2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Oriflame Giordani Gold Intense Shine nagų lakas


Man paskutines savaites labai sunku planuoti straipsnius, nes vis nesigauna papasakoti apie visas suplanuotas kosmetikos priemones, tai laiko trūksta, tai reikalų atsiranda. Šiandien noriu pabaigti mano pasakojimą apie Oriflame Gordani nagų lakus. Aš jau rodžiau bloge tamsius ir nude atspalvius, pagaliau atėjo eilė parodyti šviesiausius atspalvius. Šį sezoną labai madingos Nude spalvos, todėl ši kolekcija ir nagų lakų atspalviai ant bangos, kaip aš skau ir darbui ir poilsiui tinka. Tokiomis spalvomis gali lakuoti nagus ir ofisų darbuotojai (kur labai griežtas Dress code) ir per atostogai (pozityvi oranžinė spalva su auksinės spalvos blizgučiais).





Gamintojo aprašymas:



Giordani Gold Intense Shine nagų lakas
Nagų tobulumas skirtinguose atspalviuose. Ilgalaikis aukštos klasės spindesys stiprina ir apsaugo nagus nuo senėjimo požymių. Lakuojant nėra dryžių, nagų lakas atsparus skilinėjimams.

Spalvų pasirinkimas:





Kaina: 7,90 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Aš gavau testavimui visus atspalvius, tačiau šiandien noriu papasakoti apie 3 likusius šviesius Oriflame Gordani Gold nagų lakų atspalvius:




Bianca Nude - baltos spalvos, skystos konsistencijos kreminis nagų lakas. Vienas sluoksnis suteikia nagams atspalvio, antras sluoksnis išlygina spalvą. Atrodo labai gražiai ir švariai, puikiai tinka dalykiniams pusryčiams, pietums ir bet kokiai progai, kur nagai turi atrodyti tvarkingai. tokią spalvą įvertins visos ofiso darbuotojos, toks lakas nekrenta į akis, o nagai atrodo labai skoningai.









Soft Pink - sveikų nagų efektas. Lakas nenudažo nagų plokštelės, tačiau suteikia nagams sveikos išvaizdos efektą. Šį sezoną toks efektas labai madingas, tačiau reikia rūpintis nagais ir jų spalvą, ant geltonų nagų tokie lakai atrodo negražiai.




Pink carat - labai pozityvi oranžinė spalva, idealiai atrodo ant įdegusių rankų. Kreminės konsistencijos nagų lakas su auksinės spalvos blizgučiais. ant mano nagų būtent šis atspalvis išsilaikė ilgiausiai. 





Mano nuomonė:

Naudojant Oriflame produktus prieinu prie išvados, kad tai ne tik kosmetika užsakoma pagal katalogą, bet ir labai kokybiški produktai. Nauja Giordani kolekcija verta aplodismetnų, man labai patinka auksiniai įpakavimai, lakų konsistencija pakankamai tiršta, teptukas patogus, leidžia lygiai nulakuoti kiekvieną nagą. Rekomenduoju išbandyti, dėmesio verta naujiena, o atspalviai tinka bet kokiai progai.











SHARE:

2 komentarai

  1. O kaip laiko? Nes esu mėginus Avon laką - tragiškas, laiko ant mano nagų (o jie neįspūdingi) gal aplamai valandą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laiko gerai, apie 3dienas nenaudojant viršutinio sluoksnio. Gal su Avon nepasisiekė, nes aš turiu tamsiai mėlynos spalvos laką, žinok, kokybė geriau nei Chanel Satin. Spalvos identiškos. Tik Avon nudažo nagą, todėl negalima lakuoti be bazės.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig