2015 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base - akių šešėlių pagrindas


Noriu šiandien Jums papasakoti apie Catrice šešėlių pagrindą. Aš pastoviai sakau, kad šešėlių pagrindas būtinas akių makiaže, taip šešėliai geriau perduoda spalvų pigmentus, geriau laikosi ir prailgėja akių makiažo gyvavimo laikas. Catrice kosmetika geros kokybės ir kaina tikrai maža, todėl manau tai geriausias pasirinkimas.





Sudėtis:

ISODODECANE, TALC, CYCLOPENTSILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, TRIHYDROXYSTEARIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TRIETHYLHEXANOIN, SORBITAN SESQUIOLEATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYETHYLENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Talpa: 5 ml.

Kaina: apie 12 lt

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:







Konsisitencija:



Rezultatas:

išbandysime Catrice šešėlių pagrindą su essence šešėliais all about Nude







Mano nuomonė:

Noriu pasakyti kelis gerus žodžius apie essence šešėlius, šitie labai geros kokybės, pigmentuoti ir puikiai perduoda atspalvius, kartais jiems net nereikia šešėlių pagrindo. Šiandien aš bandžiau šešėlių pagrindą būtent su šiais šešėliais. Nors ir šešėlių kokybė tobulą, kaip manote iš nuotraukos pagrindas pagerina jų kokybę. Viršutinis sluoksnis su Catrice šešėlių pagrindu, o apatinis be pagrindo. Matome, kad spalvos ryškesnės su pagrindu. Catrice šešėlių pagrindas gerai tinka su spindinčios tekstūtos šešėliais, su matiniais šešėliais idealiai baltos spalvos NYX pagrindas, Catrice pagrindas suteikia šešėliams šiek tiek spindesio. Šešėlio pagrindo įpakavimas labai patogus, tepasi maloniai, konsisitencija švelni.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Catrice labai geras pagrindas už mažą kainą. 

PR Sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig