2015 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

LaMav kūno linijos pristatymas


Vakar nežiūrint į lietingą orą, grožio ir stiliaus bloggerės susirinko į LaMav kosmetikos pristatymą Vilniuje, Ali Šokoladinėje. Be gardžios kavos ir saldėsių, aš artimiau susipažinau su LaMav produktais. Manau labai smagu pamatyti produktus gyvai, nes interetinė parduotuvė labai gerai, tačiau pačiupinėti kosmetikos priemonę, išbandyti ir įvertinti konsistencija nemažiau svarbu. Šiandien labai trumpai apie LaMav Body Care pristatomą liniją.







ESATE NAUJOKAS LA MAV ODOS PRIEŽIŪROS LINIJOJE?

 
Tai, ką privalote žinoti apie La Mav:
Australijos pirma ekologiška sertifikuota produktų linija, pritaikyta specialiai veido odos priežiūrai, siekiant užkirsti kelią senėjimo procesams. Visų produktų sudėtis yra 100% natūrali ir be jokių žalingų cheminių ingredientų.
Patvirtinta australiškuoju O.F.C sertifikatu. Inovatyvi ir patentuota La Mav “Certified Organic Skin Science®” formulė su bioaktyviais ingredientais, kurių poveikis yra patvirtintas moksliškai.
Džiaukitės savo natūraliu grožiu be jokios sąžinės graužaties, nes viskas, kas susiję su La Mav yra 100% natūralu, ekologiška ir etiška nuo produktų gaminimo pradžios iki pat pabaigos.

O dabar apie liniją:


pristatomi 3 kūno priežiūros produktai:

Maitinamasis rankų kremas su hialuronu:




Maitinamasis kūno losjonas




Kūno šveitiklis su kavos pupelėmis






Pirmas įspūdis:

Pristatomos kūno priežiūros priemonės labai patiko, nes sudėtis yra natūrali, kokybė labai aukšta, naudojamu gamyboje ingridientai organiški. Taip, kaina ne maža, tačiau vertinant viską, noriu pasakyti, kad priemonės vertos savo kainos. Labiausiai patiko kūno kremas (nuostabiai tirštos konsistencijos ir malonaus migdolų ir levandų kvapo), o taip pat kūno šveitiklis. Sutinku, mes visi puikiai suprantame, kad kavos kūno šveitiklį galima pasidaryti pačiam namuose, tik ne visi turime noro ir laiko. Tokiems atvejams siūlau rinktis LaMav kūno šveitiklį. Aš jį gavau testavimui, todėl labai greitai parašysiu pilną atsiliepimą.

Ačiū labai už žinias ir magiai praleistą laiką.

daugiau informacijos apie produktus:










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig