2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

RITUALS pristato Mandi Lulur - vasarai skirtą kolekciją


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kol aš skaitau blogus ir rašau rubriką Beauty Talk, siūlau jūsų dėmesiui Rituals kompanijos naujienas. Nežinau kaip jus, o aš jau šiandien užsuksiu į Rituals parduotuvę išbandyti ir įvertinti kvapus, nes aprašymai skamba labai jau viliojančiai.






Mandi Lulur - mėgaukitės meile ir senovės Karalių tradicijomis
Atraskite Mandi Lulur, NAUJĄ, specialiai vasarai skirtą RITUALS kolekciją. Ši kolekcija, apimanti išskirtinius kūno ir namų jaukumui skirtus produktus, yra kruopščiai sukurta, siekiant atskleisti jūsų natūralų grožį ir apdovanoti rafinuotais bei ypatingais Azijos gėlių Frangipani aromatais. Frangipani gėlės auga tropikuose, kur karštas ir egzotiškas klimatas. Šios gėlės gali žydėti nuo gruodžio iki balandžio ir klestėti gerai nusausintoje dirvoje, kur daug saulės ir nėra šalčio. Jos pat pat mėgsta smėlingą dirvožemį paplūdimyje.

Mandi Lulur - senovės Indonezijoje paplitusios grožio procedūros, atkeliavusios iš Java Karališkųjų rūmų, kurių šaknys siekia daugelį šimtmečių. Lulur reiškia ,,padengti odą" - tradicinių žolelių rūšių mišinys įsiskverbia į jūsų kūną, stimuliuoja kraujotaką, pašalina negyvas odos ląsteles ir skatina naujų ląstelių gamybą. Tai padaro odą lygesnę ir tuo pačiu metu suteikia jai nuostabų aromatą. Po šios grožio procedūros oda tampa lygi, minkšta ir sveikai spindinti.
Princesės šį gražinimosi ritualą atlikdavo likus vienai dienai iki vestuvių. Gėlės, prieskoniai ir mineralai buvo naudojami siekiant pabrėžti jų natūralų grožį ir suteikti odai neįtikėtino spindesio. Įkvėpti Azijos tradicijų, RITUALS pristato jums NAUJĄ Mandi Lulur kolekciją, sukurtą specialiai vasarai, skatinančia pasinerti į meilę ir švęsti senovines karališkąsias grožio tradicijas.

Gaivinantis organinio cukraus kūno šveitiklis
- Puoselėja ir suteikia gaivos pojūtį jūsų odai;
- Specialiai  Mandi Lulur linijai sukurtas kūno šveitiklis;
- Ingredientai: Frangipani (gėlės) ir ryžių pienas.

Mėgaukitės nuostabiu kūno šveitikliu, kuris puoselėja ir gaivina jūsų odą. Frangipani gėlės suteikia egzotinį aromatą, o ryžių pienas puoselėja odą. Masažiniais judesiais paskirstykite kūno šveitiklį ant drėgnos odos. Nuplaukite šiltu vandeniu duše ar vonioje.
Patarimas: Naudokite 2 kartus per savaitę, kad džiaugtumėtės švelnia, sveika ir spindinčia oda. Šveitiklis su organiniu cukrumi veikia odą energizuojančiai.

375 g kaina - 19,50 EUR

Spindintis kūno kremas
- Suteikia odai šilko švelnumo;
- Specialiai Mandi Lulur linijai sukurtas spindintis kūno kremas;
- Ingredientai: Frangipani (gėlės) ir ryžių pienas.

Šis turtingas, švelnus kremas maitina odą ir suteikia jai šilko švelnumo. Susijungia egzotiškas Frangipani aromatas ir ryžių pieno maitinamasis duetas.
Patarimas: Naudokite šį kremą kasdien, švelniai tepkite ant odos.

250 ml kaina - 18,00 EUR

Putojančios vonios putos

- Specialiai Mandi Lulur linijai sukurtos vonios putos;
- Ingredientai: Frangipani (gėlės) ir ryžių pienas.

Atsipalaiduokite kreminėje vonioje su nepaprastai lengvomis vonios putomis, kurios maitina jūsų odą ir suteikia neapsakomą švelnumą. Šios vonios putos yra praturtintos egzotinių Frangipani gėlių aromato ir maitinančio ryžių pieno.

Patarimas: Po karšto vandens čiaupu papilkite Mandi Lulur vonios putų, kai pildote vonią vandeniu. kai pildote vonią vandeniu ir pasinerkite šilko švelnumo putų vonią.



500 ml kaina - 13,50 EUR

Ypatingai puoselėjančios dušo putos
- Naudojama unikali technologija;
- Specialiai Mandi Lulur linijai sukurtos dušo putos ;
- Ingredientai: Frangipani (gėlės) ir ryžių pienas.

Tai minkščiausios dušo putos, kokias tik teko pajusti jūsų odai. Frangipani gėlės ir ryžių pienas sukuria turtingą egzotišką aromatą. Nedidelį želės kiekį tepkite ant delnų, vos želė susiliečia su vandeniu, ji keičia tekstūrą ir virsta į turtingas bei maitinančias putas. Po dušo naudokite Mandi Lulur Shimmer kūno kremą, tai tik dar labiau sustiprins nepaprastą kūno aromatą.
Dėl unikalios technologijos, suslėgta želė virsta turtingomis dušo putomis. Ryžių pienas turi odą maitinančių savybių.

200 ml kaina - 8,00 EUR

Kvepiančios lazdelės
- Puikiai tinka naudoti miegamajame, vonioje ar svetainėje;
- Kvapas išliekia apie tris mėnesius;
- Ingredientai: Frangipani (gėlės) ir ryžių pienas.

Šios kvepiančios lazdelės tai natūralus ir stilingas būdas suteikti Jūsų namams nepakartojamą saldžių, charakteringų Frangipani gėlių ir ryžių pieno aromatą. Sudėkite natūralias, elegantiškas lanzdeles į namų kvapams skirtą stiklinį indą.

Patarimas: Sodresniam aromatui išgauti naudokite kvapniąsias lazdeles kartu su Mandi Lulur žvake.

230 ml kaina - 23,50 EUR

Aromatinga Mandi Luluržvakė
Specialiai vasarai skirta aromatinga Mandi Lulur žvakė, kaip ir visa linija sujungia egzotinį Frangipani gėlių aromatą su minkštu, atpalaiduojančiu ryžių pieno pustoniu.
Uždekite žvakę svetainėje, miegamajame ar vonioje ir sukurkite unikalią bei jaukią atmosferą.

Patarimas: Sodresniam aromatui išgauti naudokite kartu su Mandi Lulur kvepiančiomis lazdelėmis.

290 g kaina - 17,50 EUR

Mandi Lulur XL žvakė
Specialiai vasarai skirta aromatinga Mandi Lulur žvakė, kaip ir visa linija, sujungia egzotinį Frangipani gėlių aromatą su minkštu, atpalaiduojančiu ryžių pieno pustoniu. Uždekite žvakę svetainėje, miegamajame ar vonioje ir sukurkite unikalią bei atmosferą.
Patarimas: Leiskite žvakei įsidegti, mažiausiai dvi valandas, kad vaškas tolygiai pasiskirstytų paviršiuje.

1000 g kaina - 39,50 EUR 

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig