2015 m. gegužės 19 d., antradienis

GOSH Eyelight Trio Fairytale 002




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu jums papasakoti apie Gosh naujus 3 -jų spalvų šešėlius. Aš ieškojau informacijos, ir supratau, kad Lietuvoje jų dar nėra. Labai keista, aš gavau dėžutę bloggeriams prieš gerus du mėnesius, niekur neskubėjau su aprašymais, nes produktų dar nebuvo. Praėjo nemažai laiko, tačiau parduotuvėse naujienų vis dar nėra. Bet šiandien ne apie tai, o apie rožinės spalvos šešėlius. Kaip dažnai mes renkamės būtent tokius atspalvius. Kaip teisingai pasirinkti, kad nebūtų verkusių akių efekto.





Spalvų pasirinkimas:


Sudėtis:



Talpa: 3,5 gr

Kaina: Anglijoje 7 svarai

Įpakavimas:





Mano spalva: Fairytale 002







Rezultatas:











Mano nuomonė:

Šnekant apie šešėlius, nustebino kokybė ir pigmentacija. Spalvos pakankamai ryškios, minkštos, gerai ir maloniai tepasi. Tačiau spalvų pasirinkimas nelabai patiko, gamintojas teigia, kad su šiomis paletėmis galima atlikti įvairius makiažo variantus: nuo dieninio iki smokey eyes. Kaip? Spalvos per daug švelnios, trūksta tamsaus atspalvio, arba reikia naudoti tamsų (juodos arba pilkos spalvos) akių pieštuką. Mano tikslas parodyti atspalvius, todėl jokių papildomų spalvų į akių makiažą aš neįvedžiau. 
Vakar perskaičiau, kad rožinės ir violetinės spalvos šešėliai idealiai tinka mėlynos ir pilkos spalvos savininkėms. Tačiau rožinį atspalvį reikia naudoti labai atsargiai, kitaip gausite "apsiverkusių akių" efektą. Kaip tokio efekto išvengti - svarbu vengti  įšoriniame kamputyje geltonos, rausvos, šviesiai violetinės spalvos šešėlių. Reikia rinktis šviesiai baltą, perlų arba sidabrinį atspalvį. Aš pasirinkau šviesiausią atspalvį, o link akių kampo tepiau rožinius ir violetinius šešėlius. Labai norisi pravesti tamsią juodą arba pilką pravedimą, manau ką nors panašaus sugalvosiu šeštadienio makiažo rubrikai.

Apibendrinant noriu pasakyti, šešėliai labai geros kokybės ir malonios konsistencijos (man patiko labaiu nei 9 spalvų GOSH paletė). Išsilaiko ant akių visą dieną (šį kartą šešėlių pagrindo aš nenaudojau). Laukiame, kol šešėliai atsiras Lietuvoje,

PR Sample






SHARE:

8 komentarai

  1. Bent jau Kaune Akropolio Kristianoje yra jau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kaip fainai, reiškia penktadienį viską apžiūrėsiu.

      Panaikinti
    2. Bet aisku yra ne viskas. As labai noreciau nusipirkti ruda pravedima, bet jo niekur nematau...

      Panaikinti
    3. iš naujos vasaros kolekcijos? kur spalvos ryškios? man jie nelabai patinka, - griaužia akis, o ypač dabar nešiojant lęšius, naudoti jų negaliu.

      Panaikinti
    4. Taip, xtreme. Keista, kad grauzia, nes man siaip jau nuo visko grauzia, net nuo Maybelline lash sensational tuso... Ziauriai jautrios, o stai sie - tinka. Be to kaip lengva pasidaryti pravedima! todel kai tik pamatysiu prekyboje - pirksiu rudos spalvos. Be to, tikrai keista, kad Klaipedoje yra pirki Giant blush, o Kaune - niekur. Mielai paziureciau kitas spalvas....

      Panaikinti
    5. Aš gavau 3 atspalvius testavimui, griaužia, nepatinka man. Aš įkelsiu nuotraukas šeštadienį, ką pamatysiu centrinėje Kristianoje Gosh stende. Aš aplamai naujienų niekur dar nesu mačius.

      Panaikinti
  2. Kokios žavios spalvos! Kaip tik norisi kažko švelnaus pavasariui. :)

    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Svarbiausiai, kad kokybė gera. Dažniausiai švelnios spalvos labai 'švelniai' atrodo ant akių ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig