2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

Pažintis su Federico Lucci ir naujos PUPA Milano makiažo tendencijos




Šiandien iš ryto aš nuskubėjau į Kristianos saloną susipažinti su garsiu PUPA Milano visažistu Federico Lucci. Man labai patinka PUPA kosmetika, todėl negalėjau praleisti progos susipažinti su žmogumi, kuris apie PUPA žino viską, gali duoti vertingus patarimus ir pristatyti kompanijos vasaros kolekcijos naujienas. Aš padariau labai daug nuotraukų, todėl mažiau kalbų ir daugiau vaizdinės informacijos.













Aš iš kart pastebėjau PUPA naujienas: Like a Doll Golden Infusion produktus.
Tai 2 atspalvių kreminės pudros fluidai ir bronzinės pudros. Federico Lucci pasakojo, kad šią vasarą reikia daugiau dėmesio skirti savo veidui, jo lygiam, tačiau natūraliam tonui. Naujas pudras galima maišyti su PUPA Like a Doll skystomis pudromis, tai atspalvis bus natūralesnis. Įdegiui paryškinti rekomenduojama naudoti kompaktines Like a Doll pudras, tačiau jos irgi puikiai draugauja su kitais PUPA siūlomais produktais, aš specialiai padariau nuotraukos, kaip jos atrodo ant rankos. Konsistencija maloni, spalva - pigmentuota. Pirmas atspalvis -auksinis, antras - bronzinis.




Man labai patiko antras pudros numeriukas, patikėkite, kokių blizgučių čia nėra, tai prabangus veido švytėjimo efektas. Pudrą galima naudoti kaip highlighterį, suteikti švytėjimo efektą veidui. 




Nors atspalviai ant rankos atrodo pakankamai tamsiai, juos ištušavus gaunasi labai gražus, vos matomas 'glow' efektas, taip pat spalvos prisitaiko prie veido spalvos, o sumaišius jas su PUPA Like a Doll kreminę pudrą, galima naudoti jau dabar.

Aš paklausiau Federicco Lucci apie šios vasaros madingas tendencijas, jis pataria neužmiršti apie lūpas. PUPA pristato net 40  PUPA I'm PUPA lūpų dažų atspalvių. Jos visos sodrios, gražios ir puikiai tinka vasaros makiažui. Aš turiu net 8 atspalvius, dažniausiai makiažams naudoju tik juos, pritariu, atspalviai tikrai verti dėmesio, o lūpų dažai gerai drėkina ir puoselėja lūpas.


Taip pat šnekant apie naujus  PUPA produktus, negalima nepastebėti PUPA Made to Last kreminius akių šešėlius. Pristatomi 12 atspalvių: 6 neutralūs ir 6 labai ryškūs (žali, mėlyni, violetiniai ir t.t.). Aš gavau testavimui visus atspalvius, pabaigsiu straipsnį ir eisiu išbandyti, labai jau įdomiai jie atrodo. Visažistas parodė, kad juos galima naudoti kaip pieštukus (akių kontūrui apvesti, galima naudoti kaip kreminius šešėlius juos ištušuojant).





Paklausius Federico koks jo mėgstamiausias PUPA produktas, jis ilgai galvojo, nes kiek supratau mėgstamų produktų tikrai daug, tačiau pats mėgstamiausias, kurį jis galėtų rekomenduoti kiekvienam -PUPA Art šešėlių paletės. Pilnai sutinku, šių palečių pigmentacija labai gera, o spalvos pasakiškos.


Noriu dar paminėti PUPA BB kremus, pasirinkimas tikrai labai didelis, tačiau dabar žinau, kad kokia bebūtų kremo paskirtis ir tekstūra, visų BB kremų spalvos sutampa. Jeigu pirkau BB kremą nuo pigmentinių dėmių pirmo atspalvio, galiu drąsiai pirkti BB kremą riebiai odai pirmo atspalvio ir nesukti sau galvos, atspalviai identiški.

Na ir galiausiai makiažas ir keli patarimai:




Patarimai:

Atliekant makiažą būtina atkreipti dėmesį į žmogaus veido bruožus, o ne į madingas tendencijas. Gali būti, kad tau tokios kontūravimo arba spalvų tendencijos tiesiog netinka.

Rekomenduojama laikytis tokios makiažo atlikimo tvarkos: makiažo pagrindas (jeigu veidas riebus - siūloma naudoti matiškumo suteikiantį pagrindą, o jeigu veidas yra su spuogais - žalios spalvos makiažo pagrindą, kuris gerai neutralizuoja raudonį) - probleminių vietų maskavimas (rekomenduojama rinktis lengvesnės konsistencijos veido pudrą ir maskavimo priemonę, taip veidas atrodys natūraliau ir gaiviau), birios pudros pagalba užfiksuoti makiažą.

Tobulai atliktas makiažas neįmanomas be geros kokybės teptukų, tai dar viena PUPA kompanijos naujiena - Italijoje pagaminti makiažui skirti 9 teptukai.

Antakiams rinktis pieštuką, vietoje šešėlių. Pieštuko pravestos linijos atrodo natūraliai, jį naudoti žymiai paprasčiau. Antakių šešėliai - tik pažengusiems.

Na ir galiausiai noriu pasidalinti Smokey Eyes makiažo atlikimo techniką pagal Federiko Lucci:

Naudojami: PUPA MULTIPLAY akių pieštukai juodos ir rudos spalvos ir PUPA Stick consealer 
(maskuojantis pieštukas)

Piešiame paprastas linijas

Ištušuojame


Viskas labai paprasta ir lengva, būtinai išbandysiu.


Ačiū labai už naujas žinias ir bendravimą, man buvo labai malonu susipažinti. Tikiuosi Jums irgi patiko.

PS.
Pastebėjau dar vieną PUPA naujieną: Denim Jeans nagų lakų kolekciją



Kaip atrodo realybėje žiūrime čia ir mokinamės italų kalbos ;)






























SHARE:

2 komentarai

  1. Būtų žiauriai įdomu sudalyvauti panašioje prezentacijoje! ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaune man atroro žymiai mažiau tokių prezentacijų, nors aš kartais gaunu pakvietimus į Kauną, paskutiniu metu nevažiuoju, nes neturiu tiek laiko.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig