2015 m. birželio 3 d., trečiadienis

Saldžių kvepalų mylėtojams - Chocolate Day





Aš esu netradicinių ir saldžių ir neįprastų kvepalų mylėtoja ir gerbėja, todėl saldūs šokolado ir vanilės kvepalai, man tikrai nėra naujiena. Tokie kvapai man patinka, jie idealiai tinka šaltam sezonui, kai pasirenki šiltą megztinį, įpili kakavos puodelį, pasiimi pledą ir pasikepini šokolado skonio kvepalais. Nuostabus vakaras namuose, arba už miesto. Jeigu Jums patinka ir priimtini tokie kvapai, šiandien noriu jums papasakoti apie nuostabius Chocolate Day kvepalus iš http://promoaroma.lt internetinės parduotuvės.



Gamintojo aprašymas:



SPECIAL DAY KVEPALAI - NUSPRĘSKITE KUO KVEPĖSITE ŠIANDIEN!
Kompaktiškas cilindros formos kvepalų buteliukas, pripildytas 20 ml autentiško aromato.  Patogus ir kompaktiškas, nes tam, kad diena taptų ypatinga trūksta tiek nedaug – vos kelių lašelių kvepalų. 
Kvepalai "Chocolate day" - sodrus, šiltas ir saldus aromatas, skirtas šokolado mėgėjams.  
MŪSŲ KVAPAI INTENSYVŪS IR ILGALAIKIAI. SUDĖTYJE YRA DIDELĖ AROMA ALIEJAUS KONCENTRACIJA - 20 %. VIENO PAPURŠKIMO UŽTENKA, KAD KVAPAS TAPTŲ JŪSŲ VIZITINE KORTELE
Talpa: 20 ml.

Kaina: 7,5 EUR


Pasirinkimas:



Kvepalų natos:

Kvapas "Šokoladas" - sodrus, šiltas ir saldus aromatas, skirtas šokolado mėgėjams. 


VIRŠUTINĖS NATOS

VIDURINĖS NATOS

APATINĖS NATOS



Mano nuomonė:

Paskutiniu metu, mono kvapai tapo labai populiarūs kvepalų rinkoje, jus net neįsivaizduojate, kiek žmonių noriu kvepėti Kalėdomis, orchidėjomis, vanile, karamelė, šokoladu. Nepatikėsite, yra žmonių, kurie su malonumu renkasi senos bibliotekos, eglės, kumpio, sniego, pavasario ir kitus kvapus. Aš man patinka tokie kvapai? Taip, tikrai, net labai labai. Aš prisiminu, kaip ilgai ieškojau labai saldaus, intensyvaus šokolado arba vanilės kvapo. Mano pasirinkimas buvo Montale (Chocolate Greedy ir Vanilla Absolu), tačiau negaliu pasakyti, kad kvapas 100% kvepia šokoladu. 
Chocolate Day kvepalai - tai tikras, saldūs šokolado ir vanilės kvapas. Tai ne juodas subtilus šokoladas, tai balto ir pieninio šokolado fondiu, kur užmiršo atnešti vaisius, o šokolado kvapas taip ir vilioja paragauti. Kvapas labai šiltas, saldus, kvepia labai stipriai, ant kūno kvapas išsilaiko apie 4-5 valandas, ant plaukų žymiai ilgiau. Buteliukas labai patogus ir kompaktiškas, su purkštuku. Tokį kvepalų variantą labai patogu pasiimti su savimi į rankinę ar kelionę.

Rekomenduoju tokį kvapą rinktis šaltesniems orams, nes kai oro temperatūra aukšta, kvepalai kvepia labai stipriai, o kai šalta, kvepalai labai gražiai skamba, visa gatvė spėlios, kas šiandien kepė bandeles su šokoladu.  Internetinėje parduotuvėje yra dar daugiau nuostabių mono kvapų,  siūlau peržiūrėti parduotuvės asortimentą. O aš, jau labai greitai, papasakosiu apie nuostabų Ambros namų kvapą.


O apie Chocolate Day geriausiai pasako šis paveiksiukas...


PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig