2015 m. gegužės 27 d., trečiadienis

ANNY Fashion Blogger in the City Collection Summer 2015


Šiandien mano dar vienas pasakojimas (prieš bloggerių pusryčius su LaMav kompanijos atstovais) apie nuostabius ANNY nagų lakus iš naujos ANNY Fashion Blogger in the City. Aš labai apsidžiaugiau pamačius visą kolekciją Kristianos salone, labai laukiau būtent šios kolekcijos. Norėjau išbandyti Graffity viršutinį sluoksnį, o taip pat pasirinkau ryškiausią šios kolekcijos laką su pavadinimu on fire.




Gamintojo aprašymas:




ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Taip atrodo kolekcija:



Įpakavimas:










Rezultatas:







Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau bloge, ANNY nauja kolekcija skirta NY Fashion Bloggerėms, kurios fotografuoja asmenukės (selfie) prie garsių NY graffity. ANNY kompanijos atstovai kartu su bloggeriais sukūrė keturis nagų lako atspalvius (madingiausius šį sezoną) ir du viršutinius sluoksnius (NY grafitty style).
Aš pasirinkau ryškiausią kolekcijos laką: on fire. Būtent tokios spalvos Graffity mačiau Vilniaus centre, tai greitai laukite nuotraukų. 

Kaip visada, ANNY lakai nenuvelia nei kokybe, nei spalva. On Fire - labai ryški raudona spalva, su šiltos spalvos pagrindu. Jūsų nagai tikrai neliks nepastebėti. Idealiai tinka lakuotis per atostogas. 
Viršutinis sluoksnis Style explosion - tai graffitty style ant jūsų nagų. Tai juodos ir baltos spalvos, gana didelės dalelės. Reikalauja viršutinio sluoksnio, nes gali užsikabinti už pėdkelnes.
ANNY lakai išsilaiko ant nagų 3-4 dienas, viršutinis sluoksnis - vieną dieną ilgiau. 

Apibendrinant noriu pasakyti, nuostabi kolekcija, rekomenduoju atkreipti dėmesį į mėlynos spalvos viršutinį sluoksnį, o taip pat į švelniai persikinę spalva Model off duty.















PR Sample



SHARE:

3 komentarai

Blogger Template Created by pipdig