2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced


Saulės ir įdegio priemonių pasirinkimas - viena iš aktualiausių temų, nors Lietuvoje šalta ir lyja lietus, lėktuvai skrendantis į šiltuosius kraštus pilni pilnutėliai, nežinau kodėl šiais metais taip anksti, tačiau dauguma mano pažįstamų šiuo metų atostogauja. Šiandien noriu papasakoti apie dar vienus patestuotas Garnier Ambre Solare Sensetive advanced priemones.




Gamintojo aprašymas:




GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced, kūno losjonas nuo saulės, 200 ml



Naujasis kūno losjonas nuo saulės GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced yra sukurtas specialiai jautriai ir šviesiai odai. Losjonas pasižymi pažangia apsauga nuo UBV-UVA ir ilgųjų UVA spindulių, sulaiko daugiau nei 90 % UV spindulių. Losjono tekstūra švelni ir nepaliekanti baltų žymių. SPF 50. Be parabenų ir kvapiųjų medžiagų. Hipoalerginis. 
Sudėtis:




Talpa: 200 ml.

Kaina: 12,99 (Drogas akcija 9,09 EUR)

Konsistencija:









GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced, kūno losjonas po deginimosi, 200 ml











































Naujasis greitai įsigeriantis kūno losjonas po deginimosi GARNIER Ambre Solaire Sensitive 
Advanced akimirksniu nuramins ir atgaivins Jūsų odą. Losjono sudėties formulė puikiai atkuria 
saulės spindulių pažeistos odos apsauginį hidrolipidinį barjerą. SPF 50. Be parabenų ir dažiklių. 
Hipoalerginis, tinka jautriai odai.


Sudėtis:




Talpa: 200 ml.

Kaina: 8,69 (Drogas akcija 6,08 EUR)

Konsistencija:




Mano nuomonė:

Galiu pasakyti atvirai, Garnier saulės priemonės buvo ir yra mano mėgstamiausios. Aš anksčiau pirkdavau purškiamas priemones su SPF 15-30, tačiau Graikijoje saulė kaitina ne taip kaip Lietuvoje, todėl priemonių apsauga turi būti žymiai stipresnė. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui šias naujas priemones. Pienelis veidui ir kūnui Garnier Ambre Solaire patiko labiausiai, taip, konsistencija sunkoka, tačiau nepamirštame, kad SPF 50, kitaip nebūna. Pienelis pasiskirsto ir susigeria sunkoka, tačiau gerai apsaugo nuo salės spindulių, yra atsparus vandeniui, jį naudoti labai malonu ir paprasta, bet reikia nepamiršti tepti juo kūną pastoviai, vengti tiesių saulės spindulių (ypač pietų metu), nes su bet kokiu stipriu apsauginiu pieneliu ar kremu galima sudegti.
Garnier Losjonas po deginimąsi man patiko mažiau, mano mėgstamiausiu iki šiol lieka šios Garnier serijos kūno gelis, kuris gerai šaldo ir turi nuostabų kvapą. Mano turimas Garnier Cold cream vandeningos konsistencijos, gerai susigeria į kūno odą, nepilnus, vos vėsina kūno odą. Kaip be būtų, mes sugebėjome sudegti, todėl patikrinome kremą įvairiapusiškai, galiu pasakyti - kūno odos neramina, raudonio nenuima. Tai tiesiog geras drėkiklis po saugaus įdegio.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig