2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Leather Black, blakstienų tušas



Šiandien noriu su Jumis aptarti dar vieną naujieną: Maybelline The Colossal Go Extreme Lether Black blakstienų tušą. Galiu pasakyti, man be galo patiko prieš tai mano turimas Maybelline Lush Sensational tušas, tai geriausias mano blakstienų atžvilgiu bandytas Maybelline tušas, todėl naujienos laukiau nekantriai, šiandien savo nuomone pasidalinsiu su Jumis.





Gamintojo aprašymas:


Naujasis blakstienų tušas MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Leather Black turi išskirtinį dukart išlenktą kotelį, kuris paskirsto dvigubai daugiau tušo ant šerelių, todėl vienu kartu ant blakstienų užtepsite itin didelį kiekį tušo. Sudėtyje yra blakstienas storinančio ir stiprinančio kolageno ir itin juodų pigmentų.

Talpa: 9,5 ml.

Kaina: 10,54 EUR

Įpakavimas:





Teptukas:








Rezultatas:

be blakstienų tušo:


Su Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black blakstienų tušu






Mano nuomonė:

Labai gražus ir ryškus tušo įpakavimas: juodas su labai madingos acid green spalvos užrašais. Man patiko, traukia akį parduotuvėje. Nors pagrindinė vasaros Maybelline naujiena The Nudes paletė, kuri man visiškai nepatiko, todėl rekoemdnuoju atkreipti jūsų dėmesį į naują tušą. Teptukas labai didelis, gerai nudažo ir pradažo blakstienas nuo pačių šaknų, tačiau gali tuo pačiu nudažyti ir paakių zoną, todėl pradžioje reikia priprasti prie didelio šepetėlio. Tušas labai gerai ilgina blakstienas, mano blakstienos ilgos ir tankios, su šiuo tušu juos atrodo nuostabiai, vienintelis minusas - tušas blakstienų neužriečia, kaip tai daro Maybelline Sensational blakstienų tušas. Tušas gerai išsilaiko visą dieną, o nusiplauna labai lengvai. Rekomednuoju šį tušą visoms, kas trokšta ilgų blakstienų.




PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig