2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.06.25



Nežinau kodėl, bet labiausiai per atostogas pasiilgau būtent šitos rubrikos. Taip miela ir smagu kiekvieną dieną, o ketvirtadieniais iš ryto su puodeliu skanios kavos perskaityto jūsų blogus. Pagaliau, po pertraukos Beauty Talk rubrika vėl sugrįžta. Pasistengiau, kad jaustųsi vasara, parinkau daugiau vasarai būdingų temų: makiažo kursai ir pamokėlės, vasariškos spalvos manikiūras, sveikas maistas ir daug drabužių derinukų. Gero skaitymo.




Šiandien rubriką noriu pradėti nuo Juditos pasakojimo apie Missha nagų lakus. Mėlynos spalvos lakas tobulas, būtent tokio reikia vasarai. Pasižiūri į nuotraukas, ir supranti, jau vasara.


Dauguma Lietuvos bloggerių jau išbandė Uoga Uoga kosmetikos priemones. Man labiausiai patiko mineralinė pudra ir lūpų blizgesiai. Laura savo blogo skaitytojams pasakoja apie blizgesį "Šiltas niekas" su alaviju ekstraktu.


Vasaros makiažas sunkiai įsivaizduojamas be bronzinės pudros, Ingrida savo blogo skaitytojams pasakoja apie essence sun club pudrą. Aš ją bandžiau, man patiko, gera kokybė už mažą kainą.





Mano nuomonė visiškai sutampa su Kotrynos nuomone apie Maybelline The Nudes paletę. Neturėdama galimybės parašyti atsiliepimo, vis laukiau, na kada kas nors prabils tiesą apie šį daiktą. Pagaliau.


Salomėjos pasakojimas apie ELF burbuliukus. Perskaičiau, kad šį kompaniją vėl grįžta į rinką su nauja kolekcija, todėl laukiam nesulaukiam.



Živilės pasibaigę produktai. Mano vonioje stovi didžiulė dėžė su tuščiais buteliukas, kas ateina į svečius, būtinai klausia, kodėl? Jie nesupranta, jie ne bloggeriai.


Noriu pasakyti, kad buvo be galo smagu susipažinti gyvai per Rasa kosmetikos prezentaciją. Aš tik dar pradėjau testuoti priemones, o Greta jau parašė atsiliepimą apie kūno losjoną.


Grožio dėžutės tai nuostabi idėja išbandyti ką nors naujo, tačiau prieš užsakant nežinai dėžutės turinio. Smagu. Šį kartą "grožio draugas" dėžutė nenuvylė.





Smagu matyti naujus Mildos įrašus. Šį kartą Milda pasakoja apie Douglas Grožio mokyklą.


Patricijos bloge pasakojimas apie makiažo kursus sau. Sakyčiau, tokie kursai labai 'sveika', norint išmokti makiažo gudrybių ir gerai praleisti laiką. Būtinai šią vasarą užsirašysiu, pas ką, jau žinau, man labiau prie širdies Vidaja Grožio mokykla. Prisimate tobulą vestuvinį makiažą? Būtent tokių gurbybių noriu išmokti.


Žalieji kokteiliai - paskutinis mano atradimas, geriu vietoje pusryčių. Monikos bloge receptas ir patarimai.




Modestos blog Row pyrago repetas. Aš anksčiau buvau labai abejinga tokiems desertams, pabandžius pasigaminti, supratau, kad tai ne tik skanu, bet ir sveika. O kas gali būti geriau už sveiką desertą, ypač vasarą, kai reikia ypatingai rūpintis figūra.


Kaip visada, tobulas Maženos drabužių derinukas vasaros popietei. Ir nesvarbu, kad vasara Lietuvoje labiau primena pavasarį ar rudenį, dažniausiai renkamės liemenes ir kelnes, svarbu kad skoningai ir gražiai. Mažena, tau puikiai tinka raudona ir burgundiško vyno spalvos, manau šių metų hitas Marsala spalva sukurta būtent tau. ;-)


Labai graži Ievos vasaros suknelė ir tobulai parinktas drabužių derinukas.


O štai ir Indrės drabužių derinukas. Chaki spalva tobula, o grandinėlės traukia žvilgsnį, specialiai kelis kartus padidinau nuotrauką, kad apžiūrėti.



Avos iššūkis: vienas topas, keturi skirtingi deriniai. Man labiausiai patiko šitas, tikriausiai dėl ryškių kelnių.


Dar vienas vasari skirtas drabužių derinukas. Kodėl ne? Balta spalva puikiai tinka vasarai ir pavasariui.



Karolinos naujas įrašas "Ar verta rašyti blogą?" labai laiku. Lietuvoje atsiranda labai daug naujų blogų, vos ne kiekvieną dieną atrandu dar kelis naujus, tačiau kiek iš jų išgyvena? mėnesį? du? metus? labai mažai blogų kuriuos galima skaityti pastoviai, kai atidarai blogą ir žinai, bus naujas įrašas. Vis pastebiu, kad rašo blogus tik tam, kad gauti nemokamos kosmetikos testavimui (taip, būna ir taip), o apie pašaukimą rašyti net nėra tikslo šnekėti. Smagu, kad Lietuvoje yra labai stipriu ir pastoviai rašančių merginų. Jeigu nebūtų jūsų, nebūtų ir rubrikos "Beauty Talk".


Evos vasaros nuotraukos: kosmetika, vestuvės ir kelionė. Smagu. Dar kartą sveikinu ;-)


Enrikos trumpas pasakojimas apie gyvenimą Danijoje. Jau žinau, kur keliausiu.




Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Nauja MAC kolekcija skirta šunų mylėtojams, pasakiško grožio keturių spalvų akių šešėliai ir bronzinės pudros. Būtinai nusipirksiu šešėlius pabandymams.


Dar vieną MAC kolekcija skirta lūpoms: tai ryškių atspalvių lūpų blizgiai ir pieštukai. Aš jau išbandžiau MAC lūpoms skirtus produktus, ir galiu pasakyti - TOBULA. Tobulos lūpos pagal MAC  tai lūpų bazė-pieštukas (užtušuojamos visos lūpos) ir lūpų dažai ar blizgesys.


Dar vieną akį traukianti rudens kolekcija  iš Too Faced, akių šešėlių spalvos parinktos tobulai, gal žinote kur galima nusipirkti Too Faced priemonių pigiau? Pvz. angliškos internetinės parduotuvės? Parašykite man komentaruose.


Jeigu naujieji Guerlain vasaros kolekcijos meteoritai ir oranžiniai ir mėlyni bronzinės pudros dėklai paliko jus abejingus, nauja pudra kaip tik Jums. Sutinku, atrodo pasakiškai, kokybė labai gera, tad laukiame pardavimų.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig