2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

Bioselect NATŪRALUS BALZAMAS LŪPOMS DICTAMELIA


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandienos rytą noriu pradėti nuo natūralaus lūpų balzamo su Dictamelia aprašymo. Jį pirkau Graikijoje, suprantu, kad internetinė parduotuvė Lietuvoje labai gerai, tačiau gyvai pamatyti visus produktus, išbandyti tekstūrą ir konsistenciją, įvertinti kvapą yra nemažiau svarbu. Mano pasirinkimas - klasikinis lūpų balzamas.




Gamintojo aprašymas:



NATŪRALUS BALZAMAS LŪPOMS DICTAMELIA, 5g
Paverskite  kasdienę lūpų priežiūrą tikru malonumu.
Lengvos tekstūros balzamas lūpoms su Dictamelia *, turtinga antioksidantais, kurie apsaugos jūsų lūpas ir žiemą ir vasarą. Praturtintas taukmedžio* ir kakavos* sviestu, avokado aliejumi*ir ricinos aliejumi*, gausu vitamino E bei vertingų riebalų rūgščių – maitina, drėkina ir apsaugo jūsų lūpas.

EKOLOGIŠKA DICTAMELIA
Patentuotas Kretoje augančio diktamo augalo ir ypač gryno ekologiško alyvuogių aliejaus mišinys. Unikalios derinio savybės pasižymi stipriu antioksidaciniu veikimu ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų keliamos žalos. Be to drėkina ir ramina odą.
EKOLOGIŠKAS TAUKMEDŽIO SVIESTAS
Drėkina ir puoselėja sausą, sudirgusią ir suskeldėjusią odą..
EKOLOGIŠKAS RICINOS ALIEJUS
Pagrindinis ricinos aliejaus komponentas (daugiau nei 95%) - ricinolio rūgštis, žinoma dėl savo raminančių savybių. Be to jame gausu omega-9 riebalų rūgščių, kurios maitina ir drėkina odą.
EKOLOGIŠKAS BIČIŲ VAŠKAS
Suteikia minkštumo ir puoselėja sausas odos vietas, ramina sudirginimus.
EKOLOGIŠKAS ROZMARINO EKSTRAKTAS
Pasižymi antioksidaciniu veikimu.


Pasirinkimas:




Talpa: 5 gr.

Kaina: 5,50 EUR



Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Pradėsime nuo įpakavimo: nors sunku jau ką nors sugalvoti, tačiau atidarius dėžutę nustebau, labai gražiai surašyta informacija apie Dictamelia, yra kompanijos logotipas, toks įpakavimas labai retas. Matosi, kad Bioselect kompanija rūpinasi savo pirkėjais, nori patikti ir išsiskirti. Galiu pasakyti, kad Bioselekt viena iš populiariausių kosmetikos gamintojų Graikijoje middle price nišoje. Šnekant apie balzamą, jis kietos konsistenijos, tikrai nuo karščio neišdyžia, laiko savo formą, maloniai tepasi, turi būdinga Graikiškos kosmetikos su alyvuogėmis kvapą. Rezultatas: gerai maitina ir drėkina lūpas (nuo įdegio jie dažniausiai išsausėja), sumažina šerpetojimą ir nemalonius tempimo pojūčius. Man balzamas labai patiko, rekomenduoju atkreipti dėmesį.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig