2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

Five O´Clock Au Gingembre Serge Lutens


Labas seniai norėjau parašyti apie nuostabius Serge Lutens Five O´Clock Au Gingembre  kvepalus ir vis nebuvo įkvėpimo, nes apie kvepalus, ypač nišinius rašyti labai sunku. Tokie kvepalai - parfumero sukurta istorija mažajame buteliuke, pasikvepini ir tu jau istorijos dalis. Kodėl man patinka Serge Lutens kvepalai? Jie puikiai tinka pavasariui -vasarai (ne visi ir ne visada), tačiau daugelis iš jų tikrai taip, jų kvapas nėra labai stiprus (lyginat su Amouge ir Montale kvapais), jie tinka subrendusiai asmenybei (tiek vyrams, tiek moterims), kurie nori išreikšti savo mintis ir požiūri į šiandienos dieną kvepalų pagalba. Suintrigavau? Šiandien skaitome apie labai populiarius Five O´Clock Au Gingembre, angliška arbata su bergamotės poskoniu.





Gamintojo aprašymas:


Serge Lutens Five O´Clock Au Gingembre– rytietiškas aromatas skirtas tiek moterims, tiek vyrams.
Aromatas sudėtis: arbata, bergamotė, imbieras, cinamonas, kakava, medus, gintaras, pačiulis ir pipirai.
Kvepalai sukurti 2008 m.  


Įpakavimas:



Talpa: 50 ml.

Kaina: 349 LT

Kur pirkti: Creme de la Creme parduotuvėje

Mano nuomonė:

Five O´Clock Au Gingembre puikiai tinka rudeniui, kai lauke šalta, norisi apsirengti šiltą megztinį, kuris jau kvepia būtent šiais kvepalais. Šiandien nuostabus vakaras, aš sėdžiu balkone, geriu vyną ir nusprendžiau aprašyti būtent šį kvapą iš mano kvepalų kolekcijos. Galiu pasakyti, šitie kvepalai idealiai tinka vakarui, kvapas nėra labai stiprus, tačiau šleifas jaučiasi labai ilgai. Kvepalai tinka tiek moterims, tiek vyrams, tačiau priklausomai nuo odos tipo ir temperatūros kvepia visiškai skirtingai. 
Noriu truputi papildyti kvepalų aprašymą:
Punktualūs anglai visada geria arbatą 5 valandą, tačiau Serge Lutens nusprendė, kad 5 valandą reikia pakeisti arbatos gėrimo ceremoniją į šiuos nuostabius kvepalus. Tai ne tik šviežios arbatos kvapas, tai imbieras, bergamotė ir šiltas medus.
Ant mano odos kvapas šaltas, kaip ir visi anglai ;-) Jaučiasi arbatos, imbiero ir vos jaučiamas bergamontės kvapas. Kvepalai kvepia nelabai stipriai, labai arti odos. Kvapas jaučiamas apie 3-4 valandas, ant drabužių ir plaukų žymiai ilgiau. Tai vieni iš mano mėgstamiausių kvepalų, nes yra pakankamai neutralūs, neerzina aplinkinių ir turi savo istoriją.

rekomenduoju išbandyti kvapą parduotuvėje.




SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-05-08 22:33

    Niekada net neuosciau ju! Paskaicius tavo aprasyma butinai noriu juos isbandyti! Ech kaip pasiilgau postu apie kvapus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi orisiminiau, kad apie kvepalus seniai nerašiau, bet vis įkvėpimoi nebuvo. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig