2015 m. gegužės 17 d., sekmadienis

MAKE UP FACTORY Lash Explosion Mascara -Tankinamasis blakstienų tušas


Šiandien noriu papasakoti apie kaprizingą, tačiau labai gražų efektą ant blakstienų sukuriantį MAKE UP FACTORY blakstienų tušą. Aš jau šią savaitę pasakojau apie Guerlain naujieną, tačiau man jis nepatiko, nes atrodo tušas nuvalytas, pradedi plauti veidą ir siurprizas, paakių zona juodos spalvos. Tušas nusiplauna labai labai sunkiai. Prie MAKE UP FACTORY tušo reikia priprasti, bet rezultatas to vertas.

Gamintojo aprašymas:



Nepaprastai didelės blakstienos sukuria dramatišką įvaizdį. Specialūs rezervuarai tarp šerelių padeda užtepti labai daug tušo, taip sukurdami intensyvią apimtį. Kūgio formos šepetėliu pasieksite ir trumpiausias, ir ilgesnes blakstienas, suteikiant joms maksimalios apimties. Skirtingo ilgio šereliai puikiai atskiria ir užriečia blakstienas ir padengia tušu kiekvieną iš jų. Išlieka iki 10 valandų. Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų ir parabenų.

Talpa:  14 ml.

Kaina:16.50 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana (www.e-kosmada.lt ir www.kristiana.lt)

Įpakavimas:







Teptukas:





Rezultatas:

be makiažo:



su MAKE UP FACTORY Lash Explosion Mascara





Mano nuomonė:

Man patinka kosmetikos gaminiai, kurie atitinka gamintojo aprašymą: jeigu parašyta, kad tušas tankina - jis tankina, jeigu parašyta, kad ilgina, privalo ilginti. Prie MAKE UP FACTORY Lash Explosion Mascara tušo man reikėjo šiek tiek laiko priprasti. Kai aš atidariau tušo buteliuką, tušo konsistencija buvo labai skysta, norimo rezultato ant blakstienų nesigaudavo, bet po savaitės atsitiko stebuklas - rezultatas kaip dabar, gražios ir tankios blakstienos. Tušo teptukas patogus, leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną, tačiau kiek padažo vokus. Po naudojimo, būtina pavalyti  tušo likučius nuo paakių zonos. Kitų minusų tušas neturi. Rezultatas tobulas, nusiplauna labai lengvai ir gerai, akių neerzina ir išsilaiko ant akių visą dieną.

PR Sample



SHARE:

4 komentarai

  1. Jūsų blakstienos išties atrodo labai gražiai, tušas sudomino. :)
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kuo toliau, tuo labiau mane domina Make up factory kosmetika :) Atrodo tikrai kokybiska, uz pakankamai normalia kaina. Reiks labiau susipazinti su asortimentu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai gera ir kokybiška, būtinai pasidomėk. Iš man labai patikusių variantų: bronzantas, skaistalai, tušas. Mačiau dar blizgesius, spalvos tobulos.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig