2015 m. gegužės 16 d., šeštadienis

Markell Cosmetics Plonų plaukų laminavimo emulsija Hair Expert BB


Šiandien šnekėsime apie plaukų priežiūros priemones, aš jau papasakojau apie plaukų dažus, jie man nepatiko, tačiau kitas straipsnis apie nuostabią plaukų kaukę. Nors pavadinimas - plaukų laminavimo emulsiją, tačiau realiai tai paprasta labai gera plaukų kaukė. Puikiai tinka sausiems ir pažeistiems plaukams. Šiandien apie ją papasakosiu plačiau.

Gamintojo aprašymas:


Plonų plaukų laminavimo emulsija Hair Expert BB

Emulsija BB efektyviai saugo plonus, o taip pat dažytus ir pažeistus plaukus nuo išsausėjimo, negatyvaus aplinkos poveikio. Sudėtyje yra proteinų ir vitaminų kompleksas, kurio dėka emulsija 'užantspauduoja' kiekvieno plauko nelygumus ir trūkumus, todėl plaukai tampa glotnesni, padidėja jų apimtis. Emulsija atkuria plaukus iš vidaus, sugrąžina jiems elastingumą ir stangrumą.

Naudojimas:

Nedidelį emulsijos kiekį paskirstyti ant išplautų plaukų per visą ilgį. Siekiant geresnio efekto, galima užsidėti policilieninę kepurę. Po 10-15 minučių nuplauti.

Sudėtis:



Talpa: 100 ml.

Kaina: 13, 50 lt

Kur pirkti: Martina parduotuvė

Įpakavimas:







Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Man šita priemonė taip patiko, kad aš ją išnaudojau taip greitai, kad rašau atsiliepimą, o kaukė jau pasibaigė. Parduotuvėje aš pamačiau naują Markell produktų liniją. Produktai atrodo labai įdomiai, yra dvi linijos: sausiems -normaliems (ploniems plaukams) ir riebiems plaukams. Parduotuvėje galima rasti plaukų šampūną, kaukę ir laminavimo emulsiją. Aš pradžioje nusipirkau emulsiją, kaina nėra didelė, todėl galima drąsiai išbandyti. Man patiko poveikis. Reikia užtepti labai plonu sluoksniu ant plaukų, palaukti 15 minučių, aš laikau 30 - 40 minučių, ir plaukai būna labai švelnūs, lygūs, tačiau neriebūs. Išdžiovimus, plaukas prie plauko. Nuostabus poveikis. Man įpakavimo užteko 5-6 panaudojimams. Kaip aš jau pasakojau, emulsiją aš jau pabaigiau, bet nusipirkau kaukę sausiems-pažeistiems plaukams. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šią plaukų priežiūros liniją.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig