2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Make Up Factory kosmetikos prezentacija su Diego Schoberiu




Pagaliau visos nuotraukos sutvarkytos, ir aš galiu papasakoti apie vakar vykusią Make Up Factory kosmetikos pristatymą. Man labai patinka tokios prezentacijos, sužinau daug naujo, pamatai kaip teisingai dirba visažistas, gauni patarimų ir galimybė susipažinti su naujienomis pirmas. Šiandien visomis žiniomis ir naujienomis pasidalinsiu ir su Jumis.

Apie Make Up Factory:


Viskas prasidėjo nuo ambicingos vizijos sukurti aukščiausios kokybės kosmetikos priemones, kurias galėtų naudoti ne vien makiažo meistrai. Glaudžiai bendradarbiaujant su žymiausiais Europos gamintojais, vizija tapo realybe. Sukūrus modernią kolekciją buvo nustatyti nauji kosmetikos standartai. Estetiškas dizainas ir stulbinamas paprastumas. Žvilganti geltona spalva su matine juoda atskleidžia šiuolaikišką elegancijos sampratą. „Make up Factory“ siūlo aukštą kokybę ir išskirtinį dėmesį grožiui. Elitinių makiažo meistrų įkvėpta „Make up Factory“ produkcija norima pabrėžti individualų veido grožį. Nėra jokių taisyklių – tik grožio priemonės, kurios įkvepia kūrybiškai atskleisti savo asmenybės grožį.
Makiažo priemonių kolekcija parinkta taip, kad kiekviena moteris tarsi profesionalė galėtų pati sau sukurti makiažą. Išskirtinės konsistencijos „Make up Factory“ priemones makiažo meistrai mėgsta ir pripažįsta dėl unikalios jų kokybės.








O taip atrodo Make Up Factory cosmetics stands Kristiana salone (Gedimino g., Vilnius)









Viso susitikimo tikslas susipažinti su Make Up Factory kosmetikos naujienomis, pašnekėti apie naudojimo būdus ir subtilybes, o taip pat pamatyti Diego Schoberio darbą gyvai ir įvertinti jo sukurtą makiažą:


Pradėsime nuo naujienų:



Diego pristatė kompanijos naujieną: Make Up Factory Mat Lip Fluid iš Make Up Factory Mat Wanted Collection. Kompanija ilgai galvojo kaip pagaminti matinius lūpų dažus ir blizgesius, kurie nedžiovintų lūpas, spalvos būtų sodrios ir išsilaikytų ant lūpų ilgą laiką.

Pristatomos spalvos:

52 Violet Mauve
12 Sheer Nude 
26 Nude Apricot 
34 Pink Scarlet 
40 Pure Red 
61 Velvet Rose Wood





Man labiausiai patiko ryškiai raudonas ir nude atspalvis. 




O štai jau matinės spalvos lūpų dažai Make Up Factory Lip Stylo Mat 








Ant mano rankos: 42 Intense Fuchsia ir 29 Pure Red . Viena reikšmiškai Intense Fuchsia į norų sąrašą.


Noriu Jums parodyti Make Up Factory pagrindinę akių šešėlių kolekciją. Labai įdomiai atrodo šešėliai antakiams, violetinės ir rudos su lašišos atspalviu akių šešėlių paletės. Šešėlių konsistencija labai minkšta, tepasi maloniai, gerai perduoda atspalvius. Aš bandžiau šešėlius ant rankos, man labai patiko, su mielu noru bandysiu šešėlius ant akių.


Man atrodo šešėlių atspalvis 90 Tobulas pasirinkimas.


Taip pat rekomenduoju atkreipti  jūsų dęmesį į 47 ir 06 paletes.

Make Up Factory Eye Color Mat visiškai matiniai akių šešėliai iš matinės kolekcijos (spalva 560 Plum Party)


Man į rankas pateko rožiniai matiniai skaistalai Make Up Factory Blusher Mat (spalva  10 Sheer Rose)


Veido kontūravimui Diego siūlo naudoti naujus matinius skaistalus 35 Light Coffee. Spalva tobula, be oranžinio ir tamsiai rudo atspalvio. Būtinai reikia atkreipti dėmesį, nes tokių produktų rinkoje beveik nėra.

Geras makiažas (kaip aš jums jau sakiau) neįmanomas be geros kokybės teptukų. make Up Factory teptukai verti dėmesio, labai minkšti, nepraranda savo formos ir gerai perduoda atspalvius.



Kaip ir žadėjau, noriu parodyti Make Up Factory bronzinę pudrą iš vasaros kolekcijos. Pudra susideda iš 3 -jų atspalvių: Rudas, šviesiai rudas ir auksinis.



Make Up Factory Automatic eyeliner - puikiai tinka ne tik linijai pravesti, bet ir ištušavimui. Spalvų pasirinkimas labai didelis.


 Ant mano rankos auksinės ir žalios spalvos. pieštukas labai minkštai piešia, vandeniui atsparus.





Modelio makiažui buvo naudojama Make Up Factory Skin Luminizer spindesio suteikianti pudra.  Tai mano mėgstamiausias Make Up Factory produktas - aš turiu tokios pat kosnsistencijos bronzinę pudrą, o štai pudra kurią galima naudoti ant viso veido. Ji suteikia švytėjimo efektą (be blizgučių), suteikia veidui gaivumo ir spindesio. Taip pat pudrą galima naudoti kaip akių šešėlius.




Taip pat modelio makiažui buvo naudojamas Make Up Factory nelipnus, švelnios tekstūros Hydro Lip Smoothie lūpų blizgesys (spalva Raspberry Pink)


Produktas, kuris atrodo įdomiausiai ir gundančiai - tai intensyviai juodos spalvos Make Up factory blakstienų tušas iš vasaros kolekcijos.Žadama stulbinama apimtis, teptukas labai daug žada, reikės išbandyti.



Diego rekomendacija  - naudoti baltos spalvos matiškumo suteikiančią pudrą visiems pobūviams ir proginiams makiažams. Aš puikiai žinau, kad su tokia pudra negalima dauginti naudojamo kiekio. Jeigu pudros bus per daug, nuotraukose jusų veidas atrodys visiškai baltai. Taip pat pudra tinkama lūpų dažų gyvavimo laikui prailginti. Rekomendacija tokia: tepame lūpų dažus - pasimame servetėlę,  per servetėlę tepame baltos spalvos pudrą - vėl lūpų dažus, ir taip kelis kartus. Naudojant tokį būdą, lūpos bus nesausos, o lūpų dažai išsilaikys visą vakarą.


Makiažas:




Ačiū labai už žinias, geras emocijas ir smagiai praleistą penktadienio rytą. Tikiuosi Jums buvo įdomu ir naudinga.

PS. Rekomenduoju peržiūrėti Kriwstianos filmuką apie tai, kaip dirba Diego (pamatysite labai daug naujo: kaip tepti blakstienų tušą, ką daryti kad akių šešėliai nenubyrėtų ir pan.)













































SHARE:

2 komentarai

  1. Aliona, Jusu su Diego makiazai vienodi ;) :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok, labai panašu, tik Diego akies kampas padažytas kiek tamsiau.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig