2015 m. gegužės 16 d., šeštadienis

Nusivyliau... Schwarzkopf blonde ultime plaukų dažai (spalva 10-1 Light Cool blonde)



Aš Maximise per "Grožio migę" pasinaudojau nuolaida ir nusipirkau plaukų dažus, šį kartą testuojame Schwarzkopf plaukų dažus Blonde Ultime. Kodėl jie patraukė mano žvilgsnį? Nes gamintojas žada ir gražius ir madingus staplvius, ir naują dažymo technologiją, ir spalvą kaip Klaudijos Schipper. Kodėl gi ne? 


Vokietijos modelis Claudia Schiffer bendradarbiaudama su plaukų priežiūros prekės ženklu Schwarzkopf, pristato plaukams skirtų priemonių liniją Essence Ultime.
šskirtinis projektas, apibūdinamas kaip ilgametės C. Schiffer patirties mados ir grožio pasaulyje reprezentacija. Teigiama, kad produktų kokybę atspindi per ilgus darbo, mados industrijoje, metus, Claudia Schiffer sukauptos žinios kaip prižiūrėti ir puoselėti plaukus, kad šie visuomet atrodytų nepriekaištingai.

Pristatomą Essence Ultime plaukų priežiūros kolekciją sudaro - plaukų šampūnai, kondicionieriai, kaukės plaukams, aliejai, prabangūs balzamai, skirti tobulai plaukų tekstūrai pasiekti, bei išskirtiniai (kolekcijoje taip pat yra identiški C. Schiffer plaukų atspalviui) plaukų dažai.
Įpakavimas:




Konsistencija:


Rezultatas:





Mano nuomonė:
Aš visada dažau plaukus dviem etapais, mano plaukų spalva labai tamsi (beveik juoda), todėl aš puikiai žinau, kad šaknis reikia pradžioje šviesinti, o tik po to dažyti arba tonuoti plaukų dažais. Aš darau taip: šviesinu plaukus Estel Milteliais (darau jau taip gerus keturis metus) ir toliau tonuoju plaukus dažais arba plaukų balzamų. Man reikėjo suvienodinti plaukų spalvą, todėl mano pasirinkimas truputi stipresni plaukų dažai. Tepu plaukų dažus ant šaknų ir laikau apie 15-20 minučių, o po to užtepu likusius dažus ant visų plaukų ir laukiu apie 5 minutes. 
Visi, kas dažo plaukus patys, puikiai moka skaityti atspalvius. 10.1 - spalva su šaltu tonu, tai pažymi 1 po pagrindinės spalvos numeriuko. Kai aš jau maišiau dažus, supratau, kad jie tiesiog balti, jokio šalto tono nesimatė, tas buvo ir užtepus dažus ant plauku, baltos spalvos kremas savo spalvos nepakeitė. Ką galiu dar pasakyti apie dažus, kvapas nemalonus yra, tačiau jis sumaišytas su kažkokiu kvepalu kvapu, todėl jaučiasi ne taip stipriai. Rezultatas - balti plaukai be šalto tono, man toks variantas nepatinka. Plaukai nelabai sugadinti po dažymo, tačiau balzamu perdažyti vistiek reikės, aš už šaltus blond atspalvius, visi kiti balti ar geltono viščiuko spalvos ne man. Tiesą pasakius, šaknys irgi neužsidažė, geltona spalva kažkiek liko. 

Apibendrinant noriu pasakyti: nepatiko galutinis rezultatas, spalva neatitinka tos, kurį buvo žadėta, po dažymo plaukai nėra sugadinti ir sausi, tačiau geltonos spalvos šaknys neužsidažė.

Nerekomenduoju, parašau tekstą, dar padarau kelias rezultato nuotraukas ir einu užtepsiu savo mėgstamą BIELITA dažomąjį balzamą (spalva platinum)





SHARE:

5 komentarai

  1. Anonimiškas2015-05-16 11:59

    Gaila man tavo plauku, Aliona. Eidama pries prigimti ir taip juos sviesindama kartu naikini plauko blizgesi, gyvybinguma. Plaukai kaip dirbtine vata ..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O man visiškai negaila, jeigu norisi šviesių plaukų kodėl gi ne, tiesiog būtina juos prižiūrėti ir daryti kaukes. Taip, po šito dažymo plaukai atrodo ne taip gražiai, tačiau aš juos išdžiovinau tam, kad pažiūrėti atspalvį. Daba viskas tvarkoj, ir gražiai blizga ir spalva tolkia, kokios norisi.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-05-18 12:15

    Bet aliona Jūsų plaukai nė iš tolo neprimena prižiūrėtų... bent jau pas kipėją prof. eitumėte...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sutinku su anonimu, plaukai kaip sieno kupeta, ir jie visada taip atrodo kiek matau, sugadinti nerealiai. Atrodo labai nepriziureti.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig