2015 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.05.28


Atrodo ir laiko nėra, atrodo ir pats rašai blogą, tačiau man be galo įdomu skaityti kitus blogus, susipažinti apie ką rašo ir ką testuoja Lietuvos ir Užsienio bloggeriai. Labai smagu su bloggerėmis susitikti gyvai, pabendrauti ir gauti įkvėpimo gurkšnį. Šiandien mėgstamiausią rubriką Beauty Talk, kaip visada, daug naujienų ir straipsnių.






Pritariu Salomėjai, Flormar šešėliai labai geros kokybės, spalvos pigmentuotos, o kaina labai maža. Kas dar ieško šešėlių už mažą kainą eksperementams, rekomenduoju rinktis Flormar.


Visi mes norime ilgų ir gražių blakstienų, aš labai laukiu Živilės nuotraukų po, o kol kas pirmas įspūdis ir rezultatas prieš.


Rekomenduoju rinktis tik geros kokybės veido priežiūros priemones. Žinau, kad šiuo metu vienas iš populiariausių kosmetikos valymo būdų - micelinis vanduo. Geriausias - Bioderma. Pilnas atsiliepimas apie jį ir dar apie veido kremą Beauty Vibes bloge.



Labai smagu, kad mano nusiųsta dovana patiko Juditai. Man Planeta Organica kūno priežiūros produktai irgi labai patinka, ypatingai malonaus kvapo su Mango aliejumi, tik gaila kad ir pas mus šias priemones išperka labai greitai.


Patricija išbandė Planeta Organica Jamaica kūno šveitiklį, aš bandžiau visus, šitas geriausias.


Vasarai norisi gaivesnių kūno priežiūros priemonių kvapų. Būtent taip kvepia nauja The Body Shop Virgin Mojito produktų serija.




Milda pagaliau atrado tobulą natūralios sudėties plaukų šampūną? Tiesą sakant, aš jau praradau viltį tokį surasti, tačiau kas dar ieško daugiau informacijos apie šampūną čia:


Aš esu bandžiusi klasikines CHI plaukų priežiūros priemones, labiausiai patiko serumas, todėl į CHI Enviro atkreipiau dėmesį, labai noriu išbandyti.


Įspūdinga nagų lakų kolekcija Gėtėtos kosmetinės bloge. Žiūrime nuotraukas...



Maženos kelionės į Paryžių trumpas aprašymas, aš jau mačiau nuotraukas Facebook ir Instagram, rankinukas ir Maženos stilius tobuli. Laukiam daugiau straipsnių.


Labai gražios ir kokybiškos nuotraukos, nuostabūs Vilniaus vaizdai ir Aurelijos stilius.


Batai, mano viena iš silpnybių. Ava savo blogo skaitytojams pasakoja apie vasaros must have batus ir aukštakulnius.


Nuostabūs vaizdai ir kelionės į saulėta Ispaniją trumpas aprašymas Indrės bloge. Aš jau irgi mintyse kraunu lagaminus.

Enrikos drabužių topas. Man labiausiai patiko Moschino rankinė ir Louboutin aukštakulniai. Su tokiais drabužiais tikrai būsi dėmesio centre.



Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Labai džiugu, kad į Lietuvą atkeliauja visos MAC kolekcijos, todėl galima drąsiai rodyti viską. Man be galo patiko lūpų dažų įpakavimas ir spalvos.


Labai gražios Givenchy rudens kolekcijos nuotraukos. Gaila, kad dar nėra oficialios informacijos, bet pudra su rožėmis keliauja į norų sąrašą.


Sabrinos bloge naujos Dior kolekcijos nagų lako nuotraukos. Geltonas atrodo labai įdomiai, tačiau iki Chanel Mimosa jam dar labai toli.


Nelabai suprantu, kokiu principu dirba pas mus kai kurios kompanijos pvz. L'occitane. Užsienyje jie bendradarbiauja su bloggeriais, o pas mus ne, nors kosmetikos pristatymo vakarelius organizuoja. Ką kviečia nesuprantu. Bet kokiu atveju žiūrime Sabrinos nuotraukos.


Tom Ford vasaros kolekcijos nuotraukos. Labai noriu, kad kokia nors man žinoma internetinė parduotuvė pradėtų preikiauti TomFord kosmetika.


Dior bronzinė pudra ir naujieji lūpų dažai (balzamas). Bronzinės pudros buvo tokios populiarios, kad jas išpirko per vieną vakarą www.feelunique.com, aš net nespėjau. Gaila, labai norėjau rožinės.

Tokia buvo mūsų savaitė,
Ačiū, kad skaitote






SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig