2015 m. gegužės 13 d., trečiadienis

SKINCODE kosmetikos prezentacija




Vakar iš pačio ryto aš suskubėjau į Skincode veido priežiūros priemonių prezentaciją į Kristianą, aš jau seniai supratau Skicode priemonių naudingumą ir teigiamą poveikį mano veidui, taip pat Šveicariška kokybė (nors šnekant apie Šveicariškią kosmetiką prisimenu La Prairie, tačiau vakar sužinojau, kad tai vieno kosmetikos gamintojo brendai, La Prairie brendas ekskliuzivinis, o SKINCODE gydomoji kosmetika). Na o galiausiai sužinojau apie visą plautų asortimentą ir naudojimo ypatumus. Šiandien apie viską papasakosiu ir jums




Noriu pradėti nuo kompanijos aprašymo:

"SKINCODE" reiškia. kad yra iššifruotas sveikos odos kodas, nes tik sveika oda yra graži oda.

SKINCODE - tai Šveicariška kokybė,  ilgalaikė kosmetikos gaminimo patirtis, gamtos ištekliai ir geriausi specialistai.









Apie Kompanija:



SKINCODE – sveikos, gražios odos paslaptis. SKINCODE – unikali, šveicariškai precizikai atstovaujanti kosmetikos gamintoja. Bendrovė veiklą pradėjo 1998 m., kai stipri profesionalų komanda, nepralenkiama patirtimi tarptautinėje kosmetikos pramonėje, ėmėsi naujo išskirtinio darbo baro – rūpintis odos grožiu ir sveikatingumu. Šio tikslo SKINCODE siekia kurdama odos priežiūros priemones be dažiklių, konservantų, kvapiųjų ir gyvūninės kilmės medžiagų. SKINCODE atstovybė įsikūrusi ir tyrimus atlieka Colikone prie Ciuricho, Šveicarijoje.
Kuo novatoriška SKINCODE veikla? Bendrovė gamina kosmetikos, pagrįstos grynaisiais gamtos ištekliais ir naujausiomis technologijomis, priemones. SKINCODE taikliai apibūdina šie žodžiai: grynumas, patikimumas, odos grožio harmonijos siekiamybė ir, žinoma, akivaizdūs rezultatai.



Produktų linijos:

SKINCODE ESSENTIALS





Šios linijos sudėtyje nėra sintetinės kilmės konservantų.
kvapniųjų medžiagų,
gyvulinės kilmės komponentų,
dažyklių

Aš trumpai noriu papasakoti apie naudingus komponentus, kurie slepiasi kiekviename buteliuke, man vakar buvo ypatingai įdomi būtent šį dalys. Nes pastoviai perskaitau ant buteliuko: su GM-Gliukanu, o kas tai yra aš nežinau, todėl klausiau labai įdėmiai ir namuose dar perskaičiau visą gautą informaciją.

GM-GLUKAN - užpatentuotas kompleksas, komplekso gamybos procesas iš mielių tobulinamas iki šiol, tačiau jau dabar kompleksas gali ir yra naudojamas dermatalogijoje ir kosmetikos priemonių gamyboje.

Kompkeso privalumai:

Stimuliuoja odos imuninę sistemą,
Apsaugo nuo laisvųjų radikalų susidariusių dėl UVA ir UVB spindulių
Pagerina ląstelių atsinaujinimo procesą
Kovojo su senėjimo požymiais

Komplekso teikiama nauda:

Gydo alerginį ir kontaktinį dermatitą,
Ramina sudirbusią odą,
Gerina odos elastingumą
Apsaugo nuo išorinių dirgiklių
Mažina raukšles
Suteikia odai švelnumo


SKINCODE ALPINE WHITE - tai speciali linija su  alpių augalų skaistinamuoju kompleksu (skaistina veido odą, kovoja su pigmentinėmis dėmėmis)


SKINCODE EXCLUSIVE veido priežiūros linija su ACR kompleksu G2


Aš turiu šios linijos veido kremą,  man jis labai patinka, o regeneruojanti veido kaukė tiesiog nuostabi. Tačiau, kas gi slepiasi po ACR kompleksu G2 pavadinimu, ką jis daro ir kodėl naudingas mūsų veido odai?

ACR kompleksas G2 - pagerina odos struktūrą - skatina kalogeno gamybą -stiprina tarp ląstelinį sluoksnį -stangrina odą.§wna

Kovoja su senėjimo požymiais,
Skatina regeneracijos procesą
Padeda atkurti odos gyvybines funkcijas
Mažina raukšles


Kiekvienas gavo namo kelis SKINCODE produktus:


SKINCODE Alpine white paakių kremas
SKUNKED Advanced Skin Perfection - makiažo bazė
sKINCODE 24h energizer cream
SKUNKED Day Protective Cream
SKINCODE Regeneraiting  night cream
SKINCODE Alpine White brightening day cream

Apžiūrėjus viską, supratau, kad man užtenka pinai veido priežiūrai, beliko tik nusipirkti prausimosi želę ir tonizuojantį losjoną. SKINCODE kosmetikos gamintojai garantuoja matomą rezultatą po 28 produkto naudojimo dienų. Nu ką, nuo pirmadienio bandysiu atlikti eksperementą, naudosiu tik SKINCODE veido priežiūros produktus. Taip pat šiandien užvažiuosi į Kristianą, nusipirksiu produktus, kurių trūksta. Kaip tik SKINCODE kosmetikai Kristamoje ir Kosmada taikoma nuolaida, o Kosmadoje dar siūlomas kremas vos už 1 ct, perkant bet kurią priemonę.





Visam SKINCODE asortimentui NUOLAIDOS IKI 30% ir MAGARYČIOS* perkantiems!
 
Įsigijusiems SKINCODE priemonę – 24h Cell Energizer Cream“ (20 ml) TIK 0,29 €/1 Lt* 


Tikiuosi Jums buvo įdomu ir naudinga kaip ir man, sužinojau labai daug įdomių faktų, susipažinau su kompanijos vertybėmis ir filosofija, manau tai labai svarbu pasirenkant vieną ar kitą produktą, taip pat nemažiau svarbu žinoti kas yra vieno ar kito produkto sudėtyje.



SHARE:

2 komentarai

  1. Kiek bandau Skincode produktu, visi puikus! Dar nenuvyle :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip pasakyti negaliu, yra produktų kurie tiesiog netinka, dabar peskaičiau aprašymus ir sudeliau mėginukus pagal poveikį, odos tipus ir pan. Pasidarė daug lengviau. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig