2015 m. gegužės 4 d., pirmadienis

Biotherm Skin Best Liquid Glow Veido spalvą atgaivinantis ir švytėjimo suteikiantis aliejus ir Skin Best Day Cream Normal/Combination Skin Dieninis kremas normaliai/mišriai odai


Šiandien aš nusiteikus rimtai dirbti, todėl dar vienas mano įrašas apie Biotherm pristatomą naujieną. Mes jau visi žinome apie aliejų naudą, tačiau naudoti aliejus veido priežiūroje gali ne visi, tai aliejus netinka ir sukelia alerginę reakciją (o ko norėti, natūralus produktas), tai konsistencija per riebi (kiekvienam veido tipui naudojama tam tikra aliejų rūšys, tačiau ne visi apie tai žino), šiandien testuojame sausą aliejų kuris neriebina, atgaivina veido odą ir suteikia švytėjimo. Gamintojas siūlo priklausomai nuo odos tipo naudoti aliejų kartu su nauju Biotherm Skin Best veido kremu. Šiandien apie naudojimą ir rezultatus pašnekėsime plačiau.

Apie Gamintoją:





BIOTHERM  - tai prekės ženklas, atstovaujantis prestižinius odos priežiūrai skirtus produktus. Ši 1950 m. įkurta kompanija kosmetikos priemonių gamyboje pirmoji panaudojo grynojo terminio planktono ekstraktą. Terminis planktonas viena iš pirmųjų gyvybės formų, Žemėje atsiradusi prieš tris milijardus metų. Moksliškai įrodyta, kad jame gausu visų būtinų mikroelementų, mineralinių druskų ir vitaminų, kurie atnaujina odos ląsteles ir itin švelnina odą.
Pirmieji kosmetikos gaminiai pristatyti dar 1952 m., savo populiarumo nepraranda iki šiol... BIOTHERM produktai, visiškai natūralaus koncentrato Pure Extract of Thermal Plankton (PETP) (Grynojo terminio planktono ekstraktas) dėka, atnaujina, atkuria ir atjaunina odą, be to jie pasižymi itin lengva konsistencija: greitai ir puikiai įsigeria, turi malonų, gaivų, tonizuojantį kvapą.
BIOTHERM siūlo veido ir kūno visų tipų odos priežiūros produktus, kuriuos paprasta naudoti. Taip pat ši kompatija gamina produktus skirtus specifinei odai: apsaugančius nuo senėjimo, nuo spuogų, skirtus jautriai paakių zonai, suteikiančius odai sveiką atspalvį, šalinančius toksinus...
1970 m. Monake įkurtą prekės ženklą BIOTHERM įsigijo kompanija „L’Oréal“, o praėjus penkiolikai metų pristatė ir specialiai vyrams sukurtą kosmetikos gaminių liniją - BIOTHERM HOMME. Beje prekės ženklas BIOTHERM yra vienas pirmųjų susirūpinusių vyrų odos priežiūra. 1985 m. pristatytus kosmetikos gaminius vyrai įvertino puikiai, nes jie veikia natūralius biologinius odos procesus, palengvina skutimąsi, saugo nuo senėjimo ir skaistina odą.



Skin Best Liquid Glow
Veido spalvą atgaivinantis ir švytėjimo suteikiantis aliejus


Visų tipų odai.
Veido spalvą akimirksniu atgaivinantis šilkinis sausas aliejus su antioksidantu – dumblių ekstraktu. Suteikia švytėjimo – maitina – saugo.
Akimirksiu oda atrodo sveikesnė, labiau švyti, atrodo pailsėjusi, pamaitinta, yra minkštesnė ir švelnesnė.
Produktas labai gerai įsigeria į odą, nepalieka riebaus ir lipnaus pojūčio.
Galima naudoti keliais būdais:
  • Naudoti 1 lašelį aliejaus tarsi serumą prieš dieninį ar naktinį kremą
  • Sumaišyti 1 lašelį aliejaus su dieniniu ar naktiniu kremu, kad priduotumėte odai sveiko švytėjimo ir suteiktumėte papildomos apsaugos nuo žalingo aplinkos poveikio.
  • Užtepti ir įmasažuoti 2 lašelius ant veido vietoje dieninio kremo;
  • Įmasažuoti nakčiai 3 lašelius aliejaus, kad ryte oda būtų pailsėjusi ir detoksikuota;
  • Paimkite 4 lašelius, pašildykite delnuose ir užtepkite ant veido tarsi kaukę, kad oda regeneruotųsi.
Talpa: 30ml
Kaina: 44,95 EUR
Sudėtis:



Įpakavimas:







Konsistencija:




Kur pirkti: Douglas, Kristiana

Skin Best Day Cream Normal/Combination Skin SPF15
Dieninis kremas normaliai/mišriai odai su SPF15


Antioksidantų kupinas kremas, apsaugantis odos jaunystę*. Kovoja su kasdieniais agresoriais: UVA-UVB spinduliais, oksidacinį poveikį. Apsaugo odos jaunystę ne tik dabar, bet ir ateityje. Oda atrodo akivaizdžiai jaunesnė, stipresnė, spindinti ir švytinti. Tepti veido ir kaklo odą, netepti aplink akis.
*Matoma jaunystė.
Talpa: 50 ml.
Kaina: 54,74 EUR
Sudėtis:




Įpakavimas:






Konsistencija:





Kur pirkti: Dougas, Kristiana


O tokia gaunasi konsistencija priemones sumaišius kartu:







Mano nuomonė:
Biotherm naudojau dar jaunystėje, turėjau nuostabų žalios spalvos kremą riebiai odai, o vaikinas iki šios turi vyriškos linijos veido ir paakių kremą, todėl išbandyti naujienas buvo be galo smalsu. Aš puikiai žinau, kad Biotherm kosmetika labai aukštos kokybės ir pakankamai populiari Lietuvos rinkoje.
Šnekant apie naujienas, labiausiai patiko sausas aliejus - jo konsistencija nėra riebi, susigeria labai greitai (aišku reikia naudoti taip, kaip siūlo gamintojas, pagrindinė taisyklė- nepadaugink). Patogus stiklinis įpakavimas, žaisminga oranžinė aliejaus spalva, malonus kvapas. Aš aliejų naudoju taip: du lašelius aliejus vakare, o iš ryto tik Biotherm Skin Best kremuką veidui. Atšilus orams, mano veido oda tapo kombinuota, todėl kremas tiko puikiai. Noriu pasakyti, kad yra kelios veido kremo rūšys: kombinuotai-normaliai odai, normaliai - sausai ir naktinis veido kremas (visi puikiai žinome, kad dieninio kremo vakare naudoti nerekomenduojama). Veido kremo konsistencija yra pakankamai tiršta, kremas maloniai tepasi ir susigeria į veido odą per 3-5 minutes, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Aš rekomenduoju jeigu turite sausą odą - iš ryto naudoti ir aliejuką, ir kremą, turint kombinuotą odą - rekomenduoju apsiriboti kremu, o vakare naudoti aliejų kaip naktinę kaukę.

Pats svarbiausiais dalykas naudojant veido priežiūros priemones, tai poveikis. Juk nes tepame kremą ne tam, kad ką nors tepti ant savo veido, o tam, kad būtų rezultatas. Naudojant Biotherm priemones rezultatą pamačiau lygiai po savaitės naudojimo - veidas pamaitintas, bet neriebus, atrodo pailsėjęs ir tiesiog švyti. Biotherm nauja produktų linija tai lyg apelsinų sultys iš ryto, energijos ir gaivumo šaltinis visai dienai.

PR Sample







  
SHARE:

3 komentarai

  1. Tik kad Kosmetikos dnr Biotherm produktus gana prastai vertina...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kad Kosmetikos DNR vertina sudėtį, ir pagal sudėtį sprendžia apie produkto poveikį, o aš naudoju produktus ir rašau atsiliepimus. Jeigu matau rezultatą, taip ir rašau, kosmetikos DNR puslapio neskaitau, nes man rūpi veikia kosmetikos priemonė ar ne, o ne kokia jos sudėtis.

      Panaikinti
  2. Pritariu, - man taip pat svarbus BIOTHERM dieninio kremo normaliai/mišriai odai VIZUALIAI MATOMAS POVEIKIS, naudojant jį kartu su tos pačios linijos serumu bei naktiniu kremu. Tikrai nesu ekologiškos kosmetikos šalininkė!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig