2015 m. birželio 28 d., sekmadienis

Makiažas su Maybelline Nude palete



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu su Jumis pasidalinti makiažu, naudojant tik Maybelline produktus ir naują The Nudes paletę. Kaip aš jau rašiau, spalvos nėra super pigmentuotos, kitų gamintojų kosmetikos priemonių (pvz. akių šešėlių bazės) naudoti nesinorėjo, todėl darome dieninį makiažą, tačiau naudojame ir tamsius atspalvius, bei juodos spalvos akių pavedimą.






Naudojamos priemonės:






Veidas prieš:




Maybelline SuperStay Better Skin kreminė pudra (spalva Sand) - ideali kreminė pudra riebiai veido odai, puikiai tinka vasarai. Maskavimas - nuo vidutinio iki pilno, galima sluoksniuoti.




Rezultatas:



Paakių zonos maskavimui naudojame Maybelline Instant Anti-Age effect maskavimo priemonė. Pirkau šią nuostabią Maybelline maskavimo priemonę užsienyje, ir ne karto nepasigailėjau. Labai lengvas ir natūralus maskavo efektas. Būtent toks, kokio reikia, naudojant didesnio maskavimo kreminę pudrą. Maskavimo priemonės spalva su vos matomu rožiniu atspalviu, kuris yra truputi šviesesnis, negu kreminės pudros spalva.



Rezultatas:




Fiksuojame paakiu zona su Maybelline The Matte Maker kompaktine pudra, taip maskavimo priemonė nesubėgs į raukšleles.







Antakiai:

Maybelline Brow Satin, spalva Dark Blond - šiuo metu, tai mano mėgstamiausia antakių modeliavimo priemonė. Tai ne tik pieštukas, bet ir antakių šešėlis. Spalva idealiai tinka blondinėms, nes neturi oranžinio pigmento. Pieštuko pigmentacija nėra labai stipri, todėl antakiai atrodo labai natūraliai.





Fiksuojame antakius su Maybelline Brown Drama antakiu žele. Rekomenduoju naudoti tik antakių želę toms, kieno antakių forma yra ideali, puikiai fiksuoja ir laiko formą. Mano spalva Medium Brown




Rezultatas:



Akių makiažas:



 Prieš akių makiažą:


Akių makiažui aš naudosiu pirmus Maybelline Nude paletės keturis atspalvius.




Tai baltas, šviesiai rudas (šaltas) ir rudas (šiltas) atspalviai su shimeriu, ir labai gražus Nude atspalvis visiškai matinis, kurį galima naudoti kaip akių kampui paryškinti, tiek ir linijai blakstienų linijai paryškinti pravesti.

Aš ryškinu akių lanką su šiltai rudu šešėliu su shimeriu ir ištušiuoju spalvą




Antakių liniją paryškiname su šviesiausiu šešėliu atspalviu. Taip linija atrodo ryškiau, geriau matosi antakių formą.



su šaltos spalvos šešėliu dažau visą akių voką, akių liniją paryškinu tamsiu šešėliu


Pravedu su Maybelline pieštuku viršutinę, vos matomą liniją su Master Piecese. Toks pravedimo variantas puikiai tinka dieniniam makiažui, jis suteikia blakstienoms apimties ir galima koreguoti akių formą.






Naudojame naują Maybelline blakstienų tušą The Colossal Go Extreme:







Lūpoms naudoju paprastą (bespalvį_ Maybelline Baby Lips balzamą


Rezultatas:




Apibendrinat noriu pasakyti, kad kiekvienas turime savo mėgstamus produktus, atlikti makiažą naudojant tik tam tikros kompanijos produktus be galo sunku, nes ne visi produktai patinka, o kartais, reikiamų tiesiog nėra. Aš rekomendoju jums atkreipti dėmesį į naują Maybelline blakstienų tušą ir į Master Piecese akių plunksna. Tobuli produktai, na o kitus man patinkančius produktus teks ieškoti JAV ir Europos rinkose.















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig