2015 m. gegužės 26 d., antradienis

Rimmel London ''Apocalips Lip Lacquer'' 501 Stellar



Man labai patinka sodrių atspalvių lūpų blizgiai ir lūpų lakai. Blizgesiai kaprizingi, nes tai ir noru išbėgti už lūpų kontūrą ir palikti žymes ant dantų. Lūpų lakai labai geras sprendimas, norint turėti ryškios spalvos lūpas. Vienas iš plačiai žinomų Rimmel Apocalips, jau ir ir paprasta ir matinė lūpų lako serijos, tačiau šiandien aš noriu papasakoti apie savo mėgstamiausią spalva Stellar.




Gamintojo aprašymas:



Rimmel Apocalips Lūpų Lakas, tai nei lūpų dažai ir ne blizgesys ... Tai dvigubai daugiau! 

Tegyvuoja SPALVA!

Talpa: 5,5 ml.

Kaina: 29 lt

Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:







Spalva: Stellar



Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš turiu kelis Rimmel Apocalips lūpų blizgesius ir juos sėkmingai naudoju. Kodėl jie man patinka: labai gražios ir sodrios spalvos, patogus įpakavimas ir teptukas, gerai laikosi ant lūpų, nereikia naudoti lūpų pieštuko, dėl savo tirštos konsistencijos jie neišbėga už lūpų kontūrą, maža kaina, prieinamumas (nereikia užsakinėti iš elektroninių parduotuvių, spalvas galima apžiūrėti parduotuvėje)
Tačiau šie blizgesiai turi ir minusų: nudažo dantis, labai cheminis lūpų blizgesio kvapas.

Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu Jums reikia labai ryškios spalvos lūpų blizgesių lakų - rekomenduoju Rimmel Apocalips, o aš labai noriu išbandyti šios linijos matinę lūpų lakų seriją.




SHARE:

2 komentarai

  1. Pastebėjau, kad kai būna atsiliepimai apie šiuos dažus, tai būna minimos ryškios spalvos... Pati turiu Luna spalvą, šviesiai persikinę, tai net nežinau kaip sunaudot reikės. Spalva graži, ryški, bet tiesiog tragiškai nusėda į lūpų raukšleles ir vaizdas tikrai nemalonus. :) Tai net nežinau, ar čia pagedusi priemonė, ar kad spalva tokia, bet matyt reikės duoti antrą šansą kokiai ryškesnei spalvai iš šios serijos, nes bent jau jūsų Stellar tikrai gražiai atrodo. :)
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš kaip ti vis norėjau Nude spalvos lakus išbandyti, bet kažkaip rankos pačios ryškius atspalvius nusiperka. Galiu pasakyti, ryškus atspalviai tobulos kokybės, ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig