2015 m. gegužės 29 d., penktadienis

Vichy Idealia Skin Sleep veido kremas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais po Vichy Idealia Skin Sleep kremo naudojimo. Aš, kai tik atsirado Vichy Idealia priemonės, buvau sužavėta serumu. Pirkau pilną įpakavimą, sėkmingai išnaudojau ir pas man liko labai šilti ir geri prisiminimai, kaip jis stebuklingai tinka mano veido odai. Šį kartą testavimui aš gavau naktinį veido kremą, tikėjausi iš jo labai daug.






Gamintojo aprašymas:


Kiekvieną rytą, visai nesvarbu, kaip ir kiek praeitą naktį miegojote, galite nesijaudinti dėl išvaizdos. Vichy Idealia Skin Sleep naktinis kremas padeda pabusti gražiai kaip po gilaus nakties miego.
Skirtas esant pirmiesiems senėjimo požymiams: raukšlėms, papilkėjusiai odai, nelygiai odos spalvai. Glotnina ir skaistina veido odą, gali padėti sumažinti raukšles. Kremas pastebimai lygina odos paviršių, stangrina odą, grąžina švelnumą, oda tampa maloni liesti. Pažadina natūralų odos skaistumą, lygina odos spalvą, gali padėti sumažinti pigmentines dėmes. Hipoalerginis. Tinka net ir jautriai odai. Patikrinta dermatologų. Sudėtyje yra terminio „Vichy“ vandens. Malonus, neriebus ir nelipnus kremas.

Sudėtis:



Kaina: apie 35 Eur.

Įpakavimas:





Konsistencija:




Mano nuomonė:

Galiu pasakyti tik tiek, nesužavėjo. Jeigu tai būtų mėginukas, pilno įpakavimo aš tikrai nenusipirkčiau. Aš negaliu ir nenoriu pasakyti, kad kremas blogas, tikrai ne, tačiau ir ne stebuklingas. Kremas švelnios rožinės spalvos, skystos gelio konsistencijos, greitai susigeria į veido odą ir jos neriebina. Labai gražus rožinės spalvos įpakavimas. O kur gi rezultatas? O rezultato aš, tiesą sakant, nepastebėjau. Taip, aš paskutinę savaitę nemiegu naktimis, vis kamuoja vestuviniai košmarai, tačiau su tokia sunki užduotimi, kaip lygus veido tonas ir pailsėjusi oda kremas nesusitvarko. Kokio rezultato galima laukti: kremas gerai drėkina veido odą, tačiau gali kimšti poras (nes kremo tekstūroje jaučiasi silikonai). Kremo kvapas labai malonus, alergijos nesukelia.
Galiu pasakyti, kad Vichy Idealia serumas buvo nuostabus, labai noriu išbandyti Vichy Idealia pudrą ir BB kremą, o naktinis kremas man tiesiog netiko.


PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig