2015 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.05.14




Šiandien jūsų mėgstamoje rubrikoje labai daug straipsnių apie madą, kosmetikos naujienas, internetines parduotuves, knygas ir dar daug viskuo. Siūlau puodelį kavos išgerti kartu su Lietuvos ir užsienio bloggeriais ir perskaityti mano naują įrašą Beauty Talk.






Juditos bloge naujas atsiliepimas apie Maybelline Dream Wonder kreminę pudrą. Aš jau seniai mačiau šią naujieną JAV, dabar pudrą galima rasti ir Vokietijoje. Laukiame, kada Maybelline naujiena bus pristatyta Lietuvoje.


Labai džiugu pagaliau pamatyti naujus įrašus Mildos bloge, šį kartą skaitome apie jos mėgstamus produktus.


Labai praverčia ne tik geri, bet ir blogi atsiliepimai. Man tokie padeda susilaikyti nuo nereikalingų pirkinių ir sutaupyti pinigus. Modesta pasakoja apie blogiausią bandytą dezodorantą.


Jeigu nerandame sau tinkančio veido kaukės, gal verta ją pagaminti patiems. Pamaivos užrašuose naujos kaukės receptas: žalias molis, aliejus ir mėtų lapeliai, skamba labai gerai. Būtinai reikės išbandyti.



Pilnai sutinku su Ingrida, rinkoje labai didelis pasirinkimas maskuojančių priemonių, tačiau kurį pasirinkti priklauso nuo veido odos tipo ir poreikių. Gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas apie essence Coverstick maskuojamą piemonę




Jurgita susipažino su Joik kosmetiką, ir jau spėjo išbandyti BB kremą. Merginų dėka aš šiandien perkaisčiau apie labai įdomią kosmetikos liniją, o jų kuriamos žvakės atrodo tiesiog tobulai. Apie BB kremą skaitome čia:


Kotryna susigundę išbandyti spalvą paryškinančius lęšius, mano manymu rezultatas stulbinamas, akys atrodo visiškai kitaip, nors jos atveju spalva liko tokia pat, tik tapo daug ryškesne.


Labai naudingas Karolinos straipsnis apie pirkimus iš www.feelunique.com. Aš pastoviai perku iš šito puslapio, tačiau tokio smarkiai pažeisto siuntinio nesu gavusi. Pasirodo, būna ir taip. Man buvo panaši situacija su www.lookfantastic.com grožio dėžute. Vienas produktas buvo pasenęs ir netinkamos konsistencijos, man be priekaištų grąžino 50% sumokėtos už dėžutę vertės. O apie anglų kalbos klaidas manau net nereikia šnekėti, tai bloggerio įžeidimas. Jeigu nepatinka, neskaitai ir tiek.


Salomėjos patarimas ką nusipirkti www.iherb.com parduotuvėje. tokie patarimai labai naugingi, iherb puspalyje tiek kosmetikos ir kitų produktų, kad pasimesti galima labai lengvai. Ačiū tau labai, būtinai pasinaudosiu tavo patarimais.



ANNY nagų lakai ateina į kiekvienus namus, manau kas bandė, liko patenkinti. Aš atėjus į Kristianą visada apžiūri ANNY nagų lakų stendą, ten spalvų pasirinkimas labai didelis (ypač Gedimino gatvėje centrinėje Kristianoje). Aš jau mąstau kokios spalvos ANNY nagų laku lakuosiu nagus vestuvėms ir atostogoms. Evos bloge dar kelis ANNY nagų lako atspalviai.


labai gražus ir vasariškas Živilės makiažas su Catrice kosmetikos priemonėmis. Skaistalai atrodo nuostabiai.


Patricijos ryškiai rožinės spalvos plaukų galiukai. Man labai patinka toks dažymo variantas, mano buvo kiek švelnesnis, bet aš vis bijau kad iki vestuvių nenusiplaus, ir mano garbingus svečius ištiks šokas. ;-) Kaip ir kokia priemonė dažymui naudojo Patricija jos bloge.


Ar girdėjote apie grožio kokteilius? Aš dar ne, tačiau paragauti būtų tikrai įdomu. Pilnas atsiliepimas Gretos bloge.


Ragavom, žinom, tikrai labai skanu. Galime rekomenduoti ir kitiems. Nuostabūs ir natūralūs Giraffe sultys nepalieka abejingų




O kaip Jums kramtoma guma su bičių pikiu ir cinamonu? aš irgi labai norėčiau paragauti tokių produktų, juolab kad sudėtis natūrali ir ekologiška.


Kada Jus paskutinį kartą skaitėte knygą? Aš noriu prisipažinti, labai seniai, kygoms visai nėra laiko. Kai yra laisvadienis, norisi kad smegenys pailsėtų, todėl stengiuosi namuose praleisti kaip įmanoma mažiau laiko. Mano pasirinkimas - gamta, sportas arba kelionės. Norimų perskaityti knygų sąrašas Avos bloge





Indrės nuostabus džinsinių drabužių derinukas. Man labai patiko, plius tokie drabužiai bus labai madingi šį sezoną.




Užsienio bloggeriai apie naujienas:



Sabrinos bloge naujųjų Nars blizgesių nuotraukos, Pink Glow atrodo tobulai. Labai gaila, kad Lietuvoje nėra Nars kosmetikos.





Madingiausių šį pavasarį rožinių lūpų dažų pasirinkimas Temptalia bloge.





Kai pamačiau makiažo variantą su rožinės spalvos tušu, negalėjau nepasidalinti. Man labai patiko. Kaip atlikti nuoroda apačioje.



Artdeco vasaros kolekcijos naujienos gyvai.


Catrice Kaviar gauche kolekcija jau Vokiečių parduotuvėse, aš žinau, kad kolekcija pasieks ir Lietuvos rinką, todėl laukiam.


O štai jau naujos kolekcijos nuotraukos, po tokių gražių makiažų ir tekstūrų, noriu nusipirkti viską.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,
Ačiū, kad skaitote,





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig