produktas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai, tik reikia išsirinkti kurių kvapas patinka labiausiai, o sakykite kvapas labai stiprus? Stipriai jaučiasi? ar nelabai

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-04-11 12:03

    Aš manau, kvapio stiprumo pajautimas priklauso nuo to, kokioje patalpoje bus padėtos lazdelės - mažesnėje ar didesnėje. Kadangi pas mane jos vonioje, o vonia nėra labai didelė, tai kvapas tikrai labai stipriai jaučiasi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Turiu šias putas.Tikrai superinės :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig