2015 m. birželio 26 d., penktadienis

Tobula SKINCODE Essentials Advanced Skin Perfector Kremas - makiažo bazė






Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie SkinCode makiažo bazę. Prisiminate, buvau Skincode kompanijos prezentacijoje, šitą priemonę prezentacijos metu visos bandėme ant rankos, rezultatas buvo nuostabus. Šiandien savo atsiliepimu noriu pasidalinti su jumis.





Gamintojo aprašymas:



Šilkinės tekstūros gelis-kremas išlygina jautrią odą, paslepia smulkias raukšleles, mimikos raukšles, netobulumus ir suteikia matinį efektą – oda išlieka glotni, skaisti. Puikiai paruošia odą makiažui.

Poveikis:

Akimirksniu suteikia skaistumo
Lygina
Stangrina
Suteikia matinį efektą
Paruošia makiažui

Naudojimas

Naudokite rytais po jūsų mėgstamo kremo
Venkite akių zonos
leiskite priemonei visiškai įsigerti
Darykite makiažą



Sudėtis (iš interneto)


Talpa: 30 ml.

Kaina: 30 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt ir www.e-kosmada.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:






Mano nuomonė:

Aš edu beauty blogger jau gerus du metus, išbandžiau daugybę veido ir kūno priemonių, tačiau mano praktikoje retai pasitaiko priemonių, nuo kurių rezultatas matosi iš karto. Taip buvo su Skincode makiažo baze. Prezentacijos metu užtepiau  mažą kiekį priemonės ant rankos ir wow, oda tapo lygesnė, poros ir odos reljefas mažiau matomi. Stebuklas pagalvojau aš, ir išėjau bandyti priemonę namuose. Noriu iš karto pasakyti, kad priemonės konsistencijoje silikonai nesijaučia, ir toks efektas gaunasi ne dėl jų kiekio.

Po ilgų bandymų, nes apie veido priežiūros priemonės net po savaitės bandymų parašyti sunku, jau pasiruošusi papasakoti savo nuomonę Jums.
Rezultatas ant veido mane irgi nustebino. Didžiausias priemonės pliusas - tinka visų tipų odai ir suteikia matiškumo. Pasakau iš karto, priemonė nesausina odos, po naudojimo, kai priemonė visiškai įsigeria, lieka gražus ir lygus matinis veidas. Tuo pačiu Skincode makiažo bazė puikiai drėkina veido odą. 
Prieš naudojant makiažo bazę tepu serumą, dabar vasara, nenoriu perkrauti savo veido kremais, tepu Skincode makiažo bazę, laukiu kelias minutes kol priemonė susigers ir darau makiažą. 
Veidas atrodo lygesnis, poros ir veido reljefas mažiau matomi. Aš negaliu pasakyti, kad porų visiškai nesimato, bet vizualiai veidas atrodo gražiau. Skincode bazė nekemša porų, turi vos jaučiamą kvapą, todėl nedirgina veido, neriebina odos, prailgina makiažo gyvavimo laiką.
Vienintelis minusas- neturi SPF filtro, todėl rekomenduoju rinktis kreminę pudrą su didesniu SPF filtru vasarai.

Nuostabus produktas, rekomenduoju.

PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig