2015 m. gegužės 5 d., antradienis

Sleek akių šešėliai Au Naturel


Nežinau kodėl, bet Lietuvoje populiarūs NUDE šešėlių atspalviai, Sleek Au Naturel viena iš populiariausių ir perkamiausių. Šiandien aš trumpai papasakosiu apie šešėlių paletės atspalvius ir jų pigentaciją, manau taip lengviau bus apsispręsti, kokios spalvos šešėlius pirkti.

Gamintojo aprašymas:





Sleek akių šešėliai Au Naturel  tai 12 puikiai tarpusavyje derančių pigmentuotų spalvų. Viena iš populiariausių Sleek siūlomų palečių. Šie šešėliai puikiai tiks kasdieniniam naudojimui ir padės sukurti subtilų dieninį makiažą. Pasirenkant tamsesnes spalvas galima naudoti ir vakariniam makiažui.  
Sleek akių šešėliai visame pasaulyje žinomi dėl savo aukštos kokybės bei pigmentuotų spalvų, kurios puikiai išsisklaido ir ilgai išsilaiko ant akių voko.

Sudėtis:







Įpakavimas:








Spalvos:







Mano nuomonė:

Rekomenduoju išmesti teptuką, jeigu jus nusipirkote Sleek paletę, nes teptukas yra tragiškas ir tikrai niekam tikęs. Jus nepadarysite jokių makiažų naudojant būtent jį. Aš turiu labai daug Sleek palečių, todėl galiu objektyviai vertinti šios paletės atspalvius. Galiu pasakyti atvirai, man Oh, So Special paletė patinka daug labiau, nes ten labai gražus rožiniai ir persikiniai atspalviai. Paletėje Au Naturel yra it matinių ir blizgių atspalvių, tačiau jie yra šilti, tik vienas pilkšvai rudas atspalvis (matinis) su šaltu pagrindu (nubuk), man šitas atspalvis patiko labiausiai. Viršutiniai paletės atspalviai silpnai pigmentuoti, todėl reikia gausiai tepti šešėlių pagrindą, arba naudoti baltos spalvos pagrindą, tai šešėliai ant akių bus tokio spalvos, kaip ir buvo numatyta. Apatiniai atspalviai labai ryškūs ir gerai pigmentuoti, puikiai tinka šešėlių ištušavimui ir vakariniams makiažams.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad iš šios paletės tikėjausi žymiai daugiau, bet savaitgalį pabandysime sukurti porą makiažo variantų ir tada spręsime apie šešėlių kokybę.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig