2015 m. birželio 26 d., penktadienis

MAYBELLINE NEW YORK The Nudes, akių vokų šešėlių paletė


Pagaliau ir aš turiu galimybę papasakoti apie naują Maybelline The Nudes šešėlių paletę. galiu pasakyti, naujienos labai laukiau, juk JAV Maybelline kompanijos stendas atrodo visiškai kitaip, yra tokių produktų, apie kurių egzistavimą mes ir net nežinome. Tokių palečių yra įvairių spalvų, tačiau šiandien atsakysime į klausimą, ar aplamai buvo verta laukti naujienos.



Gamintojo aprašymas:



Naujojoje akių vokų šešėlių MAYBELLINE NEW YORK The Nudes paletėje yra 12 tobulai suderintų atspalvių. Kadangi visi atspalviai dera tarpusavyje, naudodamos bet kurias kelias spalvas sukursite išskirtinį įvaizdį! Paletėje yra 5 matiniai ir 7 blizgūs atspalviai. Dėl kreminės tekstūros šiuos šešėlius itin lengva užtepti.


Kaina: 14,99 EUR


Įpakavimas:









Spalvos:




Mano nuomonė:


Atsiradus šiai paletei parduotuvėse, prasidėjo kažkoks reklaminis bumas, tačiau manau ši paletė to neverta. Šiandien pabandysiu papasakoti kodėl.
 Pirmas įspūdis tikrai geras, spalvos labai gražios ir gali būti naudojamos tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui, yra ir matinės ir blizgios. Įpakavimas labai lakoniškas, juodos spalvos, atsidaro paprastai (ne taip, kaip Sleek paletės, kur galima sulaužyti visus nagus), iš kitos pusės makiažo variantai, kiekvienas atlikus kelius žingsnius gali sukurti makiažą. 
Aš pasiėmiau paletę su savimi atostogauti, kartu pasiėmiau ir Urban Decay Naked2 paletę, spalvos panašios, todėl gali drąsiai jas palyginti.
Minusas - paletė neturi veidrodžio. Darant makiažą namuose, problemų nėra, tačiau turint paletę su savimi ir bandant pataisyti ar pakeisti makiažą, reikia ieškoti veidrodžio. 
Teptukas tragiškas. Su tokiu neįmanoma padaryti jokio makiažo. Aš paklausiau savo draugių, kurios nėra bloggerės, kiek i teptukų jos turi savo kosmetinėje. Atsakymas - tik kelis, o kam, jeigu paletėje turi būti teptukas. Visiškai sutinku. Urban Decay paletėje nuostabus teptukas, su juo galima padaryti bet kokio sunkumo makiažą, su Maybelline palete tenka teptukus vežtis su savimi.
Jeigu iš bėdos Urban Decay paletę galima naudoti be šešėlio pagrindo (nors komplekte, kai pirkau paletę jis buvo), Maybelline šešėliai be makiažo pagrindo spalvų neperduoda visai. Ant mano rankos naudojamas Artdeco šešėlių pagrindas, ir tai, šviesios spalvos vos matomos, puikiai matosi, kad šešėliai dengiasi nelygiai ir byra.
Pliusas - tamsūs atspalviai gerai pigmentuoti, minusas - šviesių šešėlių beveik nesimato, baltas šviesiausias atspalvis vien blizgučiai, matinis nude atspalvis beveik nesimato nei ant rankos, nei ant akių.
Ar tai tobula Nude spalvų paletė? Tikrai ne, sutinku, makiažą galima padaryti naudojant ją ir savo teptukus, plius teisingai parinkus makiažo pagrindą, tačiau kam, jei yra geresnių?

Apibendrinat noriu pasakyti, man labiausiai patiko ... Ir čia pradėjau galvoti koks atspalvis, atspalviai neturi pavadinimų. Žodžiu, pirmos eilės paskutinis ir prieš paskutinis šešėlis, jie gerai pigmentuoti ir tinka ne tik akių makiažui, bet ir paryškinti antakius. Blizgūs atspalviai atrodo gerai, bet dėl normalių keturių -penkių atspalvių neverta pirkti visos paletės.



PR sample
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig