2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Ziaja Orange Butter kūno priežiūros linija (dušo želė, šveitiklis ir kūno sviestas)


Nežinau kaip jums, o man vasara ypatingai norisi skaniai vaisiais kvepiančių kūno priežiūros produktų. Labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti Ziaja Orange Butter kūno priežiūros produktus, nes jų kvapas - apelsinų, o įpakavimas - ryškiai oranžinis. 



Gamintojo aprašymas:



Prausimąsi muilas "Ziaja" su apelsinų sviestu

Sudėtyje yra apelsinų sviesto, kokosų gliukozido ir D-pantenolio. Švelniai drėkina ir minkština odą, o apelsinų aliejus puikiai ją maitina.




Sudėtis:



Talpa: 500 ml.

Kaina: 2,34 EUR

Kur pirkti: www.pigu.lt ir Prisma

Konsistencija:




Šveitiklis kūnui su apelsinų sviestu Ziaja


Šveitiklis švelniai valo ir masažuoja odą, gerina kraujotaką. Švelniai valo negyvas odos ląsteles. Atstato natūralų odos švelnumą ir minkštumą. Sudėtyje yra apelsinų sviesto, kokosų-glikozido ir vitamino E.


Sudėtis:



Talpa: 200 ml.

Kaina: 5,21 EUR

Kur pirkti: www.pigu.lt ir Prisma

Konsistencija:





Kūno sviestas su apelsinais Ziaja






Sviestas kūnui atkuria lipidų trūkumą, atkuria natūralų odos apsauginį barjerą, gerina odos elastingumą ir minkštumą. Suteikia odai švelnumo ir minkštumo. Sudėtyje yra apelsinų sviesto, Omega 3, Omega 6, alyvuogių aliejus ir vitamino E.

Sudėtis:







Talpa: 200 ml.

Kaina: 5,21 EUR

Kur pirktiwww.pigu.lt ir Prisma

Konsistencija:




Mano nuomonė:

Ziaja produktai labai geros kokybės, taip, suprantu, sudėtis nėra natūrali tačiau ne visiems rūpi natūralumas, todėl manau Ziaja kosmetika turi savo ištikimus pirkėjus, juolab kad produktų kaina yra labai gera ir prieinama visiems. Aš kai nuvažiuoju į Lenkiją, būtinai atsivežu ką nors iš nematytų Ziajos produktų, ten pasirinkimas žymiai didesnis. Laukiame nesulaukiame, kada visą Ziają produktų asortimentą galima bus nusipirkti ir Lietuvoje. 
Šį kartą mano rankose apelsinais kvepiantys kūno produktai (dušo želė, kūno šveitiklis ir sviestas). Visų produktų kvapas nuostabus, labai sultingas apelsinų, tačiau dušo želė ir kūno šveitiklis kvepia žymiai stipriau, kūno sviestas kiek silpniau, jo kvapas nėra labai intensyvus. Labiausiai man patiko dušo želė - pats nuostabiausias šios linijos produktas, tirštos oranžinės spalvos, lyg natūralios apelsinų sultys, gerai plauna, mažai pūtuoja, todėl produktas naudojasi nelabai taupiai. Manau už tokią žemą kainą, galima tokią smulkmeną atleisti. Kūno šveitiklis turi labai stiprų apelsinų kvapą, šveičiamos dalelės labai mažos, todėl nedirgina ir nepažeidžia kūno odos. Kūno sviestas man patiko mažiausiai, konsistencija nėra labai riebi, tačiau kvapo intensyvumo norisi daugiau. Kremas gerai drėkina kūno odą, tačiau susigeria po 5-7 minučių, turime prisiminti, kad tai ne kremas ar losjonas, o kūno sviestas.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Ziaja Orange Butter kūno linija man patiko labiausiai iš visų bandytų kūno priežiūros linijų, dušo želę ir kūno šveitiklį rekomenduoju išbandyti, nuostabūs produktai.




PR Sample




SHARE:

3 komentarai

  1. Man ši Ziaja linija labai patinka! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai geri produktai, tik ne visur juos galima nusipirkti. ;-)

      Panaikinti
    2. Realiai tai taip, aš labai retai važiuoju į Prismą...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig