2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

Guerlain Terracotta Summer 2015 Collection


Aš esu didelė Guerlain kosmetikos mylėtoja ir gerbėja, todėl negaliu nepasidalinti vasaros kolekcijos nuotraukomis. Guerlain bronzinės pudros pačios geriausios, nes spalvų pasirinkimas milžiniškas, kokybė verta dėmesio, tačiau gera kokybė kainuoja, tai reikia pripažinti kaip faktą. Šį kartą Guerlain savo pirkėjams siūlo labai žaismingus mėlynos ir oranžines spalvos keičiamus įpakavimus.

Kaip ir kiekvienais metais, Guerlain Terracotta kolekcijos esmė pabrėžti įdegusios odos grožį.

My Terracotta Bronzing powder moisturising and long lasting EUR 51,00 - tai klasikinės Guerlain bronzinės pudros, manau atspalviai nieko nesiskiria nuo pagrindinės kolekcijos pudrų, tačiau įpakavimai labai gražūs ir žaismingi. Silikoniniai spalvoti įpakavimai nusiima.


02 Naturel/Natural Blondes


03 Naturel/Natural Brunettes

Terracotta Sun protection compact foundation SPF 20 water resistant EUR 59,0  - Bronzinė kreminė pudra, tai tikrai naujiena verta dėmesio. Aš turiu Guerlain Terracotta skystą pudrą iš praeitos kolekcijos, produktas tikrai vertas pinigų, tačiau visos spalvos gana tamsios ir tinka tik gerai įdegusiai odai.

Pristatomos dvi spalvos:
Bronze
sand


Sun Moisturiser Tan Booster EUR 42,50 (limited edition) - drėkinamasis kūno kremas



Rouge Automatique EUR 37,50 (limited edition) - lūpų dažai


Summer Shadow EUR 31,00 (limited edition) - kreminiai akių šešėliai

Spalvos:
Blue Ocean & White Sand



Colour Lacquer EUR 25,00 - nagų lakas

700 Blue Ocean (limited edition)

143 Nahema







Mano nuomonė:

Jeigu Jus dar neturite Guerlain bronzinės pudros - rekomenduoju išbandyti ir atkreipti dėmesį, nes geresnės kokybės ir didesnio spalvų pasirinkimo tikrai nerasite niekur. O aš Eisiu į parduotuvę išbandyti kreminę pudrą, labai gražiai atrodo įpakavimas ir tai tikra naujiena. Taip pat mane labai domina klausimas, ar galima silikoninius Guerlain Terracotta įpakavimas nusipirkti atskirai ir užsidėti ant jau turimos pudros?







SHARE:

3 komentarai

  1. Taip!!! O ką daryti tiems, kurie jau turi dafiga Guerlain bronzinės pudros, bet nori ir šitos, nes ji nerealaus grožio???? :D Ir yra natural blonde, o nori tos žalios???

    Paršai jie, turiu pasakyti :D Dar ir tas nagų lakas įdomus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, žinok, nesakyk, aš kai gaunu naujienlaiškį iš Guerlain, suprantu, tai blogas ženklas mano piniginei. Pudros labai gražios, bet kiek supratau tai silikoninis dėklas, ir jį galima nusiimti. laukiame nuotraukų gyvai, jau mačiau kelias, rytoj sukelsiu į Beaut Talk. Nagų lakas tikrai labai įdomus, tačiau raudonas (kurio Promo nuotraukose nėra) irgi vertas dėmesio.

      Panaikinti
    2. Ojojoi, tada visai šūdas, noriu silikoninio dėklo! :D :D :D

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig