2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

Misija: Vestuvės



Šiandie noriu su jumis pašnekėti apie vestuvinę avalynę, juk pasirenkant dizainerių siūtas sukneles negalima pamiršti apie batus. Aš tiesiog noriu parodyti ką nusipirkau aš, o taip pat aptarsime ką dizaineriai siūlo vestuvėms.

Aš labai norėjau nusipirkti Loubouten aukštakulius vestuvėms, tačiau vestuvinius batus išsiperka taip greitai, o jų kaina tokia didelė, pasimatuoti jų Lietuvoje neįmanoma, todėl teko ieškotis kito varianto.

Aš labai mėgstu YSL, bet ne naujus Saint Laurent Paris, o senus vintažinius Tribtoo ir Tribute aukštakulnius, man jie patys plačiausi, todėl vestuvėms ieškojau būtent juos. Puikiai žinau kokios išmeros man reikia, ir tai, kad po vestuvių galėsiu juos drąsiai nešioti į prezentacijas. Jie nėra labai patogus, bet patikėkite, dizainerių kurti aukštakulniai nėra ypatingai patogus.

Mano YSL River gauche silver Tribtoo






Noriu Jums parodyti kelis dizainerių siūlomus vestuvinių batų variantus:

Pradedame nuo Louboutin:



Klasikiniai Manolo Blahnik vestuviniai aukštakulniai:



Valentino vestuviniai aukštakulniai:






Na ir galiausiai daugiau siūlomų vestuvinių aukštakulnių:




Pasirenkant vestuvinius batus rekomenduoju prisiminti, kad mes gyvename Lietuvoje, daugelis modelių teks ieškoti www.ebay.com arba užsienyje (pasimatuoti galimybės nėra), taip pat noriu priminti, kad jeigu nuspręsite padaryti porą gražių vestuvinių nuotraukų Vilniaus arba Kauno Senamiestyje, galėsite atsisveikinti su savo tobulais batais, mūsų gatvės tokiems aukštakulniams visiškai nepritaikyti.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig