2015 m. gegužės 1 d., penktadienis

Oriflame „Very Me Sugar“ nagų lakas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, ilgai geriau kavą ir galvojau, nuo kokio straipsnio pradėti šį mėnesį, nusprendžiau, kad tai bus Oriflame spalvoti ir žaismingi Oriflame "Very Me Sugar nagų lakai". Vakar jau prasidėjo ilgasis savaitgalis, todėl rekomenduoju atidaryti savo lakų laikymo spintutę, išsirinkti ryškiausią atspalvį ir nulakuoti nagus.




Gamintojo aprašymas:



Suteik savo nagams cukrinį efektą! Reljefiškas ryškių saldainių spalvų nagų lakas tiesiog nuostabus. Kai išdžiūsta susidaro pusiau matinis paviršius su kristalizuoto cukraus efektu. Subtiliai spindi.

Talpa: 8 ml.

Kaina: 2,49 EUR (6 katalogo kaina)

Kur pirkti: http://lt.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=31883

Spalvų pasirinkimas:





Sweet Orange (oranžinis)


Blue Icing (mėlynas)

Strowberry Pie (rožinis)



Purple Berry (violetinis)


Green Cucumber (žalias)



Įpakavimas:





Teptukas:



Rezultatas:






Mano nuomonė:

Idealios spalvos ir lakų cukrinis efektas vasarai. Logiška, kad vasaros metu visi turime atostogas, per kurias bandome lakuoti nagus įvairiais atspalviais. Prie įdegusio kūno puikiai tinka ryškus oranžiniai, geltoni ir rožiniai nagų lako atspalviai. Cukrinis efektas ant nagų atrodo įspūdingas, dar vienas svarus pliusas - nagų lakas išdžiūsta ant nagų per kelias minutes (aš visada lakuoju du sluoksnius), tačiau ir laikosi žymiai trumpiau, apie dvi dienas. Jeigu manęs paklaustų, koks atspalvis mano mėgstamiausias? Aš tikrai pasimesčiau, visi atspalviai gražūs, tačiau žalias užkariavo mano nagus ir širdį.

Rekomenduoju išbandyti.

PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig