2015 m. gegužės 12 d., antradienis

GoldenSilk Žaliojo molio ir dumblių kaukė iš www.žaliasismolis.lt


Šiandien oras nelabai pavasariškas ir vasariškas, todėl aš nusiteikus labai rimtai dirbti. Jeigu savaitgalį norisi pailsėti ir rašyti neformalius straipsnius, tai pirmadieniais aš skiriu darbui ir fotografavimui, taip pat visos savaitės darbų planavimui. Noriu jums papasakoti apie nuostabią žaliojo molio ir dumblių kaukę iš www.žaliasismolis.lt, prisiminate, susitarėme kad dekoratyvinės kosmetikos neatsisakysime, o tiesiog daugiau dėmesio skirsime veido priežiūrai. Veido valymas - pati svarbiausia veido priežiūros grandis.

Gamintojo aprašymas:

Apie Žaliojo molio naudą:




Kosmetinė molio nauda pasižymi tuo, kad jis lyg kempinė sugeria odos paviršiuje esančius nešvarumus, riebalus, ištraukia kenksmingąsias medžiagas ir vietoj to odą praturtina savo gydomosiomis savybėmis.

Molis labai tinka odai su užterštomis poromis, nes jas išvalo ir sutraukia, taip pat rekomenduojamas tai, kurią vargina spuogai, nelygumai, įvairūs sudirgimai. Jį gali naudoti ir riebios, ir sausos odos savininkės, tik pastarosiomis tai daryti reiktų rečiau ir trumpiau. Kadangi molis skatina kraujo apytaką, aprūpina ją deguonimi, jis puikiai lygina smulkias raukšleles, gaivina, balina, tonizuoja.

Žaliasis molis ypač populiarus veido kaukių gamyboje. Dėl savo savybių jis puikiai subalansuoja odos riebalų pasiskirstymą, drėkina išsausėjusią odą ir šalina toksinus iš odos, šalina blizgesį, padeda išsaugoti odos jaunystę ir grožį. Gausu įvairių mineralų - oksidų, magnio, kalcio, kalio, dolomitų, silicio, fosforo, silikono, vario, seleno.




Žaliojo molio ir dumblių kaukė
Odai su defektais ir papilkėjusiai odai
Šveičianti / Atnaujinanti



Savybės: problematiškai, gyvybingumą praradusiai odai, drėkina, giliai valo, šveičia, atnaujina, tonizuoja, sumažina odos netobulumus.
Ypač valanti ir drėkinanti kaukė su šveičiamosiomis jūrinio dumblio dalelėmis, kurios skatina ląstelių atsinaujinimą. Oda tampa švari, minkšta ir tonizuota, sumažėja odos defektai.
Žaliasis molis padeda pašalinti toksinus, papildyti odą mineralais ir atnaujinti ją, išlaiko odos pusiausvyrą ir sveikumą. Naudojamas kartu su dumbliais ypač šveičia, pašalina nešvarumus ir giliai valo odą. 
Naudojimas: užtepti sluoksnį kaukės ant veido ir kaklo, lengvai įmasažuoti ir palaukti, kol išdžius (apie 10 minučių). Nuplauti šiltu vandeniu ir tepti drėkinantį kremą. Naudoti tris kartus per savaitę.

Be parabenų. Nebandyta su gyvūnais.


Sudėtis:





Talpa: 100 ml.

Kaina: 11,30 EUR


Įpakavimas:






Konsisitencija:






Mano nuomonė:

Veido valymas pagrindinė veido priežiūros dalys, nes jeigu netinkamai valyti veido odą gali atsirasti spuogų. Aš pastoviai darau giliai valančias kaukes, tačiau ieškau tokias, kurie nesausina veido odos. Net labai riebiai ir probleminiai odai būtinas drėkinimas, jeigu  riebi oda išsausėja (nuo netinkamai parintų kaukių ir priežiūros priemonių), riebalų išsiskyrimas didėja ir problemos aštrėja. Apie žaliojo molio naudą manau šnekėti nereikia, ir taip visiems aišku, kad tai naudinga. Naudoti tiesiog molį galima, bet jis žvėriškai sausina odą, aš visada lašinu kelis lašus aliejaus, tačiau naudoti jau paruošas kaukes malonu ir patogu. Golden Silk kaukės sudėtyje ne tik molis, bet ir jūros dumbliai. Kaukės įpakavimas patogus, kaukė apsaugota nuo neigiamo aplinkos poveikio permatoma membrana, konsistencija maloni, tiršta. Užtenka vos labai mažo kiekio u-tepti ant viso veido. Po naudojimo veidas tampa minkštas, pamaitintas, poros mažiau matomos, o veido oda tampa glotni. Nuostabus produktas. Taip pat, noriu paminėti, kad sudėtyje nėra parabenų. Rekomenduoju išbandyti, nes kaukių pasirinkimas labai didelis.



PR Sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig