2015 m. gegužės 5 d., antradienis

Termoaktyvus serumas ir kremas Slim Extreme 3D Eveline


Eveline priemones nuo celiulito naudojau seniai, kelis aprašiau savo bloge. Šitas dvi priemonės ir raudonos Slim Extreme linijos irgi naudojau, tik bloge apie juos nerašiau. Šį kartą pasinaudojau nuolaida Lenkijoje (kainavo vos 8 zlotus) ir nusipirkau. Noriu parašyti trumpą atsiliepimą apie juos, nes priemonės tikrai geros, kaina nėra labai didelė, o poveikis matosi po 2 savaičių pastovaus naudojimo. Juk artėja bikini sezonas, pas mane jau nupirkta po vestuvinė kelionė, todėl celiulitui sakau griežtai "NE".





Gamintojo aprašymas:



Eveline sukūrė naują akimirksniu veikiantį anticeliulitinį kursą, veikianti trim etapais:
1) Tirpina riebalus, modeliuoja liemens liniją;
2) Pakelia užpakaliuką, pagerina jo formą;
3) Efektyviai mažina celiulitą, odą daro stangresnę ir elastingesnę.
Formulė Thermo Fat Burner šildo odą, pagreitina aktyvių elementų patekimą į odą, skatina riebalų deginimą probleminėse vietose – ties liemeniu ir klubais. Aktyvus kompleksas MDL-Complex skatina perteklinio riebalinio audinio tirpimą ir mikrocirkuliacinius procesus celiulito paveiktose vietose. Aktyvios medžiagos skatina kolageno ir elastino gamybą, didina odos elastingumą, giliai drėkina, gydo mikroįtrūkimus, šalina toksinus, sutvirtina odos struktūrą, skatina medžiagų apykaitą ir riebalinių ląstelių tirpinimą. 
Efektas: 
- Pastebimai atstato pilvo ir klubų odos stangrumą ir elastingumą;
- Pagerina klubų formą, patempia klubų odą;
- Efektyviai tirpina riebalus, koreguoja liemens liniją.
Rekomenduojama naudoti du kartus per dieną mažiausiai 4 savaites – įmasažuoti tose vietose, kur matosi celiulitas ir riebalų sankaupos, ypač ties liemeniu ir klubais. Serumu ar kremu pateptose vietose 30-40 minučių gali jaustis šiluma, oda gali parausti - pajusite, kad priemonės išties veikia akimirksniu;) Rekomenduojama naudoti mažiausiai 4 savaites. Nerekomenduojama jautriai odai ir esant išsiplėtusioms venoms.
Kremas  Slim Extreme 3DEveline:

Sudėtis:


Talpa: 250 ml.
Kaina: Lietuvoje apie 16-18 lt
Konsistencija:




Serumas Slim Extreme 3D Eveline:


Sudėtis:


Talpa: 250 ml.
Kaina: Lietuvoje apie 16-18 lt
Konsistencija:



Mano nuomonė:

Visi puikiai suprantame, kad nuo celiulito priemonių celiulitas nepraeina, aš visada tikiuosi stangrinimo ir kūno patemptimo, naudoju kremus, sveikai maitinuosi, dažniausiai geriu Detox arbatas ir sportuoju. Negaliu pasakyti, kad galiu išbraukti priemones nuo celilito iš bendro sąrašo. Jos veiksmingos ir reikalingos. Šnekant apie Eveline priemones, jų yra begalybė, reikia tik žinoti, kokio poveikio ir rezultato reikia. Yra šaldančios, šildančios, su auksiniu shimeriu, aliejaus pagrindu, serumai, kremai, masažui skirtos priemonės. Mano pagrindiniai reikalavimai: priemonė turi greitai įsigerti, neriebinti kūno ir poveikis turi jaustis. Dažniausiai rinkosi šaldančias arba šildančias priemones. Šį kartą buvo išpardavimas, raudoną Slim Extreme liniją naudojau seniai, todėl žinau, poveikis ir konsistencija tikrai verti dėmesio. Labiausiai man patinka serumas, nes jis turi žymiai stipresnį šildomąjį poveikį, greitai susigeria ir gerai stangrina kūno odą. Raudonas Eveline Slim extreme kremas gerai švelnina, minkština ir mažina celiulito žymes. Aš naudoju kremą iš ryto, o serumą vakare arba po vonios procedūrų, taip poveikis būna stipresnis. Rezultatus galėsite pamatyti naudojant priemones 2-3 savaites (sportas ir sveikas maistas irgi būtini).




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig