2015 m. gegužės 29 d., penktadienis

Misija vestuvės. Stalo dekoravimas


Man visada atrodė, kad vestuvės - tai jaunųjų šventė. Kur jau ne, kokia šventė, jeigu tu paskutinį mėnesį tik galvoji kokios spalvos gėlių kompozicijas užsakyti, kaip susodinti svečius, kad visiems būtų įdomu, smagu ir patogu, kad kiekvienas rastų su šalia sėdinčiu bendrą kalbą. Patikėkite, apie šventę nėra net kalbos. Šnekant apie vestuvinio stalo dekoravimą, noriu paminėti kelis būtinus elementus: stalo dekoras turi atitikti  bendrą vestuvių tematiką (tik gali atsirasti kelį spalvoti akcentai, arba galima pabrėžti jau turimus akcentus), turi būti patogios kėdės su užvalkalais (juk tai vis dėl to vestuvės), gėlės ir svečių vardų kortelės (susodinimo planas, jeigu svečių daug). Na o dabar žiūrime madingas tendencijas...




Panašiai pasirinkau aš: apvalus stalas (juk pas mane tik 17 svečių), kreminės spalvos staltiesę ir kėdžių užvalkalus, auksinės spalvos svečių kortelės:


o galutinis variantas su gėlėm turi būti toks: (aš kaip ir pasakojau, pirkau po 3 skirtingo aukščio vazas ir žvakides), rožės bus baltos su auksinės spalvos detalėmis. Viskas manau labai paprasta, tačiau skoninga..


O čia dar keli variantai, kurie patiko, tačiau prie mano vestuvių tematikos nelabai tinka, tačiau gali būti, kad patiks jums:








PS. paskutinis variantas labai gražus, tačiau kai sužinai gėlių ir gėlių kompozicijų, vazų ir dėžučių kainas, kelis kartus pagalvoji ką tiksliai užsakyti.












SHARE:

10 komentarų

  1. O tai kas tada yra šventė? Sėdėt soste, gurkšnot šampę ir priiminėt dovanas? Manau visas tas pasiruošimas ir yra šventė, o balius tas tai tik finalas :)
    Viskas bus labai gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Norisi šventės sau, o aš vis galvoju apie kitus, ar bus patogu, ar patiks, ar bus linksma ir pan.

      Panaikinti
    2. Bet gi kvietei visus tuos kitus tai sau ;). Gi jei jie būtų nesvarbūs tai nei kviesum, nei rūpintumeisi ;) viskas bus gerai, jau laikas atsipalaiduot!

      Panaikinti
    3. Jau tikrai, laikas atsipalaiduoti... atsipalaidavimui rašau blogą... ;-)

      Panaikinti
  2. Vestuvė jauniesiems šventė, jei gali susimetrikuot ir lėkt į kelionę. Priešingu atveju tai prievolė ir lažas :D Mano supratimu :D Šventė yra kitų vestuvės, ateini atsipūtęs, pasveikini ir laisvas, o jau savas tai reikia atidirbt :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, kitų vestuvės yra šventė, o pačiam reikia labai daug padaryti ir tikrai atidirbti ir pasistengti.

      Panaikinti
  3. Vis vestuvės vestuvės, dekoravimai, šventė ir visa kita. Trūksta įžangos į vestuves :)
    Kaip man rasti patarimų, jei aš noriu išsirinkti vestuviu ziedus
    internetu, o visi tik kalba apie jau pačią šventę.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man dabar didžiausias galvos skausmas sales papuosimas vestuvems ir kokį pasirinkti. Man gražiausiai atrodo stalas puoštas natūraliomis gėlėmis ir žvakėmis. Tikrai pasiruošimas vestuvėms yra didelis darbas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na puikiai dekoruoti nuotraukose stalai, gražu žiūrėti. Stalų dekoras man gražus tiek iš dirbtinių, tiek gyvų gėlių kompozicijų.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Be galo gražu! Taip atrodytų mano svajonių vestuvės :) Labai norėčiau, kad ziedu prietarai leistų žiedus papuošti taip, kad derintųsi prie tokių dekoracijų, bet deja visos tetos liepia lygius, paprastus įsigyti ir laikyti kukliai. O taip gražiai čia tiktų!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig