2015 m. gegužės 27 d., trečiadienis

Essence all abut Nude akių šešėlių paletė


Aš pakankamai ilgai naudoju šios šešėlius, ir staiga supratau, aš gi neparašiau apie juos atsiliepimo bloge. Patikėkite, šešėliai labai geros kokybės ir puikiai pigmentuoti, todėl apie juos neparašyti negaliu.



Gamintojo aprašymas:



viskas apie… nuostabias akis: šio šešių atspalvių akių šešėlių rinkinio dėka užtikrinamas žavingas žvilgsnis. unikali akių šešėlių tekstūra suteikia žėrintį, matinį bei metalinio atspindžio efektą.

Kaina: 3,99 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos


Sudėtis:



Įpakavimas:





Spalvos:



(viršutinis sluoksnis su Catrice šešėlių pagrindu, o apatinis be, skirtumo beveik nesimato)


Mano nuomonė:

Šiuos šešėlius pirkau labai seniai pati, kai dar negaudavau essence ir Catrice produktų testavimui. Man labai patiko atspalviai: tinka bet kokiam odos tipui ir prie bet kokios spalvos akių. Paletės įpakavimas minimaliai paprastas, plastikinis, be veidrodžio, tačiau už tokią kainą naivu tikėtis prabangos, smagu, kad visi pinigai investuoti į šešėlių kokybę. Paletėje yra ir matiniai ir blizgūs atspalviai, tačiau man asmeniškai trūksta labai tamsaus atspalvio (naudoju juodos spalvos pieštuką) vakariniam makiažui sukurti. Didžiausias pliusas - šešėliai puikiai pigmentuoti, todėl juos galima naudoti be šešėlio pagrindo. Man labai patinka matinis ir blizgūs rožiniai atspalviai, taip pat matinis rusas, kuris puikiai tinka šešėlių sklaidymui.
Aš nežinau, ar liko šie šešėliai pagrindinėje kolekcijoje, tačiau jeigu pamatysite, rekomenduoju atkreipti dėmesį (kokybė žymiai geresne negu Catrice naujų šešėlių palečių) -

PS. pažiūrėjau oficialų puslapį, šešėliai dar yra prekyboje. Taip pat yra dar vienas atspalvis all about Chocolates, nemačiau gyvai, bet turėtų atrodyti irgi gerai.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig