2015 m. gegužės 12 d., antradienis

Jaunystės ikona: Lancôme ir THE GÉNIFIQUE SAGA


Ar žinote, kad pats perkamiausias Lancome veido priežiūros produktas  yra Genifique serumas -koncentratas. Mes su jumis niekada nešnekėjome apie Lancome veido priežiūros produktus, o aš jų bandžiau nemažai. Pro mane tikrai nepraėjo Genifique serumas, kuris atsirado 2009 metais, taip pat vienas iš mėgstamų SOS produktų buvo Lancome Visionnaire serumas, kuris yra silikoninio pagrindo, ir puikiai paslepia odos nelygumus ir trūkumus (poras ir lygina veido reljefą). Šiandien noriu Jums papasakoti apie atsinaujinusį Lancome Gefifique serumą.




Gamintojo aprašymas:



Per pastaruosius 80 metų Lancôme sukūrė ir išlaikė artimą draugystę su moterimis, tapdamas puikiai pažįstamu ir patikimu grožio partneriu. Visa tai – dėl to, jog Lancôme įsiklausė į jų tikruosius poreikius ir parūpino konkrečius sprendimus, besiremdamas avangardiniu mokslu. Tai – vizija, išreiškianti kitokį moteriškumo suvokimą. Tikra, nesufantazuota, atspindinti tai, ko iš tiesų nori moterys ir ką savyje jos mėgsta. To paslaptis? Aura: nenusakomas bruožas, kuris moterį gražina, ir kiekvienos yra išreiškiama savitai.




Jaunystės ikona: THE GÉNIFIQUE SAGA
2009 m. Lancôme pasauliui pristatė Génifique – pirmąjį serumą, įkvėptą nuostabaus genetikos mokslo. Naudodami transkriptomiką, kuris studijuoja genų pokyčius, bei proteomiką, demonstruojančią jų veiklą per odos baltymų sintezę, Lancôme sugebėjo identifikuoti svarbiausius jaunos odos baltymus.

Ši drąsi ir novatoriška inovacija, patentuota iki 2029 metų, 2013 metais tapo produktu Advanced Génifique – su optimizuota formule ir savarankiškai prisipildančia pipete – klojančiu kelią tolimesnei kosmetikos mokslo plėtrai. Su daugiau nei 15 metų patirtimi panašių mokslų šakose, Lancôme moksliniai tyrimai šiuo metu išsiveržia į priekį su savo novatoriška ekspertize ir daugiau nei 20 000 genų studijų (šalia pilno žmogaus genomo) ir daugiau nei 300 baltymų, kuriant išsamius duomenis. Tokia tiksli genų bei baltymų analizė, pamatinė Génifique bazė, leidžia Lancôme geriau suprasti mechanizmus ir biologines funkcijas, būtinas odos jaunystei. Jų tikslas – pasiekti dar didesnį efektyvumą, atnaujinant ir aktyvuojant veiksnius, lemiančius jaunatvišką odą. Užtikrinti, kad moterys taptų dar laimingesnės ir dar gražesnės.

Naudojimas:

Jei Jūsų oda praranda vis daugiau švytėjimo, drėgmės, tonuso, nepamirškite geriausio odos pagalbininko – serumo. Tai didesnės koncentracijos emulsijos, kurios skverbiasi geriau ir giliau į odą nei įprasti kremai.
Serumai pagal poreikį naudojami ryte ir/ar vakare. Pirmiausia reikėtų tepti kelis lašus koncentrato, švelniai įmasažuojant į odą, tada naudoti įprastinį veido kremą.
Naudojimo kursas 2 - 4 savaitės (priklauso nuo odos problemos), kartoti pagal poreikį.

Sudėtis:





Advanced Génifique serumas kainos:
30 ml - 77,00 EUR
50 ml: 96,00 EUR 

Kur pirkti: Kristiana, Douglas, Sarma

Įpakavimas:










Konsistencija:



Mano nuomonė:

Kiekviena kosmetiką arba veido priežiūros priemones gaminanti kompanija turi savo TOP produktus, Lancome veido priežiūros TOP produktai (mano akimis) yra Lancome Genifique serumas (aš bandžiau ir kremus, tačiau serumas mano veido odai patinka labiau), Visionnaire serumas ir blur kremas, ir mano mamos mėgstama Renergie-Multi Lift dieninis ir naktinis kremai. 

Lyginat Genifique su seno leidimo serumu pasikeitė įpakavimas, naujas buteliukas turi labai patogią ir gražią pipetę, taip naudoti serumą žymiai paprasčiau. Serumo konsistencija skysta, susigeria labai greitai. Pliusai - serumas neriebina veido odos, puikiai tinka visų tipų odai (priklausomai nuo odos tipo rekomenduojama naudoti po serumo veido kremą). Vasaros metu aš naudoju tik serumą iš ryto, o vakare jau su giliai maitinančiu kremu. Serumas gerai stangrina ir lygina veido spalvą. Panaudojus serumą ilgiau veidas atrodo pailsėjęs, minkštas ir lygus. Patikėkite, aš naudojau labai daug įvairių veido priežiūros priemonių, tačiau efektas po serumo matosi ir jaučiasi. Verdiktas: vertas pinigų, juk geri produktai nekainoja pigiai, tačiau bet kokiu atveju reikia atrinkti tik tai, kas tinka būtent jums.




PR Sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig