2015 m. gegužės 31 d., sekmadienis

Maybelline Brow Satin (spalva dark Blond)




Kaip visada, naujienos iki mūsų ateina paskutiniu metu, vakar Lenkijoje aš pamačiau dar nematytą dalyką: Maybelline Brow Satin antakių pieštuką. Aš dabar labai daug dėmesio skiriu antakių priežiūrai, tiesiog geliai man netinka, nes ar kai kur trūksta plaukučių, o pasirinkti tarp pieštuko ir šešėlių labai sunku, todėl kodėl gi neišbandyti priemonės du viename?





Maybelline pristato naują antakių priežiūros produktą; tai antakių pieštukas ir antakių pudra viename. Suteikite antakiams formos naudojant pieštuką, o toliau ištušuokite spalvą naudojant nuostabios ir švelnios tekstūros Maybelline antakių pudrą.


Spalvų pasirinkimas:



Kaina: apie 24 Zl.

Naudojimo princijas:


Įpakavimas:






Spalva: Dark Blond








Rezultatas:

Turimi antakiai:


Su Maybelline Brow Satin


Su Makiažu:





Mano nuomonė:

Man atrodo rezultatas tobulas, antakiai atrodo labai natūraliai, spalva be oranžinio tono. Dabar apie pačią Maybelline priemonę: labai patinka priemonės mintis, ir pieštukas ir šešėliai viename, taip naudoti žymiai patogiau. Pieštukas labai minkštas, tačiau jo spalva vos matoma, reikia piešti kelis kartus tam, kad pasimatytų spalva. Gal taip ir geriau, negu riebiai nupiešti antakių liniją iš karto. Šešėliai tobuli, gerai pigmentuoti, leidžia užpildyti antakį, atrodo labai natūraliai.

Savo pirkiniu likau patenkinta, jeigu turite galimybę, rekomenduoju atkreipti dėmesį.











SHARE:

8 komentarai

  1. Pas mus nieko nera, nes uzsienyje srendai dvimetriniai, o pas mus..? labai fainas dalykas ir atrodo daug rimciau nei antakiu piestukas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tau iki Suwaki Plaza visai netoli, todėl gali drąsiai kokį savaitgalį nulėkti, ten pasirinkimas labai didelis. Aš vakar pirkau Revlon, nes buvo išpardavimas, dar mačiau labai įdomias essence paletes ir naujus Maybelline produktus.

      Panaikinti
    2. Bijau zinok as ten vaziuoti, turbut vien ant Ziajos isleisciau visa savo alga :D beje, pasirodo Maybelline turi riboto leidimo kolekcijas. Kai man tai pasake, as net is kart nesupratau apie ka cia :D Paskui paziurejus uzsienio vlogus tapo aisku... :D

      Panaikinti
    3. Jo, mačiau, kartais ir pas mus nagų lakus ir viršutinius sluoksnius galima rasti. Mačiau Eurokos.

      Panaikinti
  2. Labai gerai ant Tavo antakiu atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip gražiai! Norėčiau tokio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinia, ar tokios Maybelline naujienos bus Lietuvoje, nes aš gaunu spaudos pranešimus, apie pieštuką nei žodžio... Bus paletė, tušas ir viskas...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig