2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Dior Cosmpolite Fall 2015 Collection


Pirmąją vasaros dieną aš noriu pasitikti žiemos kolekcijos nuotraukomis. Taip jau gyvena fashion ir beauty pasaulis, kai paprastiems žmonėms vasara, stilistai ir dizaineriai galvoja apie žiemą. Noriu papasakoti Jums apie nuostabaus grožio Dior žiemos kolekciją.













Mano nuomonė:

Grožis... aš net nežinau nuo ko pradėti savo pasakojimą. Tikriausiai nuo Dior penkių spalvų palečių, prisiminate, mes jau juos spėjome aptarti, kai šnekėjome apie Dior žiemos kolekciją ir makiažus. Aš apgalvosiu kurią nusipirkti, nes pirksiu būtinai. Kuri spalva geriau - tamsiai mėlyna su rudos spalvos variacijomis, ar bordo ir chaki spalvos su sidabru. Labai sunkus pasirinkimas. Dar vienas akį traukiantis dalykas -kreminiai Dior akių šešėliai. Tai tikrai jau ne naujiena beauty rinkoje, tačiau sprendžiant iš įpakavimų, spalvos turėtų būti labai ryškios ir pigmentuotos.  Spindesio suteikiančios pudros tikrai nėra mano norų sąraše, nes atrodo neypatingai. Skaistalai pieštukai, kurios galima naudoti ir skruostams ir l9poms atrodo įdomiai, tačiau spalvas reikia žiūrėti realybėje.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad tikrai laukiu Dior žiemos kolekcijos, standartiškai nuo rugsėjo vidurio Lietuvoje ir nuo rugpjūčio pradžios visame pasaulyje, todėl laukiame nuotraukų ir atsiliepimų.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig