2015 m. balandžio 12 d., sekmadienis

Sukurtas vyrams, bet puikiai tinka ir motėrims: Ambroozija Maitinamoji VEIDO EMULSIJA "VĖJAS" su šaltalankiais


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien sekmadienis, oras nuostabus ir aš jau geriu kavą balkone. Nuotaika labai gera, jaučiasi, kad atėjo vasara ir šiluma. Noriu prie rytinės kavos pasiūlyti straipsnį -atsiliepimą apie Ambroozija maitinamąją emulsiją vyrams "Vėjas", kuri puikiai tiko ir įtiko mano veido odai, nors buvo deklaruojama kaip dovana vaikinui.



Gamintojo aprašymas:



Emulsijoje esantys aliejai puikiai drėkina ir maitina veido odą, šaltalankių aliejusramina odos sudirginimus, subalansuotas eterinių aliejų mišinys lygina smulkias raukšles, didina odos elastingumą.

Apie šaltalankių savybes ir naudingumą....



Šaltalankių vaisiuose – ypač daug vitaminų ir biologiškai veikliųjų medžiagų, reikalingų žmogui, tad jie liaudies medicinos žinovų dažnai vadinami gintariniu stebuklu.
Jau senieji Sibiro gyventojai žinojo vertingąsias šaltalankių savybes ir vadindavo juos sibiriniais ananasais dėl malonaus saldžiarūgščio jų vaisių skonio bei savotiško ananasų aromato. Senovės Graikijoje jaunomis šaltalankių šakelėmis ir lapais buvo gydomi arkliai – jiems po gydymo pradėdavo žvilgėti kailis.
Šaltalankių vaisiuose yra karoteno, C, E, F, PP ir B grupės vitaminų, folio rūgšties, gliukozės, sacharozės, riebalų, geležies, boro, mangano, organinių rūgščių, rauginių medžiagų. Šaltalankių vaisiuose – ypač daug vitamino E, saugančio organizmą nuo senėjimo, ir vitamino F, reguliuojančio medžiagų apykaitą.
Šaltalankių aliejumi gydomi nudegimai, nušalimai, pragulos, pūliuojančios ir ilgai negyjančios žaizdos, tepama suskeldėjusi oda, pažeista burnos ertmės gleivinė.


Sudėtis:

Anthemis nobilis water, Prunus armeniaca, Sesamum indicum, Macadamia ternifolia, 
Oleum Hippopheae, Methyl glucose sequistearate*, Dehydroacetic acid* , Citrus aurantium, 
Cananga odorata lam, Zingiber officinalis r., Citrus aurantium (neroli). 
Ramunėlių vanduo, nerafinuoti abrikosų kauliukų, sezamų, makadamijų, šaltalankio aliejai, 
emulsiklis*, konservantas*, natūralūs eteriniai apelsinų, Ylang Ylang, imbierų, nerolio aliejai.


Tūris: 30 ml.

Kaina: 8,5 EUR

Galiojimo laikas: 4 mėnesius nuo pagaminimo datos

Kur pirkti: www.ambroozija.lt

100 % natūralios augalinės kilmės žaliavos. Nebandysa su gyvunais.
s
Įpakavimas:






Konsisitencija:





Mano nuomonė:

Taip, taip, kas dar nežino Ambroozija turi nuostabią veido priežiūros liniją vyrams "Vėjas", aš pastoviai naudoju Ambroozija kūno ir veido priežiūros produktus, man labai patinka rožių kvapas (Linija "Saulė " ir produktų natūrali sudėtis, o taip pat, poveikis mano odai), todėl nusprendžiau pasiimti ką nors vaikinui, tegul džiaugiasi kartu, nes priversti vaikiną naudoti tokį pat kremą kaip ir aš beveik neįmanoma, nors tai bus pat geriausiais pasaulyje kremas, jis taip ir liks kremu merginoms. Tiesą sakant, vyrų oda žymiai jautresnė, jai reikia ypatingo drėkinimo ir maitinimo, ypač po skutimosi. Tam buvo sukurta veido emulsija su šaltalankiais, jos konsiitencija lengva, sakyčiau oranžinio atspalvio lengvas piurė, kvapas vos jaučiamas, susigeria greitai. Poveikis (aš bandžiau pati, nes man emulsija labai patiko): gerai maitina veido odą, atstato drėgmės lygį, pašalina sausos odos tempimo pojūčius (tą pastebėjo ir vaikinas, nes po skutimosi nuo muilo ir kitų priemonių toks pojūtis vis dėl to atsiranda), nekemša porų. Tai mūsų mėgstamas šeimyninis kremas, sudėtis natūrali, o naudojant kartu įmanoma sunaudoti per keturis mėnesius.

PS. išduosiu paslaptį, kremas puikiai ramina kūno odą po depiliacijos. Išbandyta ir patikrinta.

PR sample








SHARE:

2 komentarai

  1. Man irgi labai patinka priemonės skirtos vyrams (nes manau, kad mano odos problemos artimos jų problemoms) :) Sudominai šiuo kremu, reiks kada nors išbandyti, kai atšauksiu sau draudimą pirkti kosmetiką :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai išbandyk šitą liniją, dėmesio verti produktai. O jeigu patinka rožių kvapas, linija Saulė taps tikru atradimu.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig