2015 m. gegužės 2 d., šeštadienis

Lush breath of fresh air tonizuojantis losjonas (purškiamas)


Dar vienas mano šiandienos straipsnis apie Lush purškiamą tonizuojantį losjoną veidui. Man Lush produktai patinka vis labiau ir labiau, jie labai geros kokybės, svarbu tik pasirinkti tai, kas tinka jūsų veidui. Vilniuje, Lush parduotuvėje, dirba labai malonios konsultantės, nesidrovėkite, būtinai prašykite pagalbos, nes pirmą kartą pasimesti parduotuvėje labai lengvai. Lush visi įpakavimai labai panašus, Lietuvoje kai kurie produktų pavadinimai išversti į Lietuvių kalbą (net man buvo sunku suprasti kas ir kur),  prieš einant į parduotuvę reikia surašyti dominančių produktų sąrašą (nes kitaip tikrai pasimesite) ir svarbiausiai, prieš perkant įvertinti produkto kvapą. 




Gamintojo aprašymas:




Suteikite savo odai naują gaivos impulsą su Lush tonizuojančiu losjonu Breath of Fresh Air. Purškiamas tonizuojantis losjonas tinka visų tipų odai, bet yra ypač naudingas sausai, pavargusiais veido odai. Švelnus purškalas atgaivina, švelnina ir drėkina veido odą, pripildo ją vitaminais ir naudingais mikroelementais. Šviežias jūros vanduo švelniai valo, o karageno (jūros dumblių) ekstraktas minkština ir suteikia būtiniausių vitaminų ir mineralų. 

Sudėtis:




Talpa:100 ml.

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Produkto pavadinimas "Gurkšnis šviežio oro" pas mane asocijuojami su jūra,  šaltas oras, bangos ir toks vos jaučiamas druskos poskonis, tikriausiai tai dėl to, kad labai dažnai važiuodavome prie jūros, nepriklausomai ar tai buvo vasara ar žiema. Vienas iš produkto ingridientų - jūros vanduo, manau nuojauta manęs neapgavo. Šnekant apie produktą galiu pasakyti, kad purškiami tonizuojantys losjonai jau užima labai didelį rinkos dalį, man irgi labiau patinka pasipurkšti veidą losjonu, negu trinti su vatos disku. 

Lush breath of fresh air losjono privalumai:
gaivus kvapas
purškiklis
losjonas gerai tonizuoja veido odą
galima naudoti kelionėje ir kambaryje, kur labai sausas oras
tinka normaliai, riebiai odai

Minusai:
purškiama dulksna labai stipri
labai sausą odą gali dar labiau sausinti 

Man losjonas labai patiko, sunaudosiu jį su dideliu malonumu. Kaip purškiu jį ant veido, jaučiuosi taip:



PR Sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig