2015 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

„Oriflame” pristato „Tenderly Promise“ – aromatą, sukurtą Pasaulio vaikų fondo paramai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kol aš rašau rubriką Beauty Talk ir dar kelis įrašus apie šios savaites prezentacijas, kurias aplankiau, siūlau Jums susipažinti su oficialia Oriflame naujų kvepalų informacija. Man be galo patiko idėja, dizainas ir kvapas (buteliukas su kvepalais jau mano rankose). Jau greitai parašysiu atsiliepimą.





„Oriflame” pristato „Tenderly Promise“ – naująjį aromatą, sukurtą specialiai Pasaulio vaikų fondo paramai
„Oriflame“ pristato ypatingą bendradarbiavimą su Pasaulio vaikų fondu, kuriam atstovauja Jos Karališkoji Didenybė Švedijos Princesė Madeleine. Kompanija sukūrė naująjį aromatą „Tenderly Promise“ ir nuo kiekvieno parduoto buteliuko bus skiriama parama Pasaulio vaikų fondui. Tikslas – surinkti virš 1 milijono eurų. Uždavinys – padėti apleistiems, smurtą patyrusiems, išnaudojamiems ir vienišiems vaikams, kad turėtų laimingesnę, sveikesnę vaikystę, kupiną svajonių ir šviesesnę ateitį.

„Pasaulio vaikų fonde mes tikime, kad visi vaikai turi teisę į laimingą vaikystę, saugumą, laimę, žaismingumą ir žingeidumą gyvenime. Mes remiame virš 100 projektų visame pasaulyje, padedame rizikoje esantiems vaikams ar vaikams patyrusiems smurtą, vaikams, kurie yra laikinoje globoje, gatvės vaikams ir rizikos grupėje esančioms šeimoms. „Childhood“ ne tik finansiškai remia projektus, tačiau taip pat kuria strategijas ir bendradarbiavimo galimybes. Mes skatiname bendradarbiavimą, žinių sklaidą ir stengiamės pagerinti vaikų gyvenimo sąlygas pačiu efektyviausiu būdu,“ teigia Jos Karališkoji Didenybė Švedijos Princesė Madeleine, Pasaulio vaikų fondo garbės narė.

„Oriflame“ yra Pasaulio vaikų fondo bendraįkūrėja. Kai kompanija nusprendė pristatyti gaminį, kad paremtų Pasaulio vaikų fondą, aromatas buvo natūralus pasirinkimas. Todėl kad jis sukuria galingą emocinį ryšį su šiuo ypatingu vaikų apsaugos projektu visame pasaulyje. Taigi taip gimė „Tenderly Promise“ koncepcija: visiškai naujas „Oriflame“ aromatas.

„Aš gerbiu darbą, kurį „Oriflame“ daro, kad paremtų vaikus. Būdami vieni iš Pasaulio vaikų fondo įkūrėjų, jie dirbo glaudžiai bendradarbiaudami su mumis daugiau nei 15 metų, surinko beveik 2 milijonus eurų. Ši nauja iniciatyva rodo kompanijos aiškų pasiryžimą padėti vaikams įgyvendinti savo savjones turint geresnę vaikystę. Visi vaikai turėtų turėti galimybę svajoti ir galimybę įgyvendinti tas svajones,“ sako Jos Karališkoji Didenybė Švedijos Princesė Madeleine, Pasaulio vaikų fondo garbės narė.

Aromatas
Aromato įkvėpimas – tyros vaikystės idėja. Vaikų nerūpestingai bėgančių kvapniame sode į šiltą, saugų mylinčios motinos glėbį. Tai graži, paprasta akimirka – tokia akimirka, kurią visi vaikai turėtų patirti, tačiau liūdna, bet daugelis net nesvajojo apie tai.

„Tenderly Promise“ – elegantiškas baltų gėlių aromatas, kuris kviečia švęsti besąlygiškos meilės pažadą. Aromatas skleidžiasi citrinų, persikų žiedų ir rožinių pipirų natomis, primindamas džiaugsmingą vaikų juoką. Širdyje elegantiška gėlių puokštė simbolizuoja moterišką didybę su kremine karališka baltąja lelija, žavia pakalnute ir bijūnu. Pabaigoje skleidžiasi šiltas, švelnus santalmedžio ir pudrinis muskuso akordas.

„Tenderly Promise“ 

Viršutinės natos: citrina, persikų žiedai, rožiniai pipirai.
Širdies natos: karališkoji baltoji lelija, pakalnutė, bijūnas.
Apatinės natos: santalmedis, muskusas.

„Tenderly Promise“ purškiamąjį tualetinį vandenį įsigyti galėsite nuo 2015 m. birželio.

Kaina: 21,90 EUR (50 ml).

Apie Pasaulio vaikų fondą
Pasaulio vaikų fondą 1999 m. įkūrė Jos Didenybė Švedijos Karalienė Silvija su vienu iš bendraįkūrėjų „Oriflame - af Jochnick“ fondu. Jos Karališkoji Didenybė Švedijos Princesė Madeleine sekdama motinos pėdomis prisijungė prie fondo kaip garbės narė ir projektų vadovė. Pasaulio vaikų fondas remia virš 100 projektų remiančių vaikus 16 šalių visame pasaulyje.

Apie „Oriflame“
„Oriflame“ kompanija buvo įkurta 1967 metais. Tai yra tiesioginių pardavimų kompanija, prekiaujanti grožio gaminiais daugiau nei 60-yje šalių. Švedų kokybe, gamtos įkvėpta sudėtimi bei naujausiomis technologijomis išpuoselėti grožio gaminiai pasiekia apie 3 milijonus nepriklausomų „Oriflame“ konsultantų, kurių metiniai pardavimai sudaro apie 1,5 bilijonų eurų. „Oriflame“ veiklos politika yra pagrįsta pagarba žmonėms ir gamtai. „Oriflame“ palaiko daug labdaros organizacijų visame pasaulyje ir yra viena iš „Pasaulio vaikų fondo“ įkūrėjų. „Oriflame kosmetika“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX Nordic“ užsienio vertybinių popierių biržą.

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig