2015 m. gegužės 7 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Pagaliau aš namuose, prisėdau prie kompiuterio tam, kad parašyti jūsų mėgstamą įrašą Beauty talk, šią savaitę jau 25 kartą. Wow, tikrai nesitikėjau kad rubrika bus tokia populiari, kad Lietuvoje vis daugėja ir daugėja Beauty Bloggerių. Tai labai smagu, smagu skaityti, žiūrėti nuotraukas ir matyti naujas tendencijas, atsiliepimus ir straipsnius.

Šią savaitę daugumą bloggerių savo skaitytojams pasakojo apie Catrice ir essence kosmetikos naujienas:


Noriu pradėti nuo Juditos atsiliepimo apie Catrice Skin Tone adapting make up makiažo pagrindą. Turiu tokį makiažo pagrindo variantą, man visai nieko, tačiau Juditai nepatiko nei spalva, nei konsistencija. Visi mes skirtingi, todėl manau reikia įvairių nuomonių apie produktus. Pigiai, dar nereiškia kad gerai ir visiems tinka.


Patricijos naujas įrašas bloge apie essence lūpų pieštuką ir raudonos spalvos matinius lūpų dažus. Matinių essence lūpų dažų nebandžiau, bet essence matinis lūpų blizgis nuostabus.


Gėlėtos kosmetinės bloge balandžio mėnesio naujienos, laukiame pilnų atsiliepimų.


Dar vienas nematytas ir negirdėtas kosmetikos brendas: Dusty Girl mineralinė kosmetika. Laukiame Enrikos makiažų naudojant šias priemones.




Jurgitos atsiliepimas apie Logona prausimosį gelį su alavijais ir lengvą balzamą,  merginu dėka aš sužinau labai daug naujos ir naudingos informacijos apie natūralios sudėties produktus. Kartais iš vieno mėginuko užtenka tam, kad suprasti, tinka produktas, ar ne.


Aš vis planuoju užsakymą iš www.iherb.com puslapio, kitų bloggerių atsiliepimų dėka jau žinau ką užsakyti. Gretos kaukė irgi iš šitos internetinės parduotuvės. Būtent atsiliepimai padeda nepasimesti produktų įvairovėje ir išsirinkti tai, kas tinka.


Labai dažnai bloggerių skoniai sutampa, tai atsitiko ir šį kartą. Man labai patinka Sierra Bees lūpų balzamai, jie puikiai drėkina, maitina ir neleidžia lūpoms išsausėti. Pilnas atsiliepimas Salomėjos bloge, taip pat ir mažas konkursas.

 Aš girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie The Body Shop tea Tree veido priežiūros liniją, tačiau niekada nemačiau BB kremo. Nors Indrės nuomonė apie jį nėra labai gera, vistiek apžiūrėti įdomu.




Man labai patiko vartyti naują Avon katalogą kartu su Karolina, aš pastoviai žiūriu visus katalogus internetu, nors kartais ir nieko neišsirenku, bet žinau apie visas naujienas.

Eimantės bloge balandžio mėnesio mėgstamiausi produktai, jau įrašiau Bio oil į norų sąrašą, reikės būtinai išbandyti.


Ievos nuostabus makiažas su Oriflame kreminiais šešėliais, pabaigsiu atsiliepimą ir eisiu bandyti padaryti ką nors panašaus.


Labai gaila, kad Lietuvoje nėra L'oreal Nude Magique kreminės pudros, man labai patinka ir konsistencija, ir rezultatas. Savaime suprantama, pas mus nėra ir panašios Maybelline naujienos, tikriausiai reikės siųstis iš užsienio. Apie viską plačiau galima perskaityti Živilės bloge.


Aurėjilos bloge naujas atsiliepimas apie Bourjois kreminę pudrą, ant veido atrodo labai gražiai, man atrodo kažkur turiu šios pudros mėginuką, reikia tik jį surasti.


Maženos rekomenduojamas plaukų priežiūros aliejus iš OROFLUIDO. Tai tikriausiai vienintelis iš populiarių rinkoje aliejukų, kurio dar nebandžiau. Po Maženos atsiliepimo labai noriu išbandyti.


Kotrynos bloge atsiliepimas apie Matrix Volume buster - aš irgi gavau produktus iš šios kolekcijos testavimui, bet dar nesusidariau nuomonės, nes plaukų apimtis tai ne mano tema, man labiau patinka tiesūs ir lygūs plaukai.


Aš nelabai mėgstu sausus šampūnus, tačiau po šito šampūno naudojimo pakeičiau savo nuomonę apie juos. Tai superinis dalykas kai reikia greitai kur nors susiruošti, o laiko nėra. Kotrynos atsiliepimas bloge apie Batiste sausą plaukų šampūną.




Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Aš vakar rašiau apie naują vasaros Guerlain kolekciją, įkeliu nuotraukas ir nuorodą, kur galima pamatyti kaip produktai atrodo realybėje. Pasirodo Guerlain pudros dangtelis nusiimta.


O štai Chanel bronzinė pudra iš naujos vasaros kolekcijos.


Tom Ford pasakiško grožio lūpų dažai iš naujos vasaros kolekcijos. Man labiausiai patiko Skinydip spalva, tobula vasarai.


NYX pasakiškos šešėlių paletės, atrodo labai įdomiai ir spalvos labai ryškios. Laukiu nuotraukų kaip šešėliai atrodo realybėje.


Aš jau radau kur pirkti Burberry kosmetikos, todėl drąsiai dalinuosji visomis naujienomis. Šį kartą tai kreminiai skaistalai iš naujos kolekcijos, juos galima naudoti kaip lūpų dažus ir skaistalus.


Anastasia tai ne tik tobulos ir labai perkamos priemonės antakių priežiūrai, bet ir kontūravimo rinkiniai. 


O čia galima pamatyti kaip reikia kontūruoti veidą. Aš šitas nuotraukas išsaugojau ant savo kompiuterio, būtinai išmoksiu tai daryti tobulai.


Ačiū kad skaitote,
 PS. Sveikinu Ievą  http://ievushka.com su Gimtadieniu ;-)))





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig