2015 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Bioderma Node S Atkuriamasis šampūnas ir plaukų kaukė sausiems, pažeistiems plaukams.


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Plaukų priežiūros priemonių pasiūla rinkoje labai didele, tačiau dar daugiau specializuotų plaukų priežiūros priemonių yra vaistinėje. Mes visi įpratome, vaistinėje perkame tik vaistus. Pati pagaunu save galvojančia, kad vaistinėje ir kosmetikos priežiūros priemonės siūlomos nuo kokių nors labai rimtesnių problemų: plaukų priežiūros nuo seborėjos, pleiskanų, plaukų slinkimo. Tačiau pasirodo, ten yra priemonių tinkančių ir man: nuo sausų ir pažeistų plaukų. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui Bioderma plaukų priežiūros produktus, bandžiau micelinį vandenį ir BB kremą, labai geri produktai. O kaip dėl plaukų priežiūros? Šiandien apie viską pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:





Atsižvelgdama į Jūsų problemos priežastį, sunkumą, stadiją ir specialistų diagnozę, Nodé Jūsų plaukams ir galvos odai siūlo nepriekaištingai toleruojamus aktyviųjų ingredientų ir tinkamos tekstūros derinius.


Jūsų plaukai sausi ir pažeisti; skundžiatės jų neelastingumu bei šiurkštumu. Dažnai jaučiate galvos odos diskomfortą, tempimo pojūtį, kartais niežulį. Tai lemia įvairios vidinės (nepakankamas galvos odos drėkinimas, amžius, paveldimumas, stresas) ir išorinės (Jus supančios aplinkos poveikis, pasikartojantys mechaniniai ir cheminiai pažeidimai prižiūrint plaukus) priežastys. Jums reikia specialių dermatologinių plaukų ir galvos odos priežiūros priemonių, kurios atkurtų natūralią plauko struktūrą, maitintų ir didintų jų atsparumą aplinkos poveikiui bei išlaikytų natūralią galvos odos pusiausvyrą.
Atkuriamasis šampūnas sausiems, pažeistiems plaukams.
• Apsaugo ir atkuria plauko struktūrą nuo šaknų iki galiukų.• Padidina natūralų plaukų atsparumą ir padeda jiems apsisaugoti nuo veiksnių sausinančių plaukus.                     • Švelniai valo išsausėjusius, pažeistus, lūžinėjančius plaukus, išlaikydamas galvos odos natūralią pusiausvyrą.   • Pasižymi puikia galvos odos tolerancija, bemuilis.
Ypatybės
Malonaus kvapo.
Hipoalerginis.
200 ml buteliukas.

Ingredientai
AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-12 DIMETHICONE, BETAINE, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, XANTHAN GUM, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, LACTIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, QUATERNIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)


Talpa: 200 ml.

Kaina: 12,44 EUR


Įpakavimas:





Konsisitencija:





Atkuriamoji kaukė sausiems, pažeistiems plaukams.


Kreminė kaukė „Node S“ su saldžių migdolų aliejumi maitina, apsaugo ir atkuria plaukų struktūrą nuo šaknų iki galiukų.
Kaukė „Nodé S“, kurios sudėtyje yra saldžių migdolų aliejaus, maitina, apsaugo ir atkuria plauko struktūrą nuo šaknų iki galiukų. Ji atkuria natūralų plaukų atsparumą ir padeda jiems apsisaugoti nuo veiksnių, dažnai išdžiovinančių plaukus (streso, užterštumo, džiovinimo, dažymo ir t.t.). Sudaryta iš antistatinių valomųjų medžiagų. Kaukė „Nodé S“ stiprina plaukus, jie tampa minkšti, švelnūs ir blizgantys.
Puikiai toleruojama, be detergentų.
• Apsaugo ir atkuria plauko struktūrą nuo šaknų iki galiukų.• Padidina natūralų plaukų atsparumą ir padeda jiems apsisaugoti nuo veiksnių, dažnai išdžiovinančių plaukus. • Padidina Jūsų galvos odos tolerancijos laipsnį.      • Bemuilė.


Ypatybės
Malonaus kvapo.
Hipoalerginė.
200 ml tūbelė.

Ingredientai
AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, BETAINE, PHENYL TRIMETHICONE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARETH-2, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, TRIDECETH-9 PG-AMODIMETHICONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DISODIUM EDTA, TRIDECETH-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)
Talpa: 200 ml.

Kaina: 14,63 EUR

Kur pirki: http://www.eurovaistine.lt/bioderma-atkuriamoji-sausu-ir-pazeistu-plauku-kauke-node-s-mask-200-ml.html

Įpakavimas:





Konsisitencija:




Mano nuomonė:

Labiausiai patiko Bioderma priemonių kvapas, labai švelnus kreminis. Konsistencija irgi labai švelni, šampūnas baltos kreminės spalvos, tirštos konsistencijos, gerai pūtuoja, užtenka vos kelių lašų šampūno standžioms putoms. Plauna plaukus labai gerai, tačiau po plovimo plaukai nebūna šiurkštūs. Aš padariau eksperementą: po šampūno pabaidžiau plaukus iššukuoti, nepatikėsite, bet man pavyko tai padaryti be jokių problemų. wow... pasakiau aš. Kaukės kvapas žymiai stipresnis, tačiau man patinka ir  neerzina, konsistencija tiršta kreminė (ne aliejinė, plaukų neriebina). Aš laikiau apie 10 minučių, po naudojimo plaukai buvo ypatingai švelnūs. 
Rezultatas: šampūnas ir plaukų kaukė Bioderma puikiai tinka sausiems plaukams, tačiau jų nepasunkina. Po naudojimo plaukai nepraranda savo apimties, švelnūs ir lengvi. Naudojant ilgesnį laiką jaučiasi kaupiamasis poveikis. 
Rekomenduoju šampūną ir kaukę tiems, kieno plaukai labai sausi, tačiau nori apimties ir lengvų plaukų efekto.

Vienintelis mano pastebėta minusas: priemonių kvapas kiek per stiprus vertinant tai, kad priemonės deklaruojamos kaip hipoalerginės, tokie kvapai gali erzinti.





PR Sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig