2015 m. birželio 3 d., trečiadienis

Apie baltą šypseną su Colgate MAX White One


Kiek save prisiminu, niekada neturėjau akinamos baltos spalvos šypsenos, mano dantys labai blogi (tikriausiai tai gavau nuo mamos), neturi nei vieno neplombuoto danties, tačiau puikiai žinau, tam, kad sumažinti vaikščiojimą pas stomotogogą, išlaikyti sveikus dantis,  reikia jais rūpintis pastoviai.


Amerikiečiai savo, kad sėkmingo gyvenimo paslaptis - baltos spalvos šypsena. Pažiūrėkite kokios ryškiai baltos spalvos jų dantys. Aš prieš drastiškus dantų balinimo metodus, kai po dantų balinimo procedūrų neįmanoma gerti nei kavos nei arbatos be ašarų, aš jau nešneku apie ledus ar šaltuosius gėrimus. Bet kokiu atveju, visiškai baltos spalvos dantys atrodo nenatūraliai. Sutinku, naudojat pastą ir dantų šepetuką neįmanoma išbalinti dantų, tačiau galima dantimis rūpintis. Aš daugelį metų pirkdavau tik Colgate dantų pastas ir šepetukus, man jie labai patikdavo, todėl su malonumu sutikau papasakoti apie dantų priežiūra ir Colgate Max White One Jums.

Kaip dažnai mes sakome, mano šypsena ne tokia balta, kad pasirinkti vienos ar kitos spalvos lūpų dažus. Tačiau ne karto negirdėjau, kad reikia labiau rūpintis dantimis... Keista ir apmaudu. Jeigu plaukai ataugs, tai dantys lieka mums iki gyvenimo pabaigos (apie dantų protezus stiklinėje, aš nenoriu net šnekėti), todėl noriu Jus paraginti daugiau dėmesio skirti dantų priežiūrai. Prisiminame, kad dantų šepetukus reikia keisti nors kartą per 3 mėnesius, aš keičiu kas mėnesį. Geriau rinktis ir pasta ir dantų skalavimo skystį, taip jūsų dantys išliks sveikesni ilgesnį laiką. Na o Colgate siūlo mums išbandyti naujienas.

Aš jau įdėjau Colgate naujienas į lagaminą. Kaip tik skrendu į kelionę 10dienų, pažiūrėsime, ar tikrai bus matomas rezultatas ir ar bus mano šypsena baltesne.









Š Y P S E N A

Ji nieko nekainuoja,

Bet daug ką sukuria.
Ji praturtina tuos, kurie ją gauna,
Nenuskurdindama tų, kurie ją duoda.
Ji blyksteli akimirką,
O atmintyje kartais išlieka visą gyvenimą.
Nė vienas nėra toks turtingas,
Kad galėtų apsieiti be jos.
Ji sukuria laimę namuose,
Geranorišką aplinka darbe
Ir yra slaptažodis draugams.
Ji yra poilsis pavargusiam,
Vilties šviesa nusivylusiam,
Saulės spindulys nuliūdusiam
Ir geriausias natūralus priešnuodis rūpesčiams.
Jos negalima nusipirkti, išprašyti,
Pasiskolinti ar pavogti,
Nes ji yra visiškai bevertė,
Jei neatiduodama nuoširdžiai.
Todėl, jei norite būti laimingi, – Šypsokitės!
Frenkas Irvingas Fletčeris


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig