2015 m. birželio 23 d., antradienis

Bioselect Stipraus įdegio aliejus / ekstra bronzinis (papildytas atsiliepimas)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kaip greitai prabėgo mano atostogos, bet už tai, kaip aš gerai ir smagiai pailsėjau. Vienitelis minusas- nebuvo interneto, aš negalėjau nei atrašyti į mailus, nei įkelti nuotrauku. Žodžiu, pailsėjau, pasiilgai, kupina jėgu ir naujų idėjų. Apie savo kelionę papasakosiu labai smulkiai, nes apie viešbučius, turizmą ir kitus aspektus galima kalbėti valandų valandas. Jau nuo pirmadienio bandysiu džiuginti savo straipsniai kaip ir anksčiau, o kol kas papasakosiu apie tai, apie ką nespėjau papasakoti prieš išvykstant ir dar labai trumpus aprašymus su kelionių nuotraukomis, nes daug produktų testavimui pasiėmiau su savimi. Šiandien noriu pradėti nuo Bioselekt kosmetikos, tai Graikų gamybos natūralios sudėties kosmetikos produktai su Dictamelia augalu. Aš gavau testavimui stipraus įdegio aliejų, o kur tokius produktus bandyti kai ne Graikijoje?


Gamintojo aprašymas:


Stipraus įdegio aliejus su Dictamelia*, kuri maitina odą ir suteikia antioksidacinę apsaugą. Natūralus Jojobos ir Graikinių riešutų aliejus saugo odą nuo dehidratacijos.  Morkų aliejus, turtingas provitaminu A, sustiprina natūralų įdegį.

NAUDOJIMAS: tepkite  prieš ir  deginimosi metu. Venkite ilgo buvimo saulėje.

SVARBU: šis produktas nesuteikia UV apsaugą. Nerekomenduojama jautriai odai ir vaikams.

Sudėtis:



Talpa: 150 ml

Kaina: 11,30 EUR


Įpakavimas:



Konsistencija:



Rezultatas:


Mano nuomonė:

Graikijoje gaminama labai daug įvairios kosmetikos, šnekant apie gamintojus, jų nėra labai daug, tačiau kiekvienas turi po kelias produktų linijas. Labai populiarios produktų linijos su Alyvuogių aliejumi, alijošiumi, argano aliejumi. Kosmetikos linijos būna paprastos ir parduodamos tik vaistinėje. Apie visas subtilybes aš papasakosiu jau netrukus, kai sutvarkysiu nuotraukas, o kol kas apie vieną iš populiariausių Bioselect. Kosmetika gaminama Kretoje, iš organinių ingidientų (Graikai patys sako, kad visos jų salos yra organiškos, organiniai produktai, kosmetikos gamybai naudojamos organinės medžiagos, labai daug kosmetikos priemonių turiu sertifikatus ir pažymas), labai smagu matyti tokį aukštą lygį. Bioselect kosmetikos priemonių kainos labai mažai skiriasi nuo lietuviškų inetrnetinėje parduotuvėje, todėl vežtis iš ten nėra jokios prasmės. Šnekant apie aliejų, jis skirtas deginimosi pavėsyje. Galiu pasakyti atvirai, Bioselect aliejus mano bronzinės ir įdegusios odos paslaptis. Sutinku, jis be SPF filtru, todėl visiškai netinka jautriai ir probleminiai odai, taip pat netinka deginimuisi saulėje. Patikėkite manim, kai įdegis jau yra, arba norisi po pietų su skaniu kokteiliu pagulėti pavėsyje toks aliejus kaip tik Jums. Po keliu panaudojimu tapsite labai gražios, bronzinės spalvos. Dar vienas svarbus dalykas: Dicatmelia puikiai drėkina ir ramina kūno odą, jeigu sudegėte  saulėje (o taip dažnai būna, nes Lietuvoje visos dienos niūrios ir dažniausiai lyja, o mes taip trokštame saulės), kelios dienos būsite privesti praleisti pavėsyje, toks aliejus nuramins odą, nuims raudonį ir suteiks oda bronzinį atspalvį. Aliejaus konsistencija riebi, susigeria labai lėtai, yra atsparus vandeniui, turi malonų saldoką kvapą. Vienintelis minusas - naudojasi labai greitai, tačiau kaina nėra labai didele, todėl galima drąsiai pirkti kelis variantus, parduotuvėje yra aliejų su SPF filtru. Rekomenduoju išbandyti, vienas iš geriausių Bioselect produktu.


Gavau atstovų laišką, super, kad aliejus gali būti naudojamas deginimuisi saulėje, dėl natūralių komponentų savo sudėtyje:

Laba diena, Aliona,
Dėkui labai už gražų atsiliepimą. Tik norėtume atkreipti Jūsų dėmesį, kad
šis Stipraus įdegio aliejus tinka naudoti ne pavėsyje, o kaip tik
deginantis saulėje. Mes didžiuojamės šiuo produktu, nes jame gausu
natūralių aliejų, kurie saugo nuo saulės ir juose gausu natūralių
apsaugančių filtrų:

       Sojos pupelių aliejus turi daug vertingų medžiagų ir užtikrina 10 SPF
apsaugą.
       Jojobos, arba simondsijų, aliejus tinka visiems odos tipams prieš saulės
vonias ir po jų (iki 4 SPF).
       Natūralus alyvuogių aliejus  (SPF 2-8) Šiame aliejuje gausu vitamino E,
kuris skatina kolageno ir elastino sintezę, užkerta kelią ultravioletinių
spindulių radiacijai ir apsaugo odą nuo oksidacijos. Alyvuogių aliejuje
yra reikšmingas kiekis skvaleno, pasižyminčio antioksidaciniu veikimu.
       Saulėgrąžų aliejus ypatingai prisotintas natūralaus vitamino E ir
polinesočiųjų riebalų rūgščių. Vitaminas E yra svarbus norint apsaugoti
odos ląsteles nuo pavojingo saulės poveikio.
       Graikinių riešutų aliejus rekomenduojamas prieš saulės vonias - padeda
greitai ir gražiai įdegti. Puikus odos spalvos gerinimo elementas. Apsaugo
odą nuo UV spindulių. Jis stabdo ląstelių senėjimo procesus, skatina
regeneraciją.
       Morkų aliejus pasižymi labai stipriu UV filtru (SPF 38 – 40).
       Beta-karotenas -vaisiams ir daržovėms raudoną-oranžinę spalvas
suteikiantis pigmentas.  Gražiam įdegiui, odos švelnumui. Saugo nuo
kenksmingų spindulių.

Viename Įdegio aliejaus buteliuke daugybė kosmetinių aliejų, o jie
veikdami kartu padeda apsaugoti ir puoselėti odą deginimosi metu,
neleidžia odai parausti, drėkina ją ir suteikia ypač gražų įdegį.

Tad BioSelect Įdegio aliejus - puikus pasirinkimas degininantis ;)



PR Sample
SHARE:

3 komentarai

  1. hm, man atrodo tokie produktai niekada neturi SPF :) dėl to būtina atskirai tepti kremą su apsauga nuo saulės :)

    bet kuriuo atveju atrodai gražiai įrudusi ir pailsėjusi :) smagu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būna ir su SPF, tačiau skirtumas manau yra. Aš nesakau, kad su šia priemone galima degintis, tik tai pagulėti pavėsy, ir bronzinė kūno spalva garantuojama. Deginimuisi reikia rinktis stipresnes priemones su labai aukųtu SPF filtru.

      Panaikinti
  2. O tai pala pala man reikia aiškiau, irgi atostogoms ruošiuosi :)

    Man asmeniškai Graikija, Turkija, Kipras ir panašios vietos reiškia - be apsaugos nė kojos į lauką! Nesu labai kažkokia jautri, bet ten saulė tai nelietuviška... Ir tai dar sugebu nusvilti. O visai be apsaugos - kaip čia dabar? Ar tepti šitą, tada ant viršaus kažką su SPF?

    Ar šitas daikc aplamai yra ne deginimuisi, o tiesiog dažo ir drėkina? Nes užsieny, kiek mačiau, populiaru keli viename - kažkiek dažo, kažkiek saugoja nuo saulės...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig